HOROSKOP ZA UTORAK, 26. APRIL Ovan pred novim izazovom, Blizanci i Lav imaju priliku za flert, veliki uspeh za Vodoliju
Foto: Pexels

OVAN

Posao: Pred vama je novi početak, novi radni zadatak ili promena u opisu vaše radne pozicije. Nalazite se pred novim izazovom, najzad!

Ljubav: Vaša veza prolazi kroz fazu preispitivanja temelja na kojem počiva. Novi elementi u vašem odnosu mogu da se odnose na realizaciju zajedničkog dogovora i međusobno prilagođavanje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo preko posla.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BIK

Posao: Trenutni aspekti na nebu predstavljaju vas kao glavnog aktera na sceni tokom ovog perioda. Planete vam donose nove elemente u radno okruženje i početak rada na nečemu novom.

Ljubav: Osećate duboku potrebu za tim da unesete nove elemente u odnos s partnerom, želite nova uzbuđenja. Slobodne Bikove očekuje početak nove veze.

Zdravlje: Variranje pritiska. Vrtoglavica.

BLIZANCI

Posao: Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali pregovori neće teći u očekivanom pravcu. Ovaj period je više period priprema.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u period stabilizacije. Očekuje vas uspeh u zajedničkom poduhvatu i to će vas ispuniti posebnim ponosom. Slobodne Blizance očekuje veliki broj prilika za flert i avanture.

Zdravlje: Muče vas sinusi. Inhalirajte se!

HOROSKOP ZA UTORAK, 26. APRIL Ovan pred novim izazovom, Blizanci i Lav imaju priliku za flert, veliki uspeh za Vodoliju

Foto: Pexels

 

RAK

Posao: Društveni kontakti i pojavljivanje u javnosti, kao i prezentacije, u velikoj meri će vam pomoći da napravite značajan korak napred u poslovanju i plasiranju vaših originalnih ideja.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom obeležiće atmosfera boljeg razumevanja. Slobodne Rakove očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu da upoznaju preko prijatelja.

Zdravlje: Problemi sa vidom.

LAV

Posao: Vaše poslovanje se u ovom periodu odvija u neizvesnosti. Predstoje vam važni dogovori, a ishod će umnogome zavisiti od druge strane. Neke kolege grade rivalski odnos sa vama, pa su moguće i spletke.

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje veoma bogat društveni život i veliki broj prilika za flert i avanturu. Lavovi u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje: Skloni ste depresiji.

DEVICA

Posao: Postoji velika mogućnost da počnete da radite nešto novo, nešto što ranije nikada niste radili. To vas postavlja pred poseban izazov. Uspešna saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz lep i harmoničan period. U ovom periodu ćete mnogo više vremena posećivati jedno drugom. Slobodne Device očekuje početak nove veze.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA UTORAK, 26. APRIL Ovan pred novim izazovom, Blizanci i Lav imaju priliku za flert, veliki uspeh za Vodoliju

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao: Posebna dinamika prožima vaše polje platnog prometa, a to će vam doneti povećan obim posla i unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Ovaj period doneće vam dublje razumevanje u odnosu sa partnerom i veće zbližavanje nego što je to ranije bio slučaj. Očekuje vas lepo iznenađenje od strane partnera. Slobodne Vage mogu se zaljubiti na prvi pogled.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Pruža vam se prilika da dobijete unapređenje, a ono će uslediti kao logična posledica vaših natprosečnih rezultata.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da očekuju poznanstvo sa svojom srodnom dušom kroz poslovne kontakte. Postoji mogućnost da se zaljube na prvi pogled. Škorpije koje su u vezi očekuju neki novi elementi koji će osvežiti njihovu strast.

Zdravlje: Infekcija urinarnih puteva.

STRELAC

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovanja, stavlja akcenat upravo na taj segment vaše karijere. Ukoliko želite da se osamostalite, ovaj period doprinosi tome da se sve kockice slože na svoje mesto.

Ljubav: Slobodni Strelčevi imaće brojne prilike da upoznaju svoju srodnu dušu i tu će se posebno izdvojiti jedna osoba sa kojom mogu početi da se viđaju.

Zdravlje: Uporan kašalj!

HOROSKOP ZA UTORAK, 26. APRIL Ovan pred novim izazovom, Blizanci i Lav imaju priliku za flert, veliki uspeh za Vodoliju

Foto: Pexels

 

JARAC

Posao: Možete očekivati uspeh kroz originalne ideje, kreativna rešenja. Uspeh očekuje one koji se bave ugostiteljstvom, a to se neće odraziti samo kroz povećan obim posla, nego i kroz unapređenje finansija.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom dobija na intenzitetu, stvari počinjete da menjate nabolje.  Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period može da protekne u znaku velikog uspeha. Pruža vam se prilika da se osamostalite i započnete privatni biznis, kao i da se u družite sa nekim od vaših prijatelja.

Ljubav: Slobodne Vodolije očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju na nekom putovanju. Vodolije koje su u vezi nastoje da uvedu nove elemente kako ne bi došlo do zasićenja.

Zdravlje: Više se krećite.

RIBE

Posao: U ovom periodu očekuje vas niz sastanaka na kojima ćete postići uspešno sklapanje sporazuma. Pruža vam se prilika da ostvarite napredak što se tiče finansija.

Ljubav: Ovaj period je povoljan za stabilizaciju vašeg odnosa sa partnerom. Slobodnim Ribama predstoji početak veze sa jednom osobom koju mogu da sretnu preko posla.

Zdravlje: Muče vas sinusi. Neophodna je inhalacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading