Supruga poginulog pecaroša oglasila se potresnom porukom: "Pokažite bližnjima koliko ih volite, život je krhak"
Alo

Klarisa Sokola (30), napisala je na svom Fejsbuk profilu poruku upućenu prijateljima i zahvalila im se na dobroti i podršci koju su pružili porodici.

"Dragi svi, koji ste saučešćem pokušali da ublažite našu bol, značilo nam je, jer smo videli ljudsku dobrotu. Hvala svima od srca. Nažalost, život je veoma krhak. Neka Čaba bude primer svima nama, koliko brzo možemo da izgubimo bližnje. Zato treba svakog dana da im pokažemo koliko ih volimo. Ožalošćena porodica", napisala je Klarisa.

Supruga poginulog pecaroša oglasila se potresnom porukom:

Alo

 

Tragedija u kojoj je izgubila muža u samo jednom trenutku nepažnje, dogodila se kada je Čaba zamahnuo pecaroškim štapom i zakačio električne kablove kod crpne stanice, na kanalu gde su porodično često odlazili.

- Čaba je poginuo naočigled svoje porodice. U trenutku nesreće, bili smo zajedno na kanalu, Čabin otac, naš šestogodinji sin David i ja. Spremali smo se da krenemo kući i Čaba je izvadio pecaljku. Nesećnim slučajem, kada je zamahnuo, zakačio je električne kablove. Čulo se samo da je puklo i on je pao. Odmah pozvala hitnu pomoć i tada su lekari uspeli da ga vrate u život. Na putu do Opšte bolnice u Senti još jednom su ga povratili, ali treći put mu nije bilo spasa. Napon je mnogo visok - rekla je Klarisa dan posle nesreće.

Supruga poginulog pecaroša oglasila se potresnom porukom:

Alo

 

Nesrećni muškarac stradao je samo dve nedelje pre proslave sedmogodišnjice braka, 24. maja. Bavio se ugradnjom PVC stolarije, a pecanje mu je bila strast od koje je, nažalost, izgubio život. Humanu stranu pokazao je u brojnim akcijama, kada je organizovao sakupljanje novca za lečenje bolesne dece.

Čaba Sokola sahranjen je u utorak, 11. maja, na groblju u Gornjem Bregu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading