HOROSKOP ZA NEDELJU, 3 JUL Bikove očekuje unapređenje, moguć početak ozbiljne veze za Device,  probleme sa želucem imaće Device
foto: pinterest.com

Ovan

Posao: Fantastičan skup planeta u vašem polju karijere doneće vam  uspeh kroz organizaciju poslovanja, reorganizaciju i uvođenje novih metoda u  posao. Očekuju vas uspešni pregovori sa stranom kompanijom. Poseban uspeh očekuje vas u okviru saradnje sa većim institucijama.        

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma interesantnom osobom na nekom skupu ili preko hobija. Ta osoba može vas fascinirati. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu krizu poverenja.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obratite se kardiologu radi terapije.

Bik

Posao: Povoljni aspekti planeta u okviru vašeg polja saradnje sa inostranstvom i profesionalnog usavršavanja, ukazuju na početak nove saradnje. Bikovi koji rade u okviru građevinarstva i industrije mogu da očekuju unapređenje, prelazak na višu, odgovorniju poziciju i povišicu plate.       

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa neodoljivo privlačnom osobom u znaku Jarca ili Blizanaca. Pa ipak, to može biti kratkotrajna i strastvena ljubavna avantura.  Bikovi koji su u vezi planiraju putovanje i dobro se slažu. 

Zdravlje: Bol u leđima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3 JUL Bikove očekuje unapređenje, moguć početak ozbiljne veze za Device,  probleme sa želucem imaće Device

Foto: Pexels

 

Blizanci

Posao: Neophodno je da se fokusirate na investicije, jer vas upravo tu čeka ekspanzija. Uspeh ćete postići uz pomoć jedne moćne i uticajne osobe. Blizanci koji traže posao, mogu da dobiju dobru poslovnu ponudu u IT sektoru ili kroz saradnju s inostranstvom.       

Ljubav:  Vreme je da se jače fokusirate na partnera, na to da mu posvetite što više vremena. Vaš odnos će sve više dobijati na kvalitetu. Slobodni Blizanci mogu ući u vezu s osobom s kojom osećaju duhovnu srodnost, a to se može pretvoriti u lepu vezu.

Zdravlje:  Promenite režim ishrane.

Rak

Posao: Glavna tema ovog perioda predstavljaju izuzetno dobre ideje za posao. Poći će vam za rukom da za njih pridobijete jednu moćnu osobu, koja će biti spremna da u sve to uloži. Postoji velika mogućnost da ćete dobiti na popularnosti.      

Ljubav: Rakovi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji odnosa. Sve se rešava u skladu sa zajedničkim dogovorom. Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički cilj. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da upoznaju osobu koja će im se s vremenom sve više dopadati, pa je moguća veza.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Lavovi mogu očekivati uspeh kroz važne sastanke i pregovore oko početka rada na raznim projektima, kao i onima koji se bave dizajnom ili komunikacijom. Očekuju vas  pohvale  od strane saradnika. Lavovi koji planiraju da započnu sopstveni biznis uživaju posebnu naklonost planeta.

Ljubav: Ovaj period vam donosi kristalnu sliku o tome kako bi trebalo da se ponašate prema partneru da u kući bude mir i harmonija. Slobodni Lavovi u ovom periodu više vole da su slobodni, ali će se sjajno provoditi s društvom.

Zdravlje: Slaba periferna cirkulacija.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3 JUL Bikove očekuje unapređenje, moguć početak ozbiljne veze za Device,  probleme sa želucem imaće Device

Foto: Shutterstock

 

Devica

Posao: Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje rade u zdravstvu ili se bave ugostiteljstvom. Vaša firma prolazi kroz reorganizaciju, što može doneti promenu u opisu vašeg radnog mesta i proširenje kruga dužnosti. Dobar period za unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Danas ćete se potpuno posvetiti partneru ili ćete se ozbiljno pozabaviti problemom nekog od vaših ukućana. Device koje su slobodne mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Moguć je početak ozbiljne veze.

Zdravlje: Napeti ste i nervozni, što utiče na zdrav san.

Vaga

Posao: Položaj planeta doneće vam mogućnost jačeg fokusa na probleme, tako da ćete uspešno rešiti neki dugotrajan problem. To može biti u vezi s jednom osobom koja vam je na poslu pravila probleme. Vaš odnos sa nadređenima u ovom periodu je poput hoda na žici.

Ljubav: U vašem polju emotivne veze nastaju pojačana kretanja, a moguća su i češća zajednička putovanja s partnerom. Osećate potrebu za nešto promenite, ali ne želite ni na čemu da insistirate. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3 JUL Bikove očekuje unapređenje, moguć početak ozbiljne veze za Device,  probleme sa želucem imaće Device

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Veoma povoljan period da napredujete u karijeri ako se bavite prosvetom ili radite u okviru zabave. Škorpije očekuje dobitak kroz saradnju sa moćnim i uticajnim osobama. Škorpije koje su nezaposlene mogu u ovom periodu doneti odluku da započnu sopstveni biznis. Pred vama je uspešan finansijski period.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se nađu u situaciji da se zaljube u osobu koja im je po svemu veoma srodna. Vrlo brzo može doći do zbližavanja i početka ozbiljne veze. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje: Poteškoće sa zglobovima, oticanjem, zadržavanjem vode.

Strelac

Posao: Povoljni aspekti mogu u ovom periodu da vam donesu uspeh ukoliko se bavite trgovinom ili radite sa kozmetikom i estetikom, u najširem smislu te reči. Posebno dobre rezultate mogu postići Strelčevi koji se bave administrativnim poslovima. Pred vama je izuzetno povoljan period za finansijsku situaciju. 

Ljubav: Ovaj period vam donosi stabilnost u vezi s partnerom. Posebna harmonija i mir u vezi povratiće vam energiju i raspoloženje. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu, i to posebno preko posla.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac

Posao: Položaj planeta u vašem znaku doprineće uspehu u firmi gde radite. Drugi su spremni da vas slede u vašim savetima, jer se toliko puta pokazalo da ste u pravu. Upravo zato drugi veruju u vašu viziju. Očekuje vas i važan razgovor s nekom uticajnom osobom, koja će biti spremna da vas podrži.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi uspeće da zajedno s partnerom ostvare jedan važan zajednički cilj. Period je harmoničan i pun razumevanje. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju svoju srodnu osobu preko posla.

Zdravlje: Problemi sa sluhom, obratite se otorinolaringologu.

Vodolija

Posao: Fokusirani ste i organizovani, pa ćete sada zadatke obavljati daleko lakše. Imate pojačan smisao za prave poteze, pa ćete zahvaljujući tim dobrim uvidima i procenama poslovne situacije, uspeti i dobro da zaradite. Uspeh ćete postići i kroz inovativne ideje. 

Ljubav: Nalazite se u harmoničnom periodu, pa je vaš odnos s partnerom pun razumevanja i nežnosti. Prisutni aspekti doneće vam uspeh u zajedničkim poduhvatima. Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj, moguća su povređivanja.

Ribe

Posao: Ovaj dan vam definitivno pročišćava misli i donosi duboke uvide u potencijalne razvoje poslovanja, pa vas očekuju odlični rezultati ukoliko radite kao konsultant ili menadžer. Ovaj period je povoljan za ostvarenje dugoročnih poslovnih ciljeva. Poseban uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom ili imate sopstveni biznis. 

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na nekom društvenom skupu. Ribe koje su u vezi mogu daleko više da se kreću, da imaju bogatiji društveni život i da češće putuju.

Zdravlje: Problemi sa želucem.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading