HOROSKOP ZA PETAK,  1. JUL Rak ulazi u tajnu vezu sa osobom sa posla,  Lav će imati problema sa nadređenim, stomačni problemi za Škorpiju
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Tokom ovog vikenda aktivira se jedna vrlo retka konfiguracija koja donosi nepovoljan period za krupne odluke i poslovne poteze. Planetarni aspekti uglavnom su negativni i donose prepreke i opasnost od pogrešne procene bilo što se tiče posla ili neke nove investicije. Stoga bilo kakvu odluku odložite za kasniji period.

Ljubav: Uspešno ćete prevazići stari problem u vezi s partnerom. Međutim, ukoliko nastavi da bude nedosledan u ponašanju, to može ponovo da pokrene sumnju kod vas, pa će biti neophodan ozbiljan razgovor. Potrudite se da to rešite na vreme.

Zdravlje: Reuma.

Bik

Posao: Planete u vašem polju visokog obrazovanja, dalekih putovanja i saradnje sa inostranstvom nalaže na oprez upravo što se tiče ovih oblasti. Tu su moguće neke nepredviđene okolnosti, pa bi stvari mogle krenuti po zlu. Finansijska situacija se uprkos svemu poboljšava.

Ljubav: Ovaj vikend može da vam donese lepe trenutke sa partnerom, tako da ćete provesti jedan lep i miran period. Slobodnim Bikovima donosi dobru priliku za vezu s osobom koja ih više privlači na fizičkom planu.

Zdravlje: Kostobolja prelazi u hronični problem.

Blizanci

Posao: Sadašnji aspekti sasvim sigurno će se odraziti na vaš poslovni plan. Reorganizacija u firmi donosi promene u opisu radnog mesta, kao i preseljenje u nove prostorije. Moguća je i promena u timu rukovodećeg kadra.

Ljubav: Blizanci mogu da očekuju period unutarnjeg nemira i želje za dubokom promenom. Vaš odnos jeste otvoren, ali imate osećaj da vas partner ne razume i to želite da promenite. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Proverite vid. Već neko vreme imate problem, ali ga zanemarujete iz dana u dan.

HOROSKOP ZA PETAK,  1. JUL Rak ulazi u tajnu vezu sa osobom sa posla,  Lav će imati problema sa nadređenim, stomačni problemi za Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Nepovoljan je period za pregovore i bitne odluke na poslovnom planu. Sve se dešava se u vašem polju poslovne komunikacije, a to vam nalaže poseban oprez. Posebno bi trebalo da se čuvate u razgovoru s nadređenima, ali i sa nekim novim poslovnim saradnicima. Finansijska situacija ide nabolje.

Ljubav: Pred vama je period velikog iskušenja, možete da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete sa posla. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu s jednom osobom, koju su upoznali preko društvenih mreža.

Zdravlje: Stomačne tegobe. Krajnje je vreme da obratite pažnju na ishranu.

Lav

Posao: Redak fenomen planetarnih aspekata osetićete u vidu potencijalnog problema odnosa sa nadređenima ili sa nekim kolegama. Neko od njih gradi rivalski odnos s vama i spreman je na to da ode daleko da podrije vašu reputaciju.

Ljubav: Sumnja od strane partnera, kao i različiti stavovi o bitnim pitanjima mogu da obeleže vaš odnos. Međutim, uspećete da prevaziđete razlike i da počnete da se stabilizujete. Potom će uslediti period harmonizacije. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u neku tajnu vezu.

Zdravlje: Više se odmarajte. Odlazak na neko usamljeno mesto će vam opet vratiti izgubljenu energiju.

Devica

Posao:Device se nalaze u posebno osetljivom periodu kada je važno da razmisle o tome šta zaista žele. To će vam doneti definisanu  situaciju na radnom mestu i na početku novog posla ili rada na novom projektu. Očekuje vas potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Zauzete Device prolaziće kroz period krize  između njih i partnera. Moguće su situacije u kojima će doći čak i do povišenog tona ili sitnih razmirica koje su uvod u burnu raspravu. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivog Jarca ili Lava..

Zdravlje: Anksioznost, problem sa ishranom.

Vaga

Posao: Ovaj dan vam donosi mogućnost da okončate rad na jednom dugoročnom projektu. To vam može doneti pohvale i priznanje nadređenih, ali isto tako može navući na vas zavist rivala. Svoje ideje zadržite za sebe, dok se ne ukaže povoljna prilika da ih iznesete.

Ljubav: Pred vama je početak ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko prijatelja ili koju ste upoznali opreko društvenih mreža. Imate u planu da idete zajedno na putovanje koje bi doprinelo vašem zbližavanju. Vage koje se nalaze u vezi očekuje harmoničan period.

Zdravlje: Prehlada, virusna infekcija.

HOROSKOP ZA PETAK,  1. JUL Rak ulazi u tajnu vezu sa osobom sa posla,  Lav će imati problema sa nadređenim, stomačni problemi za Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Polje komunikacije i saobraćaja ukazuje na to da bi na nekom od sastanaka u ovom periodu stvari mogle krenuti kako ne bi trebalo. Stoga se naviknite da imate uvek jednu ideju u rezervi, ako nešto pođe naopako. Međutim, reorganizacija u firmi može vam doneti neprijatna iznenađenja što se tiče rivala.

Ljubav: Ovaj period vam donosi nezadovoljstvo ponašanjem partnera. Spremni ste na radikalna rešenja ukoliko nešto suštinski ne promeni u svom ponašanju i navikama. Slobodne Škorpije mogu upoznati svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju 

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Ovaj period vam može doneti poteškoće u pregovorima sa novim poslovnim partnerima ili što se tiče nekih pomalo rizičnih investicija. Budite obazrivi sa saradnicima i nadređenima, jer mogu da budu spremni na razne spletke protiv vas. Dominantna tema ovog  vikenda su investicije. 

Ljubav: Strelčeve ovog vikenda očekuje izlazak s prijateljima gde mogu upoznati zanimljivu osobu. Spremni ste da načinite korak napred u zbližavanju, i to će vam zaista poći za rukom. Nakon izvesnog vremena možete da se odlučite na ulazak u vezu.

Zdravlje: Prehlada.

Jarac

Posao: Ovaj period će biti poput hoda po žici, jer bilo koja pogrešna reč u odnosu s nadređenima ili sa saradnicima može da ima negativan dugoročni efekat. Imate rivale koji mogu da šire spletke. Pripremite rezervni plan, jer će vam samo to omogućiti da prebrodite ovaj prilično delikatan period.

Ljubav: Jarčevi mogu imati kratkotrajne ljubomorne epizode, neće se slagati s partnerom i videće greške u njegovom ponašanju. Ovaj vikend će vam doneti ozbiljan razgovor s partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje zanimljivo poznanstvo sa jednim Rakom.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

Vodolija

Posao: Ovaj period nalaže dodatni oprez. Akcenat je na zakulisnim radnjama nekih vaših saradnika koji su spremni da podriju vašu reputaciju. Uprkos tome, pruža vam se prilika da sarađujete sa stranim firmama i dobro zaradite. 

Ljubav: Vodolije tokom ovog vikenda mogu da imaju romantičan sastanak sa bivšom ljubavi i da se tom prilikom desi da ožive njihove stare strasti. Sada znate šta možete da očekujete od partnera. Slobodne Vodolije mogu preko društvenih mreža da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Blizanaca.

Zdravlje: Nesanica, potrebno vam je opuštanje!

Ribe

Posao: Ovaj vikend je nepovoljan, jer donosi negativnu energiju što se tiče poslovne saradnje, poslovnih saradnika i prijatelja s kojima sarađujete. Pred vama se otvara period kada pre svake odluke morate dobro analizirati situaciju. Ukoliko vam nešto promiče, angažujete nekog u koga imate poverenja. Sada nije vreme da potpisujete dokumenta, ugovore.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na putovanju. Ubrzo može uslediti ljubavni sastanak koji će vas ispuniti ljubavnim entuzijazmom. Ribe koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Problemi sa krajnicima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading