HOROSKOP ZA UTORAK, 16. AVGUST Ovan će imati dosta problematičnih situacija i kašnjenja, veliki korak napred u karijeri imaće Jarac, Vodolija sa partnerom prolazi kroz nesuglasice
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Ovaj dan može da donese neke zastoje, čudan splet okolnosti koji može da stvori blokade u vašem poslovanju. Nepovoljan aspekt doneće nesporazume u komunikaciji. Ako je vaš posao povezan za saobraćaj, tu može biti dosta problematičnih situacija i kašnjenja.

Ljubav:  Ovaj period vam donosi nesporazume u odnosu sa partnerom. Uprkos tome, vrlo brzo ćete ih prevazići. Nakon toga, sledi dogovor da realizujete neki vaš zajednički plan. Slobodne Ovnove očekuje novo poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom.

Zdravlje: Muči vas nesanica već duže vreme.

Bik

Posao: Pred vama je period u kojem bi trebalo da budete oprezniji, i to posebno što se tiče finansijske situacije. Ne preporučuju vam se rizična ulaganja. Ukoliko vam neki poslovni partner ponudi saradnju pod neverovatno povoljnim uslovima, to dobro preispitajte. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u period krize poverenja. Na sreću, to neće dugo trajati i vi ćete brzo prevazići krizu, nakon čega sledi dalja harmonizacija. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom preko društvenih mreža. 

Zdravlje: Bol u grlu, izbegavajte hladna pića.

Blizanci

Posao:Tokom ovog perioda nepovoljan aspekt donosi vam zamagljen uvid u poslovnu situaciju. Iz tog razloga možete da donesete pogrešne odluke, a to bi kao posledicu imalo gubitak. Stoga, obavezno konsultujte saradnika od poverenja ili ostavite donošenje odluke za kasnije.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje početak nove veze. Problem je samo u tome što mogu da idu protiv svojih principa i upuste se u vezu s osobom koja nije slobodna. U svakom slučaju, ovaj period vam donosi sudbinsko poznanstvo. Zauzete Blizance očekuje kriza poverenja.   

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem polju poslovanja doneće vam nedefinisane i neizvesne poslovne situacije i odlaganje potpisivanja sporazuma. Može doći do smanjenog obima posla ili neki klijent može uložiti prigovor. Čak i dugogodišnji saradnici mogu otkazati poslovanje.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jednu specifičnu fazu. Sve izgleda na prvi pogled kao da je u redu, ali vi znate da nije. Nesporazumi ili kriza poverenja već neko vreme tinja između vas i partnera. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Jarca.    

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Lav

Posao: Nepovoljan aspekt najviše se može odraziti na vašu finansijsku situaciju, i to negativno. Nejasno razmišljanje i nerealna procena poslovne situacije može imati za posledicu pogrešnu odluku. Zato je neophodno da se tokom ovog perioda uzdržite od bitnih odluka.

Ljubav: Tokom ovog perioda imaćete brojne prilike na ljubavnom planu. Možete sresti svoju srodnu dušu, uz dramatičan početak kao ljubav na prvi pogled. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz period nesporazuma u odnosu sa partnerom.    

Zdravlje: Variranje pritiska. Očigledno da vam je neophodan savet kardiologa, kao i terapija.

Devica

Posao: Ovaj period vam nalaže oprez, jer nepovoljan aspekt, koji ume da zamagli misli i razbije fokus, deluju na vas tako da vrlo lako možete imati nesporazume sa kolegama i nadređenima. Isto tako, pazite da se ne skoncentrišete previše na detalje, a izgubite uvid u celinu.

Ljubav: Tokom ovog perioda može doći do nesporazuma u odnosu s partnerom. Nije isključena kriza poverenja, ali na sreću neće sve dugo trajati i opet ćete se stabilizovati. Vaš odnos sa partnerom će potom postati kvalitetniji.    

Zdravlje: Pad imuniteta, niste dovoljno posvećeni sebi, očuvanju zdravlja.

Vaga

Posao: Tokom ovog perioda možete naići na problem u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Možete otkriti da neko širi spletke o vama, a to će trajno narušiti vaš odnos. Takođe, mogu se otkriti zakulisne radnje, pa to može izazvati promene.

Ljubav: U vaš odnos sa partnerom opet može da se ušunja kriza poverenja. Kao da vam ne veruje kada kažete gde idete i sa kim provodite vreme. Očekuje vas veoma ozbiljan razgovor kojim ćete tu dilemu razrešiti. Slobodne Vage mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju.    

Zdravlje: Problemi sa kolenima, moguća je i operacija.

Škorpija

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem polju finansija ukazuje na to da je neophodno da budete oprezni u upravljanju novcem. Mogući su iznenadni izdaci, tako da ovaj period možete dosta da kalkulišete kako biste pronašli rešenje. Poseban oprez ako se bavite trgovinom  Ili saobraćajem.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz dobar period, vi ste zadovoljni njegovim ponašanjem prema vama. Uprkos tome, s vremena na vreme počnete da sumnjate da li je to tako, ali vas on brzo pobije svojim argumentima.    

Zdravlje: Problemi sa vidom, proverite očni pritisak.

Strelac

Posao: Ovaj period doneće vam zastoj u poslovanju ili probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Vi možete da sklopite veoma unosan sporazum, ali da to mora da sačeka zbog vanrednog spleta okolnosti. Očekuje vas odlaganje poslovnog putovanja i saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj period vam donosi zbližavanje sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Iako se to protivi vašim principima, vrlo brzo možete uči u tajnu vezu. Strelčevi koji su u vezi ili u braku uspešno će prevazići jedan problem koji ih već dugo muči.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Jarac

Posao: Ovaj period obeležiće vaše napredovanje u karijeri, ali u atmosferi vanrednog spleta okolnosti i odlaganja nekih projekata. Veoma je važno da obratite pažnju na komunikaciju, jer postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma u pregovorima.

Ljubav: Tokom ovog perioda možete da prevaziđete neki problem koji postoji u okviru porodice ili sa nekim od vaših ukućana. Pa ipak, prvo će taj problem kulminirati, ali će potom morati odmah da se reši. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Škorpije ili Device.

Zdravlje: Problemi sa upalom desni.

Vodolija

Posao: Potrudite se da budete fokusirani na prioritetne poslove, jer će to biti uslov vašeg uspeha. Nepovoljan aspekt može na vas da utiče tako da se rasplinete i radite previše stvari odjednom. Isto tako, neophodno je da oprezno upravljate novcem.

 Ljubav:  Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratkotrajnu destabilizaciju. Važno je da zadržite otvoren odnos i da porazgovarate o svemu onome što vam smeta i to pravovremeno ispravite. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrtoglavica, koja može biti izazvana različitim uzrocima.

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt vama donosi mogućnost previda ili nesuglasica i nesporazuma prilikom poslovnih pregovora. Zato je važno da jasno definišete uslove saradnje. Sledi poslovni dogovor, ali će neki radovi biti odloženi.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz povremenu turbulenciju. Neophodno je da rešite taj problem nepoverenja na vreme. U suprotnom, može doći do udaljavanja i na kraju, raskida. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja. Moguć je početak ljubavne veze.

Zdravlje: Pazite se virusa, naročito u ovom periodu korone.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading