HOROSKOP ZA SREDU, 27. APRIL Povoljne vesti i unosni poslovi očekuju Raka, uzbudljiv izlazak Lava, pojačan stres Škorpiju
Foto: Pexels

OVAN

Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspešan. Odličan je dan za investicije, čak i na one na prvi pogled malo rizične.

Ljubav: Danas možete da imati prilike za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubavlju, kao i magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.

Zdravlje: Nesanica, kao posledica nervoze.

BIK

Posao: Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije, doneće vam značajan uspeh na finansijskom planu. Naravno, vi uvek razmišljate unapred i svakako se nećete opustiti.

Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI

Posao: Planete su vam naklonjene za promenu posla, ukoliko ste nezdovoljni postojećim radnim mestom, ali i značajno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Danas možete doneti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom. Steći ćete veće poverenje, kao i bliskost, unapredićete odnos.

Zdravlje: Dobro se osećate!

HOROSKOP ZA SREDU, 27. APRIL Povoljne vesti i unosni poslovi očekuju Raka, uzbudljiv izlazak Lava, pojačan stres Škorpiju

Foto: Pexels

 

RAK

Posao: Očekuju vas neke povoljne vesti i unosni poslovni predlozi. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu danas opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret. To vas može zateći, iznenaditi, ali ne zadugo!

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rešenja.

Ljubav: Slobodni mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Lavovi koji su u vezi mogu danas planirati zajedničko putovanje ili odmor.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

DEVICA

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima.

Ljubav: Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera, možda ste ga, realno gledajući, zaista zapostavljali u poslednje vreme, a nisu uvek baš za sve krive poslovne obaveze.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

HOROSKOP ZA SREDU, 27. APRIL Povoljne vesti i unosni poslovi očekuju Raka, uzbudljiv izlazak Lava, pojačan stres Škorpiju

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao: Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očekuju vas pohvale nadređenih i kolega. To ćete primiti vrlo odgovorno, ozbiljno, shvatajući da se od vas još više očekuje.

Ljubav: Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Sada je trenuak da budete ovoreniji, bez ustezanja i straha od mogućeg povređivanja.

Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Danas vam se savetuje oprez na finansijskom planu. Mogućnost manipulacije na poslu je velika. Obratite pažnju na bliske saradnike, kojima možda i slepo verujete. Možete se neprijatno iznenaditi.

Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.

Zdravlje: Pojačan stres.

STRELAC

Posao: Ne upuštajte se u rizične investicije. Savetuje vam se da sve dobro proverite, pa tek onda investirajte. Ne ulazite u saradnju sa nepoverljivim, sumnjivim ljudima.

Ljubav: Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave. Planete su vam naklonjene za to da nađete svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

HOROSKOP ZA SREDU, 27. APRIL Povoljne vesti i unosni poslovi očekuju Raka, uzbudljiv izlazak Lava, pojačan stres Škorpiju

Foto: Pexels

 

JARAC

Posao: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija. Veliki previdi i mogućnost finansijskog gubitka.

Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu i postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu.

Zdravlje:  Vreme je da promenite ishranu.

VODOLIJA

Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas lepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti. Imaćete njegovu punu podršku.

Zdravlje: Pazite na telesnu težinu!

RIBE

Posao: Bolje je da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate celu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem. Sačekajte da se ukažu  povoljnije prilike.

Ljubav: Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Ribe koje su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom.

Zdravlje: Razdražljivi ste!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading