HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 11. JUL Blizanci će imati tenzije sa kolegama, Vaga na meti nezgodnog obožavatelja, Lava očekuje odlazak kod kardiologa
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Ovaj dan vam donosi veliku poslovnu transformaciju. Početak rada na novoj poziciji i privikavanje na nove uslove biće glavne teme ovog vikenda. Uspeh predstoji Ovnovima koji se bave industrijom, građevinom i trgovinom. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu harmonije i razumevanja. To je rezultat iskrenih razgovora s partnerom i potpunog poverenja. Slobodne Ovnove očekuje zbližavanje s osobom s kojom su bili više prijatelj.

Zdravlje: Glavobolja je naglašena zbog visokih temperatura vazduha. Ipak, čuvajte se rashladnih uređaja.

BIK

Posao: Tokom ovog perioda možete imati složenu situaciju što se tiče postizanja svih tehničkih uslova, jer jedan deo može biti u zastoju zbog posebnog spleta okolnosti. Pa ipak, uspešno ćete to prebroditi. Najveći izazov na poslu sastojaće se u tome da na pravi način koordinišete sve faze rada.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi prolaze kroz period harmonije i poverenja. Jedino razmimoilaženje može biti u pogledu raspolaganja kućnim budžetom. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom dalekom putovanju.

Zdravlje: Probavne smetnje.

BLIZANCI

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju inostranstva, visokog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja, predstavljaju glavne teme ovog perioda. Ukoliko planirate u inostranstvo, može doći do privremenog zastoja, ali će se kasnije sve srediti. Vaš odnos sa kolegama može na momente biti pun tenzije i nerazumevanja.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Početak novog ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Bika ili Škorpije ima i neke loše strane, jer možete otkriti da partner nešto taji.

Zdravlje: Anksioznost.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 11. JUL Blizanci će imati tenzije sa kolegama, Vaga na meti nezgodnog obožavatelja, Lava očekuje odlazak kod kardiologa

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju javnosti i poslovne saradnje ukazuje na to da je akcenat na komunikaciji i dogovorima. Pa ipak, neki delovi vašeg velikog plana se neće ostvariti kako ste zamislili. Moguć je neki zastoj, ali će epilog nekog sastanka na kraju biti pozitivan.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu u ovom periodu da prevaziđu dugotrajan problem koji ih je dugo mučio. To će njihovu vezu podići na viši nivo. Slobodni Rakovi mogu da se upuste u vezu s osobom s kojom su ranije više bili prijatelj.

Zdravlje: Probavne smetnje. Obratite pažnju na ishranu.

LAV

Posao: Ovaj dan doneće vam reorganizaciju poslovanja, ali i jedan potpuno nov delokrug, posao kakav do sada nikada ranije niste radili. Dobra vest je da ćete u tome zablistati i postići uspeh. Pa ipak, jedan deo posla ćete obaviti s malim zakašnjenjem iz opravdanih razloga.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi mogu osećati neku neizvesnost što se tiče partnera, bilo da partner prolazi kroz neki problematičan period na psihičkom ili poslovnom planu. Bićete u situaciji da mu pomognete. 

Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod kardiologa, radi kontrole.

DEVICA

Posao: Postojeći aspekti u vašem polju privatnog biznisa, ukazuje na to da se u ovom periodu možete organizovati na neki nov način. Upravo ta reorganizacija će vam doneti daleko bolje rezultate, iako u početku neće baš sve teći prema planu. To će vam doneti stabilizaciju na finansijskom planu.

Ljubav: Slobodne Device očekuje obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi, ali neće biti sigurni u to da li da obnove vezu. Uprkos vašim pomešanim osećanjima, ovog puta ipak nećete odoleti tome da pređete preko svega.

