HOROSKOP ZA NEDELJU, 8. MAJ Ovnovi moguć nesporazum i svađa sa partnerom, Blizanci potpisaćete važan ugovor, Lavovi imaćete probleme sa srcem
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: U ovom danu možete očekivati nepredvidive situacija na poslu. To se pre svega može odnositi na finansijski plan i kašnjenja nekih uplata. S druge strane, međuljudski odnosi na poslu mogu se u velikoj meri pogoršati.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu iskušenja i krize poverenja. Neophodno je da iskreno i otvoreno porazgovarate o svemu sa partnerom. Partner pokazuje znake nervoze, napetosti i lako plane. Slobodne Ovnove očekuje početak nove veze sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje: Nervoza i nesanica, sve vreme razmišljate o trenutnoj situaciji.

Bik

Posao: Uspeh u ovom periodu sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas, vaših kolega i vaših nadređenih. Međuljudski odnosi u poslednje vreme su se pogoršali, pa je u ovom periodu moguće otkrivanje i nekih manipulacija. Nije preporučljivo da ulazite u finansijske rizike.

Ljubav: Bikovi koji su nezadovoljni u svojoj vezi, poželeće da uvedu neke bitne promene. Ukoliko do tih promena ne bude došlo, mogući su raskidi. Planetarna energija donosi vam revoluciju na gotovo svim životnim planovima.

Zdravlje: Problemi sa grlom, mogući su polipi.

Blizanci

Posao:  Veliki broj planeta u vašem polju poslovanja doneće vam prekretnicu u karijeri. Može ostvariti uspešne poslovne dogovore, kao i potpisivanje važnog ugovora. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Blizanci koji traže srodnu dušu mogu je naći upravo u okviru svog poslovnog kruga. Iz nekih razloga, međutim, ta veza neko vreme može funkcionisati pod velom tajnosti. Blizanci koji su u vezi planiraju neko zajedničko putovanje, na jednu od udaljenijih destinacija.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala, kako biste ojačali organizam.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 8. MAJ Ovnovi moguć nesporazum i svađa sa partnerom, Blizanci potpisaćete važan ugovor, Lavovi imaćete probleme sa srcem

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Vreme je da primenite vaše originalne ideje. Jedino na taj način pobedićete konkurenciju. Svoje poslovne tajne ne odajte ni najbližim saradnicima. Postoji velika mogućnost početka jedne nove saradnje, ali i prekida neke stare saradnje.

Ljubav: Ovaj period može oživeti neki stari problem u okviru vaše veze s partnerom ili u krugu vaše porodice. Međutim, oko rešenja tog problema mogu izbiti rasprave i nesporazumi. Vi i partner imate različite stavove, a jedno od vas će morati da popusti.

Zdravlje: Probavne smetnje, zbog unošenja masne, brze hrane.

Lav

Posao: Negativni aspekti mogu doprineti tome da dođe do nesporazuma i konfliktnih situacija u okviru međuljudskih odnosa u vašoj firmi. Vaše originalne ideje i predlozi možda će naići na loše reakcije. U svakom slučaju, situacija će zahtevati dodatna prilagođavanja. Ne preporučuju se rizične investicije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize poverenja. Prezauzeti ste poslovnim obavezama i jedno drugome posvećujete malo pažnje. Na vreme promenite tu lošu naviku da ne bi došlo do daljeg otuđenja.

Zdravlje: Tahikardija. Sada obavezno pođite kod kardiologa.

Devica

Posao: Poseban oprez nalaže vam se na finansijskom planu. Upravo na tom planu moguće su nepredviđene situacije, poput kašnjenja uplata ili neočekivanih izdataka. Device koje se bave kreativnim poslom ili sarađuju sa inostranstvom očekuje veliki uspeh.

Ljubav: Slobodne Device koje traže srodnu dušu mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraćem putovanju ili preko posla. Device koje su u vezi razmišljaju o tome da nešto radikalno promene.  Ukoliko ste zadovoljni svojom vezom, razmišljate ozbiljno o ozvaničenju odnosa.

Zdravlje: Glavobolja, koja dolazi sa promenom vremena.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 8. MAJ Ovnovi moguć nesporazum i svađa sa partnerom, Blizanci potpisaćete važan ugovor, Lavovi imaćete probleme sa srcem

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Veliki broj planeta trenutno se nalazi u vašem polju finansija. Postoji velika mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu od strane nekog prijatelja. Međutim, budite oprezni i dobro preispitajte sve uslove saradnje. Pred vama se otvara nova perspektiva saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu. Njegovo nedosledno ponašanje u vama budi sumnju i nepoverenje. Na vreme o svemu tome porazgovarajte, inače može doći do daljeg otuđenja. Slobodne Vage mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje: Nervoza i nesanica.

Škorpija

Posao: U ovom periodu predstavljate glavnog aktera na astrološkoj pozornici. Postoji mogućnost prekida jedne i početka potpuno nove saradnje i prelaska na novo radno mesto. Vaši odnosi sa saradnicima mogu da naiđu na velike prepreke i nerazumevanje. Situacija zahteva dodatna prilagođavanja.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda. Škorpije koje se nalaze u vezi prolaze kroz krizu poverenja i neophodno je da o svemu otvoreno porazgovaraju sa partnerom.

Zdravlje: Gastritis, neophodna je dijeta.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 8. MAJ Ovnovi moguć nesporazum i svađa sa partnerom, Blizanci potpisaćete važan ugovor, Lavovi imaćete probleme sa srcem

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Posao: Uspeh u ovom periodu sastoji se u reorganizaciji poslovanja. Važno je da poštujete prioritete, jer postoji mogućnost previda nekih važnih detalja. Vaši odnosi sa nadređenima idu silaznom putanjom, a vaše ideje mogu da naiđu na loš odziv. Sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Ukoliko već dugo oklevate danas učinite prvi korak u osvajanju osobe koja vam se već dugo dopada, sada je pravi trenutak da to i načini te. Početak nove ljubavne veze. Strelčevi koji su u vezi mogu imati nesporazume s partnerom. 

Zdravlje: Smanjite slatkiše, koje ste tokom praznika neumoljivo unosili.

Jarac

Posao: Glavna tema na poslovnom planu je reorganizacija vašeg poslovanja. Postoji velika mogućnost da ćete jednu staru poslovnu saradnju u ovom periodu okončati. Pred vama se pojavljuje nova perspektiva u okviru saradnje sa inostranstvom, a tu vas očekuje i potpisivanje važnog ugovora.

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni ponašanjem partnera i kvalitetom svoje veze, pod ovim negativnim aspektima , možete razmišljati o radikalnom rešenju. U tom smislu, moguć je i raskid veze. Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa jednim Rakom.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta  u vašem polju karijere najavljuje vam prekretnicu na tom planu. Dilemu vam mogu doneti višestruke poslovne ponude. Pa ipak, najatraktivniju ponudu može da predstavlja poslovna saradnja sa inostranstvom. U tom pogledu, moguće je i sklapanje nekog važnog ugovora.

Ljubav: Negativni aspekti mogu oživeti neki stari problem u vašem odnosu sa partnerom. Niste uspeli da ih rešite na vreme, jer ih niste ni prihvatali sa dovoljnom ozbiljnošću. U kontekstu tih zbivanja, moguća je tenzija između vas, kao i nesporazum većih razmera. Jedna strana moraće da popusti.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Glavni izazov tokom ovog perioda predstavlja povećan obim posla usled kojeg možete doći u situaciju da ne možete da ispunite krajnje rokove. Jedini izlaz predstavljaće vam angažovanje tima pouzdanih saradnika. Uspešna saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodne Ribe koje traže svoju srodnu dušu mogu da je upoznaju na putovanjima ili preko posla. Jedna od dominantnih tema može da bude i obnavljanje veze sa osobom koja vam je predstavljala veliku ljubav u prošlosti.

Zdravlje: Da biste se dobro osećali, morate da promenite kompletn način ishrane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading