SKIDALI KOSU SVOJIH ŽRTAVA PA IH MLELI U MAŠINI ZA MESO Otkriveni šokantni detalji zločina na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka
Foto: Alo.rs

Pričajući o ubistvima u Crnoj Gori, Belivuk je pitao Lalića kako je mogao da tvrdi da je Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića tamo srdačno dočekao mušakrac "Zema" kada nije tome prisustvovao, na šta mu je Lalić odgovorio da su mu to oni ispričali.

Lalić je rekao da je Belivuk ubio Adisa Spahića u Crnoj Gori, kada je ubijen i Damir Hodzić, a Mile Radulović zvani Kapetan otet.

Belivuk je počeo današnje ispitivanje postavljanjem pitanja Laliću o planiranju ubistva Gorana Veličkovića, a Lalić je tvrdio da je njegova otmica bila detaljno isplanirana.

Ranije je ispričao da je okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin Veličkovića dovezao do njive kukuruza, nakon čega su ga pripadnici oteli i odveli u kuću u Ritopeku gde je kasnije ubijen.

NASTAVLJA SE SUĐENJE KRIMINALNOM KLANU Belivuk i Lalić i danas oči u oči - Alo.rs

Belivuk je Lalića pitao kako je moguće da industrijska mašina za mlevenje mesa može da melje kosti, ali ne može kosu, na šta je Lalić odgovrio da su kosti elastičnije od kose.

Lalić je ranije ispričao da su prilikom uklanjanja tela morali da skidaju kosu svojih žrtava jer se kosa zaglavi u mašini.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading