Žika Todorović
Alo

Čini se da je kriza izazvana koronavirusom, nedostatkom posla, angažmana, klubovima i institucijama kulture koje su duže vreme bili zatvoreni pogodila sve aspekte javnog života Srbije. Drugačije se ne može opisati potez proslavljenog kulturnog radnika Srđana Žike Todorovića (56) koji je manji finansijski problem pokušao da reši, i to javno, putem svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk.

ŠOKIRAO JAVNOST! Žika traži pozajmicu preko Fejsbuka, prijatelji zabrinuti za njega!

Foto: ATA Images

 

 

Glumac je 27. avgusta objavio status u kom je kratko i jasno napisao: „Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks.“

Nema sumnje da je Žika u finansijskom problemu, a zbog čega i za šta mu je ova svota novca bila hitno potrebna, nije napisao. Zanimljivo je da je status bio aktivan neko vreme, ali glumac ga je ipak izbrisao, verovatno jer se neko javio i uplatio famoznih 8.000 dinara.

ŠOKIRAO JAVNOST! Žika traži pozajmicu preko Fejsbuka, prijatelji zabrinuti za njega!

Foto: Printscreen

 

 

Ovaj potez popularnog glumca suštinski ne bi trebalo da nas iznenađuje. Žika inače važi za iskrenog čoveka i uprkos tome što je javna ličnost često se poistovećuje s običnim narodom. Tako je postupio i ovaj put, iskreno, opušteno i bez kompleksa. Verovatno ga je mrzelo da vrti telefone i pita za pozajmicu, pa je rešio da jednim statusom potraži pomoć od svojih prijatelja koji ga prate na Fejsbuku.

Mi smo Todorovića pozvali da iz prve ruke čujemo razlog zbog kog je banku i privatni razgovor s prijateljima o pozajmici zamenio traženjem novca na društvenoj mreži, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Naplaćuje intervjue

Srđan Žika Todorović je jedan od retkih glumaca u Srbiji koji je uspeo da ostvari onaj čuveni „holivudski san“ da se velikim zvezdama plaća pojavljivanje u medijima i davanje intervjua. Godinama unazad spekuliše se da nijedno njegovo pojavljivanje u medijima nije besplatno i ne služi za puku promociju njegovog lika i dela. Tokom karijere duge nekoliko decenija glumac je u nekoliko navrata snimao reklame i bio zaštitno lice nekoliko brendova, za ozbiljan honorar.

ČUVENA ŽAKE IZ PORODIČNOG BLAGA NA VRHUNCU SLAVE SE POVUKLA IZ JAVNOSTI! Svi se pitaju gde je danas i šta radi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lona

30.08.2021 07:51

Osam somića u evrima a ne u dinarima. Niko ne bi zatražio javno tako malu sumu, pa ni Žika.