Ništa ne prepuštaju slučaju: Četiri horoskopska znaka moraju da imaju sve pod kontrolom
Foto: Shutterstock

Ribe

Ako je vaš najbolji prijatelj Riba, možda vam nikada neće zaista otkriti svoje motive, ali uvek ćete ih zateći kako se hvale svojom moći nad vama. Ljudi rođeni u ovom znaku vole da kontrolišu dinamiku moći u prijateljstvima i romantičnim partnerstvima, što znači da često imaju lažne, a ne prave prijatelje.

Bik

Jeste li ikada bili u restoranu s prijateljem Bikom i shvatili da morate jesti ono za šta su se oni odlučili? Ili vas možda uvek kritikuju, a ipak otkrijete da oklevate da izrazite sopstvenu zabrinutost zbog njihovog lošeg ponašanja čak i kada vas to nervira. Ako ste ćuteli kako biste zaštitili njihova osećanja, onda znate da imate šefa Bika.

Devica

Device često nestaju ako njihovim najboljim prijateljima zatreba usluga, ali sigurno će od vas zahtevati usluge i očekuju ih vrlo često. Smatraju da su na moralnom planu jače, zbog čega se osećaju superiorno i oštro prosuđuju odluke svog prijatelja. Pokušavaju da kontrolišu svoje prijatelje i nagovore ih da donesu društveno prihvatljivije odluke.

Lav

Lavovi mogu da budu veliki prijatelji ako s njima imate površno prijateljstvo. Međutim, većina njihovih bliskih prijatelja potvrdila bi da u dubini nisu pouzdani ljudi. Imaju tendenciju da budu šefovi kao prijatelji, što znači da bi njihovi prijatelji bili prisiljeni da rade sve što njihov prijatelj Lav želi i nikada ne bi mogli da odaberu zabavne aktivnosti po svom izboru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hurem

26.05.2022 14:02

Ovo mora da je neka nova vrsta ribice alapace , meni je taj stav nepojmljiv, sve odslusam i nastavim sa svojim zivotom 🐠 nisam ta🐠