NEDELJNI HOROSKOP Nepredviđena promena planova čeka Ovna, Lava konflikti u porodici, a Vodoliju sreća i uspeh
Foto: Shutterstock

OVAN

Budite oprezni sa novim poznanstvima, jer postoji rizik od toksičnihljudi. Moguća je nepredviđena promena planova, ali ovo će preokrenuti situaciju na bolje. Sa kolegama je preporučljivo ne razgovarati o šefovima, a sa šefovima o kolegama.

BIK

Jednostavno ćete morati da uravnotežite svoje i javne interese. Fokusirajte se na sebe i svoje voljene. Važni su aktivnost i energija, pa ćete pripremiti odskočnu dasku za uspešne poduhvate. Za vikend ne treba planirati ništa ozbiljno, bolje ga je provesti u opuštenoj atmosferi.

BLIZANCI

Mnogo će zavisiti od vaših odluka i inicijativa, možete pronaći izlaz iz teške situacije. Vikendom, pre nego što bilo šta uradite, zatražite podršku bliskih ljudi, oni su u mogućnosti da vam pomognu.

RAK

Ne prepustite se raspoloženju i dozvolite da nostalgija postane kočnica vašeg napretka. Slobodno koristite šarm, on će igrati važnu ulogu u postizanju uspeha. Mogući su neočekivani testovi, ali ćete biti spremni. Vikendom, samoinicijativno, učestvujete u poslovima porodice.

LAV

Mogu se ostvariti važni projekti, mogu doći predlozi koje ste dugo čekali. Događaji na poslu biće prilično nepredvidivi, preuzmite inicijativu i aktivnost. Došli ste do najtežih zadataka. Vikendima će biti teško izbeći nevolje. Može doći do konflikta u porodici, pokušajte da izbegnete svađu.

DEVICA

Rad će pokušati da oduzme mnogo vremena, ali biće korisno. Vikende je najbolje provesti u prijatnom okruženju sa ljudima koji su vam prijatni. Povoljan dan je sreda, nepovoljan ponedeljak.

VAGA

Drugi mogu pokazati interesovanje za vaše poslovne kvalitete. U poslu je preporučljivo da se držite svojih planova, čak i ako morate da se oslonite samo na sopstvene snage. Za vikend možete naučiti mnogo novih i zanimljivih stvari.

ŠKORPIJA

Period stalnog stresa će se završiti, vreme je da se opustite. Važno je da se fokusirate na odnose sa porodicom. Svi ostali slučajevi mogu da sačekaju. Za vikend vas očekuju prijatna iznenađenja od najbližih.

STRELAC

Najvažnije vam je da se fokusirate na poslovna pitanja. U suprotnom, ne očekujte da ćete se penjati na lestvici karijere. Ne treba puno pričati i donositi ishitrene odluke, preporučljivo je sve dobro razmisliti. Očekujte goste tokom vikenda.

JARAC

Moraćete da se saberete - biće vam potrebna izdržljivost i odlučnost. Prijatelji će vam poručivati dijametralno suprotne savete. Razmislite pre nego što delujete. Budite otvoreni za promene i prihvatite nove mogućnosti.

VODOLIJA

Ne precenjujte svoju snagu kako ne biste doživeli razočaranje ako nemate vremena da nešto uradite. Sreća i uspeh će doći u vaše ruke. Vikendi će doneti dugo očekivani odmor.

RIBE

Ne mešajte tvrdoću karaktera sa hladnoćom i ravnodušnim stavom. Okolnosti će od vas zahtevati trezvenost uma i smelost misli, pa budite spremni na ovo. Vikendi mogu da vas omekšaju, budite oprezni, jer u dobrom raspoloženju možete obećati previše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading