MONSTRUM IZ VRŠCA IMAO POREMEĆAJ LIČNOSTI Ženi stavljao nož pod grlo, određivao joj čak šta sme da čita!
Foto: Facebook

Presuda kojom je Marko B. osuđen uslovno na godinu dana robije sa rokom provere od tri godine i obavezno psihijatrijsko lečenje, ukazala je da je ubica deteta imao mešoviti poremećaj ličnosti i godinama zlostavljao svoju suprugu Suzanu!

Uvidom u presudu Osnovnog suda u Vršcu koja je doneta samo sedam dana pre nego što će Marko B. ubiti svoju dvogodišnju ćerkicu, a potom izvršiti samoubistvo, mediji su došali do jezivih saznanja o onome šta je prethodilo zločinu.

Kako navode mediji, u vremenskom periodu od 2017. godine i zaključno sa 29. aprilom 2022. usled mešovitnog poremećaja ličnosti i anksiozno depresivnog poremećaja , drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje supruge tako što ju je u dužem vremenskom periodu fizički i psihički zlostavljao ograničavajući joj kretanje, te nedozvoljavajući joj da se viđa sa kim želi, određujući joj koje knjige sme da čita, nedozvoljavajući joj da koristi bilo kakvu vrstu društvenih mreža dok je on na poslu, želeći da uspostavi potpunu kontrolu nad njenim životom, te kada bi se za bilo šta usprotivila udario bi joj šamar za svaku sitnicu.

- Te ju je jednom prilikom u toku 2019. godine u junu mesecu 2019. godine pretukao, te joj je pretio nožem da hoće da je "zakolje" usled konflikta, a vezano za neke slike koje je njen rođeni brat snimao na krštenju, te je takođe pretio kada bi spomenula razvod da će je zakucati za ormar, da bi je nakon toga 29. aprila 2022. godine nakon rasprave oko davanja keksa detetu omalovažavao da je loša majka - u presudi je opisan pakao u kojem je nesrećna žena živela.

Prema navodima presude, kada je detete tog dana zaspalo bez ikakvih reči Suzanu je udario u glavu više puta, te kada je pala na pod šutirao je i gazio po glavi te joj je naneo lake telesne povrede u vidu površinske povrede glave, povrede grudnog koša.

- Te ga je oštećena kada bi se odbranila ujela u predelu ruke, a nakon ttoga istrčala iz stana na spratu i pobegla u prizemlje kod svojih roditelja, da bi čitav događaj u jutarnjim satima prijavila policiji, pri čemu je okrivljeni svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje - navodi se u presudu Osnovnog suda u Vršcu u koju je "Blic" imao uvid.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
A šta je

07.10.2022 19:50

htela da čita? Bože, svašta, šta se sve dogadja, šta je sve povod za strahote. Ljudi poludeli, postali dušmani najbližima, niko nikog ne razume, i ne pokušava.