HOROSKOP ZA 17 APRIL Bika očekuju velike promene na poslu, Ovnu sledi ljubavno iznenađenje, a Blizanci moraju biti oprezni u saobraćaju!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Rad u grupama bi danas bio odličan za vas. Jako ste zainteresovani za humanitarni rad, jer imate veliku želju da preko svog posla i znanja pomognete ugroženim ljudima. To je lepo i plemenito osećanje koje je kod vas prisutno. Uspećete da mobilišete i druge ljude da vam se priključe. Vi i jeste predvodnik drugih ljudi!

Ljubav: Vreme je za ljubav i uživanje. Ako ste slobodni, sledi vam iznenadni susret sa zanimljivom osobom koja će u vama probuditi leptiriće u stomaku. Ovo je tajna ljubav koja će vas potpuno osvojiti.

Zdravlje: I dalje ste puni snage i pozitivne energije koja vas nosi u nove pobede. Mogli bi biti malo rasejaniji i zato nemojte da vozite noću.

BIK

Posao: Imate sjajne ideje za nove poslve. Jako ste motivisani da napravite veliku promenu. Imaćete i podršku kako od svog emotivnog partnera tako i od svoje porodice da napravite prvi korak u svom privatnom poslu.

Ljubav: Partner je danas uz vas i rado će vas podržati u svim idejama. To je ono što vam je sada i potrebno. Emotivno ste ispunjeni i zadovoljni. Najradije sa partnerom pričate o novom domu koji želite da kupite samo za vas dvoje. Ako ste slobodni preko prijatelja ćete upoznati zanimljivu osobu. Moguće je da je upoznate i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravlje vam je na zavidnom nivou. Unosite više vitamina kako bi ojačali svoj imuni sistem.

BLIZANAC

Posao: Malo vas zamara posao koji radite. Želite da odete nagde daleko. Ako možete otputujte i obavljajte svoje poslove preko Online. Ne drži vas mesto i jako ste rasejani jer vam je dosadila ista rutina. Možda je vreme da menjate posao.

Ljubav: Sa svojim partnerom ćete se više baviti porodičnim pitanjima. Ako ste u nekoj ozbiljnoj vezi onda ćete razmišljati o zajedničkom životu.

Zdravlje: Nemirni ste i rasejani. Zato vodite računa o mogućim povredama zbog nepažnje. Budite mnogo oprezniji u saobraćaju.

RAK

Posao: Mesec je u Škorpionu u vašoj 5.kući pa ćete se vi više baviti svojom decom ili svojim emocijama nego poslom. Posao će se odvijati sam od sebe i nećete imati nikakvih problema. Postavili ste dobru strukturu pa vaša današnja odsutnost neće da se primeti.

Ljubav: Jako ste emotivni i osetljivi što je u skladu sa vašom pravom prirodom. Malo se brinete za blisku osobu i njeno zdravlje. Takođe bavićete se sa svojom decom i njihovim odrastanjem.

Zdravlje:Generalno ste dobro, ali bi trebali da proverite i svoju krvnu sliku. Takođe obratite pažnju na svoje oči.

LAV

Posao: ovo je odličan dan koji će biti jako uspešan za vas. Sve vam ide sa lakoćom i bez ikakvog napora. Sve što ste zamislili uspećete i da ostvarite. Takođe partner će vam predložiti da uzmete neki zajednički kredit kako bi uložili u novi posao. To je nešto o čemu vi dugo razmišljate.

Ljubav: Prihvatili ste obaveze koje nosi zajednički život i sada vam se to sviđa. Važno je da vas partner obožava i uvek podržava. Vi se ponašate kao vođa uvek i u svakoj situaciji pa i kada su odnosi u pitanju. Bitno je da to partneru ne smeta, jer zna vašu pravu vrednost.

Zdravlje: Za osobe treće dekade je važno da se mnogo više odmaraju nego obično. Zdravlje je dobro, ali je potrebno mnog više da se odmarate.

DEVICA

Posao: Bavićete se nekim pravnim poslovima koji vam naročito ne prijaju, ali se moraju završiti. Vi kao i obično sve svoje obaveze završavate na perfektan način. Poslovi sa stranim poslovnim partnerima će vam sa druge strane jako odgovarati i doneti veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Partner je jako srećan i zadovoljan sa vašim odnosom. Ako ste slobodni onda je ovo odličan period da nađete partnera koji je ujedno vrlo mudra i privlačna osoba. Partner je jako zainteresovan da počnete zajedno da živite. Možda bi trebali o tome da razmislite.

Zdravlje: Brinu vas neke nasledne bolesti. Bilo bi dobro da uradite sve analize kako bi saznali da li ste zaista ugroženi, ili je to neopravdani strah.

VAGA

Posao: Odličan dan da se bavite nekim uslužnim poslovima. Ako ste u oblasti medicine ili farmacije imaćete veliki uspeh. Ako imate majstore u kući onda obratite pažnju da se sve uradi kako ste vi zamislili. Atmosfera na poslu je napeta i lako može doći do teških reči, što vi nikada ne podržavate.

Ljubav: Ako ste slobodni budite srećni pojaviće se novi kolega koji će vam lako osvojiti srce. Ovo može da bude i mladi doktor u kojeg ćete se ludo zaljubiti. Ako imate partnera onda će taj odnos da postane mnogo ozbiljniji.

Zdravlje: Estetska hirurgija je ono što vas sada privlači. Nemojte da bežite od tih misli to je sve u skladu sa vremenom u kojem živimo.

ŠKORPION

Posao: Malo ste previše osetljivi na poslu. Možda vam neće sve danas prijati jer ste previše zakupljeni sa svojom porodicom. Mislite na kuću i roditelje. Možda je bolje da i danas ostanete kod kuće. Neće se ništa loše desiti ako niste u svojoj kancelariji.

Ljubav: Previše ste osetljivi i razdražljivi. Partner to jako dobro zna i neće vam niošta zameriti. Opustite se i rešavajte jedan po jedan problem. Sve će se srediti samo dozvolite svom partneru da vam pomogne.

Zdravlje: Gledajte da više odmarate, iako nećete imati mnogo prilike za to. Svaki slobodan trenutak provedite negde pored vode koja vas najviše opušta.

STRELAC

Posao: Danas je moguć stres na poslu i zato treba da budete oprezniji. Merkur i Uran su u konjunkciji u vašoj 6.kući. Čuvajte se rasprava i svađa sa kolegama. Ovo može da bude jako stresno za vas.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju tu neće biti nikakvih problema. Sve je uobičajeno povoljno postavljeno za vas. Imate skladne i strastvene odnose sa svojim partnerom. Jaka je hemija među vama. Ako ste slobodni ovo je povoljan dan nekoga interesantnog upoznate.

Zdravlje: Sport je uvek ono što vas privlači. Ipak danas treba više da se odmarata nego da vežbate. Imaćete dosta stresa i to može da se odrazi na vaš nervni sistem. Pustite laganu muziku i uživajte sa partnerom.

JARAC

Posao: I dalje razgovarate sa bliskim prijateljem oko zajedničkog posla. Ideja je odlična i pustite da vreme uobliči celu priču. Pored toga razmišljate o zajedničkom poslu sa svojim bratom ili sestrom. To je sve u skladu sa Saturnom koji je vaš vladar 1.kuće, a nalazi se u 2.kuću.

Ljubav: Moguće su rasprave sa bliskim partnerom. Imate različite poglede oko odgajanja svoje dece. Vi ste strožiji i hladniji u odnosu sa decom, pa to vašem partneru smeta. Treba da omekšate svoj stav, jer i vi ste jako emotivni ali to ne pokazujete.

Zdravlje: Redovne fizičke aktivnosti kao št je šetnja ili plivanje će vas dobro relaksiati. Imate probleme sa kostima i reumom i zato što više vremena provodite na Suncu.

VODOLIJA

Posao: Imaćete vrlo uspešan dan na poslu. Finansijska situacija će se naglo i iznenada popraviti. Ovo može da bude novac koji vam pada sa neba kao što je novac od špekulativnih poslova ili igara na sreću. Kako god da dođe, jako će vas obradovati. Dugo imate različite probleme i vreme je da i sreća dođe.

Ljubav: Sa partnerom ćete zajedno doneti odluku da se preselite u novi dom. Potrebna vam je velika promena i veliko čišćenje u svim oblastima života, pa i u oblasti zajedničkog života. Ovo je nešto što odavno imate u glavi i sada će se realizovati na pravi način.

Zdravlje: Odlazak u prirodu sa porodicom će vam doneti neophodan mir i opuštenost.

RIBA

Posao: Mars je u Ribama u vašoj 1.kući i to vam daje jaku energiju i brzinu koja za vas nije karakteristična. Ovo je dobar period da postavite nove ciljeve za naredni period. Sve što sada postavite kao novi cilj će se ostariti jer je ovo jako srećan period života za vas.

Ljubav: Vrlo se romantični ali i strastveni što će se jako svideti vašem partneru. Uživate u zajedničkom vremenu i zajedničkim aktivnostima. Ovo je vrlo plodan period i za kreativan rad i zato ako težite nekoj umetnosti gledajte da se i tu maksimalno ostvarite.

Zdravlje: I dalje vas Sunce u Ovnu podržava i daje dobru energiju i vitalnost. Plivanje je ono što vi najviše volite. Sada sa lepim vremenom je pravi trenutak da se vratite sportu koji najviše volite. To vas opušta i regeneriše na najbolji način.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading