HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. AVGUST Ovna očekuje povoljan poslovni dan, Bik ulazi u ljubavnu avanturu, a Škorpija će imati problema sa alergijom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj period je obeležio povoljan aspekt koji je doneo pozitivnu energiju vašem polju prometa, što znači da ćete imati pojačan priliv novca. Neko putovanje ćete morati da odložite i ostavite za kasnije zbog vanrednih okolnosti Nezaposlenim Ovnovima ovaj period donosi novu perspektivu na poslovnom planu.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da sretnu veoma zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili putem posla. Ovnovi koji su u braku imaju dobru komunikaciju s partnerom, ali sve vreme su pod pritiskom velikih obaveza.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, redukujte ishranu.

Bik

Posao: Povoljan aspekt unosi pozitivnu energiju u međuljudske odnose na poslu i popravlja kvalitet vaše komunikacije. Povoljan aspekt vašeg vladara doneće vam uspeh kroz kreativno izražavanje, kao što su umetnost ili dizajn. Finansijski dobitak.

Ljubav: Ovaj dan može doneti vam strastvenu avanturu sa neodoljivom privlačnošću i intenzivnim emocijama između vas i partnera. Povremeno čak možete imati pomešana osećanja gde se smenjuju sumnja i strast. Bikovi koji su u braku uživaće u skladnom periodu.

Zdravlje: Nedovoljno spavate, premoreni ste! Premor može doneti i pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt vama donosi novu priliku bez obzira na to da li radite ili ne. Biće veoma važno da imate samouveren nastup prilikom razgovora za posao. Takođe, uspeh ćete postići ako se bavite kreativnim zanimanjem ili želite da se prijavite za posao u toj oblasti.

Ljubav: Sada vam je naglašeno polje emotivnih odnosa, što najavljuje period u kojem će biti brojnih prilika za pronalazak srodne duše. Ukoliko ste nezadovoljni vezom, lakše ćete doneti odluku za raskid.

Zdravlje: Nervozni ste i napeti tokom ovih dana, umete da planete za svaku sitnicu.

Rak

Posao: U ovom periodu planete pojačavaju dinamiku vašeg poslovanja i doprinose tome da dobre rezultate postižete kroz dobar marketing i kreativno izražavanje. Vaši odnosi s kolegama i nadređenima su dobri, tako da će vam to obezbediti pozitivnu atmosferu za napredovanje. Finansijsko unapređenje.

Ljubav: Sve više vam se dopada jedna osoba koju ste upoznali preko posla. Između vas se razvila neodoljiva privlačnost. Pa ipak, ta osoba nije slobodna i vi ste u dilemi da li da uđete u tajnu vezu. Rakovi u braku imaju skladan odnos.

Zdravlje: Odlično se osećate,

Lav

Posao: Ovaj period vam donosi dobre poslovne rezultate i pojačan priliv novca, a sve to zahvaljujući vašem dobrom osećaju za dalji pravac poslovanja. Uprkos tome, ne savetuje vam se da ulazite u neki veliki rizik i razmislite dobro ako dobijete neku ponudu koja izgleda previše dobro da bi bila istinita.

Ljubav: Porodični odnosi neko vreme mogu biti narušeni, ali ćete vi ispraviti neku nepravdu u najkraćem mogućem roku. Slobodne Lavove očekuje romantičan susret sa osobom koja im se odavno dopada. Početak nove veze.

Zdravlje: Tahikardija, proverite stanje vašeg srca, krvnih sudova.

Devica

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu može biti savršena organizacija i rad na onim poslovima koji predstavljaju najveći prioritet. Vaša finansijska situacija će se popraviti, a može se pojaviti i neki nov izvor prihoda. Dvostruki priliv novca.

Ljubav: Vaša veza s partnerom je skladna, ali sve vreme imate osećaj da biste nešto želeli da promenite. Ubrzo ćete otkriti taj peti element tako da ćete uneti onaj stari žar u vaš odnos. Ključ uspeha će biti otvoren razgovor s partnerom.

Zdravlje: Anksioznost. Neophodna je konsultacija sa lekarom, kako biste izašli iz problema.

Vaga

Posao: Ovaj period je izvanredan da napravite veliki zaokret što se tiče novog radnog mesta koje će vam pružiti daleko bolje radne uslove. Ukoliko ste zadovoljni svojim poslom, atmosfera među ljudima je dobra, ali je splet okolnosti takav da trpite pritisak krajnjih rokova.

Ljubav: Slobodne Vage će imati prilika za flert, ali kao da se niko neće naći baš po njihovom ukusu, jer su vrlo izbirljive. Moguća je i delikatna situacija da vam se udvara neka osoba koja nije slobodna. Vage koje su u vezi polaze kroz skladan period.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija

Posao: Povoljan aspekt donosi vam priliku da uspete u kreativnim zanimanjima i unapredite svoju finansijsku situaciju. Pred vama je period u kojem se možete udružiti s nekim prijateljima i započeti privatan biznis. U tome ćete imati uspeha.

Ljubav: Povoljan aspekt može vam doneti harmoničan period u vezi s partnerom u kojem će on ispoljavati podršku i spremnost da vam pomogne. Možda je između vas ranije i bilo sumnje i nepoverenja, ali su svakako na kraju pobedile jake emocije.

Zdravlje: Problemi sa alergijom, moguća je pogrešna terapija. Promenite lekara!

Strelac

Posao: Postojeći aspekti će vam doneti elan i pojačanu koncentraciju, kao i novu poslovnu ponudu ili priliku za napredak. Uspeh vas očekuje posebno u trgovini i na finansijskom planu.

Ljubav: Pred vama je skladan period u odnosu s partnerom. Pozitivna energija će se ispoljiti u vidu podrške i razumevanja, ali i pojačane strasti između vas. Neka vas ne iznenadi i poneka ljubomorna scena, ali ne u preteranoj meri. Neophodno je da to otvorenim razgovorom prevaziđete.

Zdravlje: Prehlada. Povišena temperatura i kašalj ukazuje na neophodan odlazak kod lekara.

Jarac

Posao: Ovaj period vam donosi priliku da načinite veliki korak napred u karijeri i to kroz podršku veoma uticajne osobe koja će se založiti za vas. Možete takođe obnoviti staru ili nastaviti ranije započetu saradnju koja se prekinula zbog vanrednih okolnosti.

Ljubav: Tokom ovog dana snažnu podršku vam pruža pozitivan aspekt koji vas čini još odmerenijim i praktičnijim u rešavanju bilo kakvog problema. Ukoliko postoji neki problem u okviru porodice ili s partnerom, to ćete sa lakoćom rešiti.

Zdravlje: Reumatični zglobovi. Pođite kod reumatologa.

Vodolija

Posao: Ovaj period će vam doneti najviše uspeha kroz kreativno izražavanje i inovativan način razmišljanja. Čuvajte se nekih spletaka budući da vam je polje tajnih neprijatelja aktivirano. Potrudite se da kolegama ne pričate svoje stavove o dešavanjima na poslu.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz nesuglasice, pa ako vam on kaže da živite u svom svetu, razmislite malo, možda je u pravu. Taj problem vrlo lako ćete prevazići iskrenim razgovorom. Slobodne Vodolije mogu da sretnu veoma zanimljivu osobu iz sveta umetnosti.

Zdravlje: Nesanica.

Ribe

Posao: Povoljan aspekt u vašem znaku donosi vam maštovita rešenja i uspeh kroz kreativna rešenja koja izlažete na sastancima sa poslovnim saradnicima. Uspeh i zavidne rezultate postići ćete upravo u kreativnim zanimanjima, ali i generalno u umetnosti.

Ljubav: Povoljan aspekt ima uticaja na vašu komunikaciju s partnerom. To će vam popraviti odnose, uneti dinamiku u razgovor kao i mnogo više razumevanja, međusobne podrške i empatije. Uspešno se dogovarate o svemu.

Zdravlje: Bol u leđima, mogući su problemi sa lumbalnim delom kičme. Uradite neophodne snimke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading