HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 27. JUN Blizancima kolege rade iza leđa, Lav će se razočarati zbog ljubomornih scena, nervoza razdire Škorpije
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Posao: Nepovoljan aspekt, u vašem polju novca deluje poput crvene lampice što se tiče rizičnih investicija i poslovne saradnje. Ne samo da vaše originalne ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv od strane nadređenih, nego se poslovni partneri mogu pokazati kao nepostojani u tome što neće održati zadatu reč. Budite oprezni pri zaključivanju ugovora.

Ljubav: Negativan aspekt može doneti dosta tenzija na ljubavnom planu tokom dana. Moguće je nepoverenje između vas i partnera. Atmosfera pomešanih osećanja tipa ljubav - mržnja dominira.

Zdravlje: Pojačan stres.

Bik

Posao: Ključ uspeha tokom ovog dana je da ostanete hladne glave i zadržite prisebnost u nestabilnim radnim uslovima kada vam nepovoljni aspekti mogu zatresti tlo pod nogama. Takođe vam donose mogućnost da dođe do konflikta volje sa nadređenima i saradnicima.

Ljubav: Očekuje vas dosta stresa na ljubavnom planu jer postoji mogućnost ljubomornih scena od strane partnera, kao i razmirica zbog različitog viđenja bitnih pitanja. Razlike ćete moći da prevaziđete samo ustupcima i zajedničkim dogovorom.

Zdravlje: Osetljivost grla. Smanjite hladne napitke, kao i gazirana pića.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 27. JUN Blizancima kolege rade iza leđa, Lav će se razočarati zbog ljubomornih scena, nervoza razdire Škorpije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Blizanci

Posao: Izazovan aspekt može vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nesporazuma preko spletaka od strane kolega, pa čak i do nameštaljki da bi se ugrozila vaša reputacija. Budite oprezni u saradnji sa kolegama. Ne preporučuje vam se rizična investicija.

Ljubav: Ovaj period može obeležiti udaljavanje između vas i partnera. Povod mogu da budu vaša putovanja ili često odsustvovanje. Partner se oseća usamljeno pored vas i više ne može da skriva osećaj da zaslužuje mnogo više pažnje. Potrudite se da budete iskreni i o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje: Prehlada.

Rak

Posao: Ovaj period obeležiće poteškoće u poslovnoj komunikaciji jer se neki saradnici mogu pokazati kao nepouzdani. Postoji velika mogućnost da prekinete saradnju sa jednim saradnikom. Reorganizacija će vam doneti promenu u timu zaposlenih, tek nakon toga možete postići uspeh.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese nesuglasice sa partnerom. Kriza poverenja ili to što partner nije održao reč – sve to zajedno može poljuljati temelje vašeg odnosa i dovesti do zastoja u ostvarenju nekog vašeg zajedničkog plana.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Akcenat ovog perioda je na tome da sačuvate prisebnost u komunikaciji sa saradnicima, jer možete imati osećaj da gubite kontrolu nad tokovima poslovanja. Saradnici mogu da budu vrlo naporni i da insistiraju na svojim uslovima. U svakom slučaju, situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje i primenu rezervnog plana.

Ljubav: Negativan aspekt može aktivirati stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, a sve se to može manifestovati u vidu ljubomornih scena od strane partnera.

Zdravlje: Odlično se osećate, samo budite aktivniji.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 27. JUN Blizancima kolege rade iza leđa, Lav će se razočarati zbog ljubomornih scena, nervoza razdire Škorpije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Devica

Posao: Loš aspekt može stvoriti iznenadni zastoj na finansijskom planu. Ovaj period vam donosi u tom smislu poseban izazov, koji se sastoji u tome da premostite period kada može doći do zastoja na finansijskom planu. Budite oprezni što se tiče nekih poslovnih partnera, među njima postoje vaši tajni neprijatelji.

Ljubav: Odvažite se i priđite osobi koja vam se dopada. Ubrzo vam okolnosti idu na ruku da načinite taj najteži prvi korak u zbližavanju.  Device koje su u vezi prolaze kroz period kratkotrajnih razmirica i to moraju da prevaziđu.

Zdravlje: Anksioznost.

Vaga

Posao: Ovaj period nije povoljan za rizične poslovne poteze i odluke. Ako ste nezadovoljni dinamikom svog poslovanja, ovaj period može vam doneti saradnike koji će vam pomoći da sve ubrzate. Vaš odnos sa nadređenima može biti ispunjen tenzijom, ali vas uskoro očekuje velika reorganizacija.

Ljubav: Partner na momente može da bude neugodan, pa čak i da vas uvredi. Niste vi krivi što na svakom koraku privlačite pažnju. Maske padaju za vreme ovog aspekta, pa partner može otvoreno da ispolji ljubomoru. Sledi burna rasprava.

Zdravlje: Glavobolja, koja lako prelazi u migrenu.

Škorpija

Posao: Nepovoljan aspekt unosi napetost u komunikaciji. Za vreme uticaja ovog aspekta mogući su iznenadni preokreti u dogovorima i pregovorima, koji mogu da se kreću od kršenja zadate reči poslovnog saradnika, pa sve do zakašnjenja uplata novca. Sve to može da uspori vaš tempo poslovanja.

Ljubav: Između vas i partnera se akumuliralo dosta nepravde i pomešanih osećanja. Ona se mogu manifestovati u tome da ste previše odsutni zbog poslovnih obaveza i da ne provodite dovoljno vremena zajedno. Neophodan je kompromis.

Zdravlje: Nervoza. Uradite osnovne analize!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 27. JUN Blizancima kolege rade iza leđa, Lav će se razočarati zbog ljubomornih scena, nervoza razdire Škorpije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Strelac

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam nestabilnu poslovnu scenu u pogledu saradnje sa nekim poslovnim partnerima. Posebno obratite pažnju na nove poslovne partnere, tu može biti dosta neočekivanih obrta u dogovorima. Moguć je potpuni prekid saradnje sa jednim od saradnika i gubitak.

Ljubav: Sumnjate u iskrenost vašeg partnera, jer se ponaša po sistemu „vruće - hladno“. Situacija se može okončati samo otvorenim razgovorom. Slobodni Strelčevi imaće priliku da upoznaju osobu preko posla ili na nekom putovanju.

Zdravlje: Prisutna je alergija. Ne zanemarujte terapiju.

Jarac

Posao: Nepovoljan aspekt može doprineti tome da imate nepredviđenu situaciju na finansijskom planu. U vidu negativne lančane reakcije, kašnjenje može da odloži završetak važnog dela posla. Vaš odnos sa jednim poslovnim partnerom ili sa nadređenim može biti problematičan.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nepoverenje u odnosu sa partnerom, ali i splet okolnosti kada morate da raspravite ono što ste dugo oboje zataškavali. Situacija će zahtevati da pre svega budete iskreni jedno prema drugome, ali i prema sebi. 

Zdravlje: Reumatični zglobovi.

Vodolija

Posao: Splet okolnosti u okviru poslovne saradnje može biti takav da počnete da razmišljate o prekidu poslovanja. Nepostojana osoba može vas izbaciti iz takta. Ključ uspeha sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje i ne rušite mostove iza sebe. Vaš odnos sa nadređenima na momente može biti pun tenzije.

Ljubav: Izazov ovog dana sastoji se u tome da se mnogo više posvetite partneru i ostavite prijatelje i društvo na marginama. Budite iskreni i otvoreno mu ispoljite ljubav, popričajte o problemima koji su se pojavili.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt reflektuje se upravo na vašu poslovnu saradnju sa stranim kompanijama i sa ljudima iz inostranstva. Probleme na poslovnom planu ćete prevazići tako što ćete paziti da ne dođe do nesporazuma prilikom uvodnih pregovora o saradnji. Oprezno birajte saradnike u ovom periodu.

Ljubav: Atmosfera poverenja i sklada u odnosu s partnerom obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da dođe do obnavljanja komunikacije sa bivšom ljubavi. To može da vam donese obnavljanje veze iz prošlosti.

Zdravlje: Pad imuniteta. Obratite se stručnjaku za savet.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading