NOVE IFORMACIJE U VEZI POVREDE NEDOVIĆA Evo da li će selektor Pešić moći da računa na njega u nastavku Evrobasketa
EPA

Selektor Pešić je tada medijima otkrio da je "u pripremi plan za rekuperaciju", kao i da nije sve izgubljeno što se tiče njegove povrede. 

Doktori i medicinsko osoblje su poslednjih dana radili sve i uložili velike napore da bi Nedoviću sanirali rupturu mišića lista, zbog kojeg mu preti da propusti ostatak Evropskog prvenstva, ali srpski bez posegao je za opcijom pomoći prijatelja.

Nedović u petak ujutru nije otputovao sa reprezentacijom za Berlin, već je otišao na drugu stranu – u Madrid. Tamo je uz konsultaciju sa specijalistom pokušao da ubrza sanaciju štete kroz preporučenu terapiju.

Namera je da se najbolji strelac Panatinaikosa u prošloj sezoni ponovo priključi saigračima u subotu, gde će nastaviti sa daljim oporavkom. Nema sumnje da je dobra informacija da će već posle jednog dana iskusni bek ponovo biti u nacionalnom timu. 

NOVE IFORMACIJE U VEZI POVREDE NEDOVIĆA Evo da li će selektor Pešić moći da računa na njega u nastavku Evrobasketa

EPA

 

ZAŠTO JE SRBIJA TOLIKO DOBRA U SPORTU? Zanimljivo pitanje na koje su se nizali urnebesni odgovori (FOTO)

On je povredu doživeo u drugoj četvrtini utakmice sa Izraelom, kada je zatražio izmenu i više se nije vraćao na parket. Ubrzo je ustanovljena površinska ruptura mišića, ali Pešić je ubrzo podvukao da šanse za oporavak već tokom prvenstva postoje.

Prema FIBA pravilima Srbija nema pravo da registruje nove igrače, zbog čega utakmice igra sa njih jedanaestoricom u protokolu.

Srbija u nedelju (18) igra meč osmine finala protiv Italije. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading