DEVOJKE
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prema kineskom horoskopu, 2023. gofina biće u znaku Crnog Vodenog Zeca, što znači da nas očekuju mir, harmonija, manje dinamike, a više saosećajnosti i traganja za svojim unutrašnjim svetovima - povezivanje sa svojim unutrašnjim bićem.

Godišnji horoskop ističe da će 3 horoskopska znaka u 2023. godini pratiti sjajan uspon u dve važne životne oblasti - u novcu i ljubavi.

Saznajte koja 3 znaka će prema godišnjem horoskopu imati šansu za finansijko obilje, romantičnu vezu ili brak:

RAK

Ako predstavnici ovog znaka poslušaju svoju intuiciju i promene profesiju 2023. godine, moći će dobro da zarade. Naravno, ovo neće biti baš jednostavan put. Svaka promena je teška, ali Rak je u stanju da je savlada, jer je želja da podigne standard svog života veoma velika. Na polju ljubavi se sve čisti i filtrira, pa je vreme da se oprostite od zastarelih veza. U početku raskida i rastanka Rakovi mogu biti tužni, ali kada završe odnos koji nije funkcionisao, otvoriće s eprostor za novu vezu koja zaista može biti čarobna. Svaki kraj donosi novi početak, a Rakovi će imati priliku i za venčanje.

DEVICA

Device će doživeti drastične promene u 2023. godini. Imaćete priliku da svetu pokažete svoje potencijale. Njima će biti poveren odgovoran projekat, čija će naknada značajno povećati njihov budžet. Očekuje vas sreća sa novcem uz razvoj karijere. Na ljubavnom planu čeka ih oslobađanje od starih životnih stavova. Moguće je da ćete prestati da tražite idealnog partnera kojeg ste zamislili u svojoj glavi, već ćete se fokusirati na ljude iz svog okruženja. Neko od njih želi da vam pokloni srce, ako osetite iskru, ovo može biti divna ljubavna priča koja će se pretvoriti u brak.

BLIZANCI

Život će se dramatično promeniti, ali Blizanci ne treba previše da rizikuju. Verovatno ćete morati napustiti nevoljeni posao i čak se preseliti u drugi grad. Iako promene donose teškoće i izazove, u novom okruženju otvoriće se i nove, šire mogućnosti. Baš tokom putovanja, ili kroz selidbu u drugi grad, možete upoznati osobu koja je savršena za vas. Nikada ne prestajte da verujete u ljubav!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading