HOROSKOP ZA SUBOTA, 2. JUL Moguća veza na daljinu za Bika, Strelacu sledi poboljšanje finansijske situacije, hronični umor muči Vagu
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Posao: Povoljni aspekti doneće vam uspeh u kreativnim zanimanjima, kao i u zdravstvu. Inventivne ideje će naići na dobar odziv, pa možete očekivati podršku uticajnih osoba za vaše projekte. Povećan obim posla, ali i finansijski dobitak.

Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav, zračite posebnim magnetizmom tako da privlačite pažnju suprotnog pola gde god krenete. To će vam doneti brojne prilike za flert. Zauzeti Ovnovi provode lepo vreme sa partnerom ili u toplini svoga doma. Harmoničan period.

Zdravlje: Bolovi u leđima. Precenili ste se, opteretili ste kičmu.

Bik

Posao: Vaše polje dalekih putovanja, saradnje sa inostranstvom i profesionalnog usavršavanja stavlja akcenat na te oblasti i donosi vam odličnu priliku za dobitke kroz saradnju sa stranim firmama, kao i za napredovanje u karijeri kroz profesionalno usavršavanje. 

Ljubav: Ovaj period vam donosi mogućnost da upoznate osobu iz inostranstva s kojom možete ostvariti lep odnos, nakon kojeg slede izazovi koje sobom nosi veza na daljinu. Zauzetim Bikovima predstoji lepa praznična atmosfera sa porodicom. 

Zdravlje: Poteškoće sa viškom kilograma. Potrebna vam je dijeta.

Blizanci

Posao: Planetarni aspekti odražavaju se odlično na vašu komunikaciju i javne nastupe, na kojima ćete uspešno prezentovati svoje ideje za dalje poslovanje. Ovo je period reorganizacije koji će neminovno doneti promenu u vašim nadležnostima. Kroz promene, vi ste strana koja time dobija.

Ljubav: Slobodnim Blizancima predstoji veoma strastvena ljubavna avantura sa osobom koja se savršeno uklapa u njihov ideal fizičke lepote. Zauzeti Blizanci osećaju nezadovoljstvo stagnacijom u vezi i razmišljaju o radikalnoj promeni.

Zdravlje: Prehlada, virusna infekcija.

HOROSKOP ZA SUBOTA, 2. JUL Moguća veza na daljinu za Bika, Strelacu sledi poboljšanje finansijske situacije, hronični umor muči Vagu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Rak

Posao: Povoljan period za sve poslove koji se tiču inostranstva ili eventualnog dalekog putovanja gde biste želeli da radite. Vaše polje saradnje obnoviće zajednički rad ili ćete zadobiti podršku uticajnih ljudi. Sledi bolja finansijska situacija.

Ljubav: Pred vama je povoljan period, jer možete upoznati osobu koja će vam se veoma dopasti i s kojom ćete početi da se viđate, a ubrzo će uslediti sve češći sastanci i veza. Zauzeti Rakovi mogu da rade na stabilizaciji svog odnosa i prevazilaženju nesuglasica.

Zdravlje: Stomačne tegobe. Vreme je da se umereno hranite.

Lav

Posao: Očekujte reorganizaciju poslovanja i povećan obim posla, pa neće izostati ni uspon što se tiče finansijskog plana. Uspeh vas očekuje kroz investicije, ekonomiju i industriju. Sada polažete temelje za dugoročne projekte.

Ljubav: Prigovor od strane partnera na račun vašeg ponašanja u poslednje vreme trgao vas u poslednji čas. Zato ćete se potruditi da to iz korena promenite. Partner će vam na tome biti neizmerno zahvalan. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u strastvenu avanturu.

Zdravlje: Bol u leđima, koji ne prolazi danima. Obratite se lekaru.

Devica

Posao: Pred vama je veoma povoljan period za širenje poslovnih kontakata što vam donosi pozitivna energija planetarnih aspekata. Veliki broj planeta u vašem polju kreativnosti doneće vam uspeh u okviru kreativnog izražavanja i umetnosti, kao i u radu sa decom. Očekuje vas povećan obim posla.

Ljubav: Zauzete Device prolaziće kroz period preispitivanja svoje veze. Pa ipak, između vas i partnera dolazi do sve većeg zbližavanja i prisnosti. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Lava ili Blizanaca.

Zdravlje: Nervoza, napeti ste!

HOROSKOP ZA SUBOTA, 2. JUL Moguća veza na daljinu za Bika, Strelacu sledi poboljšanje finansijske situacije, hronični umor muči Vagu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vaga

Posao: Aspekti u vašem polju završetaka ukazuje na to da jedan ciklus na poslu završavate i započinjete drugi. Niste posebno zadovoljni načinom na koji se tretira sav vaš trud i rad, razmišljate o radikalnoj promeni. 

Ljubav: Pred vama je harmoničan period u vezi s partnerom sa kojim ćete često putovati i provoditi vreme na veoma zanimljiv način. Slobodne Vage očekuje mnogo zabave, veći broj udvarača, pa je moguća i dilema za koga da se odlučite, ali od „viška glava ne boli“.

Zdravlje: Hroničan umor. Nenaspavani ste, iskoristite ovaj vikend za odmor.

Škorpija

Posao: Ovaj dan donosi vam bolji smisao za organizaciju i daje vam viziju novog poslovnog cilja, i to na duge staze. Palnetarni aspekti doneće vam promene u opisu radne pozicije kroz reorganizaciju poslovanja i metoda rada. Početak novog ciklusa je pred vama.

Ljubav: Ovaj period vam donosi emocionalno ispunjenje u odnosu s partnerom, koji će vam posvetiti daleko više pažnje nego ranije. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u osobu u kojoj će prepoznati svoju srodnu dušu kroz slična interesovanja. 

Zdravlje: Ne prijaju vam ove visoke temperature.

Strelac

Posao: Ovaj period vam može doneti početak rada na novom projektu ili možete početi da obavljate neku funkciju koju do sada niste. Veliki broj planeta u vašem polju finansija predstavlja džokera s kojim igrate igru u kojoj pobeđujete i delujete sugestivno tokom pregovora. Poboljšanje finansijske situacije. 

Ljubav: Strelčeve tokom ovog perioda očekuje lep period u krugu porodice, u atmosferi razumevanja i podrške. Slobodni Strelčevi osećaju da više nisu ravnodušni prema osobi s kojom su trenutno više u prijateljskom odnosu.

Zdravlje: Prehlada.

Žizrl Bundšen

EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

 

Jarac

Posao: Ovaj period će vam doneti ekspanziju u svakom smislu, jer se pred vama otvaraju nove perspektive. Planete koje borave u vašem znaku donose najdinamičniju scenu koja se odvija upravo u vašem dvorištu. Sada je pravi trenutak da poradite na detaljima dugoročnog plana, jer možete ostvariti najviše ciljeve.

Ljubav: Slobodni Jarčevi vrlo lako mogu da pronađu svoju srodnu dušu, jer se nalaze na meti brojnih udvarača. Zauzeti Jarčevi će se više posvetiti partneru, a putovanje će im doneti dodatni osećaj prisnosti i lepog zajedništva.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Vodolija

Posao: Ovaj period obeležava veliki broj planeta u polju tajni, što ukazuje ili na vaše tajne planove za razvoj poslovanja kojim ćete poraziti konkurenciju ili na to da se iza kulisa u firmi gde radite odvija dosta toga u šta nemate uvid. Oprezno s nekim kolegama, jer grade rivalski odnos. 

Ljubav: Vodolije tokom ovih dana provode lepo vreme sa svojim partnerom, pri čemu će im poći za rukom da ostvare važan deo zajedničkog plana. Slobodne Vodolije imaju utisak da im se sve više dopada osoba koju često viđaju na poslu.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Ovaj period je povoljan ukoliko se nalazite na visokoj poziciji odakle donosite krupne odluke za dalje poslovanje. Širite krug saradnika i postižete uspeh kroz inventivne ideje, za koje ćete uspeti da pridobijete naklonost veoma moćnih osoba. Pred vama je povoljan finansijski period.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na nekom društvenom skupu. Stvari će početi da se odvijaju veoma brzo, pa vas očekuje čitav niz romantičnih susreta. Ribe koje su u vezi prolaze kroz period harmonije.

Zdravlje: Bolna stopala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading