ZALJUBLJENI ULAZE U NOVU GODINU Četiri znaka imaju šansu da nađu ljubav do kraja decembra
foto: pinterest.com

Ovo su 4 horoskopska znaka koja imaju najveće šanse da do zime upoznaju svoju srodnu dušu i zaljubljeni i ispunjeni uđu u novu godinu.

Blizanci

Mnogo toga će biti u haosu kod Blizanaca, ali ne i ljubavni život. Imate veliku šansu da do zime upoznate osobu svog života!

Mnogi Blizanci će se, pak, pomiriti s bivšim partnerom, ali astrolozi savetuju da je bolje ostaviti sve u prošlosti i ne pokušavati da gradite tamo gde je nešto već srušeno. Svemir vas sigurno vodi pravoj osobi.

Devica

Nakon izazovnog razdoblja, Devicama dolazi razdoblje velikih promena u životu. One koji su dugo bile same, Svemir će nagraditi novom ljubavi koja će im zaliječiti sve stare rane.

Ako ste u vezi koja je već duže vreme u krizi, kraj godine bi mogao da bude ključan. Ako ne poradite na komunikaciji, jedno od vas dvoje bi moglo da potraži sreću sa strane, a to znači i definitivan kraj.

Strelac

Predstavnicima ovog znaka kraj godine donosi puno dobrih stvari na polju ljubavi. Oni koji su sami upoznaće nove, zanimljive ljude.

Na njima će biti samo da izaberu s kim će se bolje slagati. Ako ste u vezi koja stagnira, ovo je sjajno vreme da se stvari pokrenu. Potrebno je vreme, budite strpljivi i radite na tome da vaš odnos bude otvoreniji i da manje kontrolišete jedno drugo. Sve će se rešiti do zime!

Vodolija

Vodolije koje su same imaće priliku da započnu novu romansu. Velike su šanse da to neće biti samo prolazna avantura za pamćenje, već osoba s kojom možete započeti vezu koja ima potencijal da potraje.

Ako ste u braku, uspavana osećanja će procvetati početkom zime. Vaš partner i vi složićete se da je vreme da se približite jedno drugome, da se pokrenu strasti. Putovanje je način da ponovo otkrijete ono zbog čega ste se zaljubili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading