"ZA OVE TABLICE, JE*EM LI VAM MAMICE" Otvorena pretnja Srbima, na šoferkama ih sačekale uvredljive cedulje!
Tanjug

 

Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule preteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te teblice ne uzimaju

Dejan Nedeljković iz Kosovske Mitrovice objavio je jutros na Tviteru da je na više automobila u gradu zatekao zakačene odštampane probne kosovske tablice sa pretećim porukama na njima, prenosi portal Košev.

Vozači koji još uvek nisu skinuli saobraćajne oznake izdate u gradovima Srbije su na šoferšajbnama zatekli poruke koje liče na probne RKS tablice, ali na kojima crvenim slovima piše "A za ove tablice j..... vam mamice".

Slične poruke su, kako navodi taj portal, postavljene na automobilima u više delova grada, na kojima je ispisan natpis "STOP".

Međutim, policija regiona Sever tvrdi da nije imala nikakva sazanja o tome.

Kosovska vlada je zabranila od 20. septembra korišćenje srpskih registrskih tablica na teritoriji Kosova, kako onih koji se vode na gradove u centralnoj Srbiji tako i gradova na Kosovu i obavezala vlasnike ovakvih vozila da izvade probne kosovske tablice.

Zbog toga i prisustva specijalnih jedinica Rosu na severu pokrajine, Srbi su blokirali administrativne prelaze Jarinje i Brnjak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading