SLUČAJ DEVOJČICE SA ZVEZDARE I DALJE ŠOKIRA Koja je uloga žene koja je prijavila zlostavljanje?
Foto: Alo/Foto: Alo!

Slučaj Uroša Pašajlića (38) koji je svoju ćerku (8) držao u kadi i zlostavljao je u stanu na Zvezdari, policiji je prijavila Ivana L. (47) koja je sa njim bila u emotivnoj vezi. Ona je u policiju došla sva krvava sa razbijenim nosom i prijavila ga za nasilje, a tada je i otkrila ovaj jezivi slučaj.

Devojčica je nakon prijave odvedena kod lekara, koji su dete zatekli vidno zapušteno i izgladnelo, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici.

Ivanina uloga u celom zločinu i dalje nije najjasnija, odnosno postavlja se pitanje da li je i pre nego što se odlučila da sve prijavi, znala na koji način Pašajlić tretira svoju ćerku.

Kako navodi izvor "Blica", ona se za sada vodi kao oštećena.

- Ivana je prijavila nasilje i otkrila jezivu istinu koja se krila godinama unazad iza zatvorenih vrata stana na Zvezdari. Ona se trenutno ne vodi kao saučesnik ovog slučaja, ali s obzirom da je istraga u toku nije isključeno da će se njen status promeniti - navodi izvor "Blica".

- Ulicom hoda kao zombi, dete i ne zna kako izgleda - ovim rečima za "Blic" ispričale su komšije i poznanici Nevene T. majke osmogodišnje devojčice L. P. koju je, kako se sumnja, otac godinama držao zatočenu.

SLUČAJ DEVOJČICE SA ZVEZDARE I DALJE ŠOKIRA Koja je uloga žene koja je prijavila zlostavljanje?

Facebook

 

Kako su ranije ispričali, Nevena nije znala gde se nalazi njen bivši partner sa njihovim detetom.

- Stalno se žalila kako joj Uroš ne da da vidi dete. Poslednji put je ćerku videla kada je devojčica imala 2 ili 3 godine i to u Zvečanskoj. Nevena čak ni ne zna kako devojčica sada izgleda - objasnili su oni.

Kako smo ranije pisali, devojčica je tiha, povučena i slabo priča.

- Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže - navodi naš sagovornik.

- Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Devojčica je po dolasku u bolnicu bila veoma loše: dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je da li bi preživela - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

SLUČAJ DEVOJČICE SA ZVEZDARE I DALJE ŠOKIRA Koja je uloga žene koja je prijavila zlostavljanje?

Foto: Alo!

 

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž U. P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L., osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor "Blica".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading