ŠOKANTNI DETALJI O MONSTRUMU IZ VRŠCA Snimio video u kojem najavljuje ubistvo ćerke, pa ga prosleđivao!
Foto: Facebook

Vrščanin Marko Budimirović (35), koji je juče po podne u svom stanu udavio dvogodišnju ćerkicu, pa se obesio, nije slao samo SMS poruke, u kojima je najavio ovaj gnusni čin, već je snimio i video, koji je, kako „Novosti“ saznaju, slao svima, pa i pojedinim portalima.

U tom snimku je objašnjavao kako njegov život više nema smisla, da on ide i da će sa sobom da povede ono što najviše voli.

Snimak je na više brojeva poslao oko 13 časova, a samo sat vremena kasnije policija, koja je po prijavi majke Suzane otišla u stan na Vojničkom trgu, zatekla je stravičan prizor.

Marko je ćerkicu udavio u vodi, a potom je izvršio samoubistvo vešanjem.

Printscreen

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, danas će biti obavljena obdukcija oba tela, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti.

Ovom nezapamćenom zločinu prethodili su loši odnosi dvoje supružnika, koji su bili u procesu razvoda.

Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula buka i da je Marko tukao Suzanu, zbog čega ga je ona dva puta prijavljivala za nasilje u porodici.

Posle drugog porodičnog incidenta, koji se, kako kažu, dogodio pre mesec i po dana, Suzana se sa ćerkicom odselila iz stana u kom su zajedno živeli.

Centar za socijalni rad u Vršcu je, uprkos protivljenju majke, dozvolio da otac viđa dete.

Nezvanično, ovo je bilo prvo samostalno viđanje oca i ćerke. Nažalost, i poslednje.

Pratite nas i na Telegramu

Komentari (2)

Loading
Valentin R.

05.10.2022 13:13

Uhapsiti osobe u centru za socijalni rad i tačka oni su 1000% odgovorni za ovaj monstrum što mu dali pristup detetu ZA PRIMER da se ne ponoli

Vesna

05.10.2022 14:04

Sad bi trebalo da majka podnese tužbu protiv Centra za socijalni rad u Vršcu, jer su na osnovu njenih prijava o zlostavljanju, mogli da ocene o kakvom čoveku je reč. Užasna tragedija!