Zdravlje: Bol u leđima, opteretili ste ih različitim aktivnostima.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 11. JUL Blizanci će imati tenzije sa kolegama, Vaga na meti nezgodnog obožavatelja, Lava očekuje odlazak kod kardiologa

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju završetaka ukazuje na to da ćete biti u situaciji da završite rad na jednom velikom projektu. Ključ uspeha sastojaće se u kvalitetu posla koji vas može potom, kroz preporuke, uputiti na novi krug saradnika i daleko veću zaradu.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u pomalo neprijatnoj situaciji što se tiče nekog obožavatelja, koji ih prosto može proganjati i biti opsednut njima. Vage koje su u vezi očekuje period konstruktivnih razgovora s partnerom i ostvarenje važnog cilja.

Zdravlje: Upala grla, izbegavajte hladne napitke.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period će obeležiti brojni sastanci i dogovori, kao i kraća putovanja. Uspostavićete novu saradnju koja će vam doneti značajan priliv novca. Glavni izazov biće u prevazilaženju razlika u stavovima što se tiče metoda daljeg poslovanja i vizije kuda treba dalje krenuti.

Ljubav: Škorpije koje su u vezi osećaju zamor zbog jednog dugotrajnog problema, a koji se sastoji u tome što partner ne ispoljava inicijativu da pređe na formalniji vid zajedništva. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju atraktivnu osobu na putovanju.

Zdravlje: Problem sa zubima.

STRELAC

Posao: Očekuje vas početak rada na jednom krupnom projektu i to posebno ako se bavite saobraćajem ili trgovinom. Planetarni aspekti u vašem polju novca doneće vam priliv značajne sume novca, i to na dugoročnom nivou. Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Dominantna tema ovog perioda je početak veze sa osobom koja se ponaša povremeno kako treba, ali potom ulazi u svoje problematične faze. Najbolje će biti da sačekate da vam vreme pokaže pravac razvoja, pa potom poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Reumatske tegobe, posavetujte se sa reumatologom.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 11. JUL Blizanci će imati tenzije sa kolegama, Vaga na meti nezgodnog obožavatelja, Lava očekuje odlazak kod kardiologa

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju finansija, najavljuje vam period pojačane organizacije i prelaska na novi izvor prihoda, koji bi trebalo ubuduće da bude daleko stabilniji. Uspeh očekuje one Jarčeve koji imaju ambicije da pređu na visoku rukovodeću poziciju. Ispravne odluke će vas povesti putem napretka.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu da imaju osećaj da im veza stagnira i da bi nešto trebalo da promene da bi došlo do ostvarivanja nekih zajedničkih ciljeva. Situacija će zahtevati prilagođavanje.

Zdravlje: Bolovi u vratu, čuvajte se promaje.

VODOLIJA

Posao: Ovaj dan doneće vam stabilnost i napredak na poslu, učvršćivanje vaše pozicije. Planetarni aspekti ukazuju na uspeh nekog tajnog projekta, a to je upravo nešto čime ćete pobediti svoju konkurenciju i ostvariti značajan dobitak.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje s partnerom, kao i dalje zbližavanje. Partner razume vašu potrebu da povremeno budete sami u svom svetu, tako da sjajno funkcionišete. Slobodne Vodolije mogu imati dilemu između dve osobe.

Zdravlje: Loša periferna cirkulacija. Muči vas stalni osećaj hladnoće.

RIBE

Posao: Glavna tema za vas u ovom periodu je početak saradnje sa inostranstvom, budući da ukazuje na ekspanziju i širenje kruga saradnika. Vaše polje tajni ukazuje na to da ćete biti zaštićeni od nekih manipulacija ili pokušaja nekih prevara. Uspeh u potpisivanju ugovora.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da obnove vezu s bivšim partnerom. Veza će biti više zasnovana na seksualnoj privlačnosti nego na emocijama. Ribe koje su u vezi mogu imati manjih nesporazuma s partnerom. Rešite nedoumice što pre, ne dozvolite da se problemi gomilaju.

Zdravlje: Glavobolja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading