Žizrl Bundšen
Foto: EPA/EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Ovan

Posao: Vaše polje karijere u ovom periodu donosi pravu ekspanziju. Moguće su povoljne vesti od strane saradnika iz inostranstva, kao i početak nove saradnje i širenje posla. To će vam otvoriti novu perspektivu i početak rada na nečemu potpuno novom.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu upoznati veoma privlačnu osobu preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovnovi koji su u braku mogu imati nešto lošiju komunikaciju s partnerom, ali će to biti kratkotrajne prirode.

Zdravlje: Sada je zadnji čas da počnete da razmišljate o odmoru. Premoreni ste i potrebno vam je opuštanje.

Bik

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju saradnje sa inostranstvom i polju visokog obrazovanja stavlja akcenat na ove dve teme. Radite vredno na ličnom usavršavanju, a to će vam doneti priliku za veliki korak napred u karijeri. Uspeh u trgovini. 

Ljubav: Ovaj period je povoljan za ljubav i za slobodne Bikove i za one koji su u vezi. Lepo porodično okupljanje i atmosfera prepuna topline je nešto u čemu ćete uživati tokom dana. Slobodnim Bikovima predstoji novo poznanstvo sa osobom u kojoj će ubrzo prepoznati srodnu dušu.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

Blizanci

Posao: Ovaj dan donosi vam sjajnu priliku da se saberete i razmotrite sve poslovne opcije. U poslednje vreme imate osećaj da gubite fokus i da vam je teško da razaberete šta je to što zaista želite. Budite pažljivi u komunikaciji, jer su mogući nesporazumi. Ne savetuje vam se da donosite bitne odluke.

Ljubav: Izuzetno povoljan period za ljubav budući da uživate posebnu naklonost planeta. Blizanci koji su u vezi, uspeće da prevaziđu nesuglasice i veliku razliku u stavovima što se tiče veoma bitnih životnih pitanja i zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Problemi sa perifernom cirlukacijom.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. JUN Početak nove saradnje i širenje posla čeka Ovna, Devici će se desiti ljubav na prvi pogled, Jarca muče sinusi

Foto: Pixabay

 

Rak

Posao: Sve vreme planete pojačavaju dinamiku vašeg polja poslovne saradnje. U ovom periodu bi trebalo da poradite na prezentaciji vašeg posla i vaših sposobnosti, jer vam planete donose priliku da na neki način postanete popularni. Polje javnosti donosi vam uspešne nastupe i prezentacije.

Ljubav: Pozitivni aspekti u polju emotivnih odnosa donosi vam više od jedne prilike, pa je moguća čak i dilema. Pa ipak, dopada vam se jedna osoba koju ste upoznali preko prijatelja, a između vas će se ubrzo razviti lep emotivni odnos.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Sada je prava prilika za vas da razvijete privatan biznis do krajnjih granica i proširite krug saradnika. Odličan period na finansijskom planu. Ukoliko ste zaposleni u firmi, razvićete dobru poslovnu saradnju sa firmama iz inostranstva.

Ljubav: Privlačite pažnju gde god se pojavite, pa ćete imati prilike da upoznate osobu koja će vas zaintrigirati. Ovo je period kada možete da sretnete svoju životnu saputnicu. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas lepa i harmonična atmosfera u odnosu s partnerom. 

Zdravlje: Poteškoće sa disanjem, moguća je lakša upala pluća.

Devica

Posao: Ovaj period je povoljan za teoretsku analizu i planiranje narednog perioda. Pažljivo razmotrite sve opcije koje vam se nude, mada će za one koji nisu zaposleni biti bolje da sa odlukama malo sačekaju. Ova period je povoljan za rad na ličnom usavršavanju.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom je prošao kroz jednu test fazu i sada ste prevazišli razne nesporazume i nepoverenje. Očekuju vas lepi trenuci i porodična atmosfera. Slobodne Device očekuje ljubav na prvi pogled, ali se može desiti da osoba ne bude slobodna.

Zdravlje: Već neko vreme vas muče bolovi u butnoj kosti.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. JUN Početak nove saradnje i širenje posla čeka Ovna, Devici će se desiti ljubav na prvi pogled, Jarca muče sinusi

Foto: Pixabay

 

Vaga

Posao: Kao da nešto iz korena želite da promenite. To će vam pod uticajima planeta i poći za rukom. Tu gde radite atmosfera među ljudima je pogoršana, a to je nešto što vas potpuno iscrpljuje. Zato je pravi trenutak da načinite radikalan korak.

Ljubav: Glavna tema ovog perioda može biti pokušaj neke vaše bivše ljubavi da vam se vrati, i to sada kad vi niste slobodni. Dobro razmislite pre nego što načinite odluku. Slobodne Vage imaće mnogo prilika za flert, ali se može desiti da se zaljube u nekog ko nije slobodan.

Zdravlje: Sklonost povredama.

Škorpija

Posao: Pruža vam se fantastična prilika da unapredite svoju finansijsku situaciju. Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije i kraćih putovanja ukazuje na to da ćete imati veliki broj sastanaka i bitnih pregovora. Pruža vam se prilika da započnete nešto novo.

Ljubav: Planete na vas utiču tako da vam donose pojačane emocije i strast, pa je pred vama više nego uzbudljiv period. Nepoverenje partnera prema vama ili obrnuto, to će se smenjivati, pa su moguće razmirice. Slobodne Škorpije očekuje ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte ishranu.

Strelac

Posao: Benefiti koji borave u vašem polju finansija je savršen spoj energija koji vam može doneti unapređenje finansijske situacije na duge staze. Pred vama se otvara nova perspektiva i prilika za napredak. Uspeh vas očekuje posebno u saradnji sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam pojačano erotsko zračenje, pa ćete biti zapaženi od predstavnika suprotnog pola na svakom koraku. Brojne prilike za flert doneće vam i poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Jedna zauzeta osoba sa posla vam može dati nepristojnu ponudu. 

Zdravlje: Reagujete na temperaturne promene.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. JUN Početak nove saradnje i širenje posla čeka Ovna, Devici će se desiti ljubav na prvi pogled, Jarca muče sinusi

Foto: privatna arhiva

 

Jarac

Posao: Posebno značajan period, jer vam se pruža jedinstvena prilika za napredak u karijeri. Prisutna je pozitivna energija i pravi splet okolnosti u kojem možete da delujete. Postoji mogućnost da uspostavite neku novu saradnju. 

Ljubav: Tokom dana slobodnim Jarčevima se ukazuje prilika da sretnu svoju srodnu dušu, i to na nekom društvenom okupljanju. Uprkos razlikama u karakteru, jedno drugo ćete nadopunjavati, pa se vaš odnos vrlo brzo može pretvoriti u vezu. 

Zdravlje: Prisutna je stalna glavobolja, koja može poticati od problema sa sinusima.

Vodolija

Posao: Period novih mogućnosti, ali i dileme, jer ćete imati više poslovnih opcija. Najbolje bi bilo da sačekate izvesno vreme, pa tek onda odlučite. Zaposlene Vodolije bi trebalo da se paze poslovnih saradnika koji grade rivalski odnos sa njima i spremni su da podriju njihovu poziciju. 

Ljubav: Planetarni aspekti doprinose vašoj pojačanoj privlačnosti. Nailazićete na brojne prilike, ali će se izdvojiti jedna osoba koju možete upoznati preko prijatelja. Sa tom osobom možete započeti vezu. Vodolije koje su u vezi očekuje lep period.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

Ribe

Posao: Prisutna je pozitivna energija i povoljan splet okolnosti, što će rezultirati širenjem posla i unapređenjem finansijske situacije. Uspeh u privatnom biznisu. Ovi aspekti vam mogu doneti porast ugleda u vašim profesionalnim krugovima. 

Ljubav: Ljubavni plan vam je obavijem velom tajne u ovom periodu. Možda se viđate sa osobom koja želi da vašu vezu držite u tajnosti iz nekih razloga, ili jednostavno nije slobodna. Ribe koje su u vezi prolaze kroz veoma lep i romantičan period u vezi s partnerom.

Zdravlje: Odlazak u neki spa centar vas može potpuno oporaviti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading