žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tačno 20. marta nastupa prolećna ravnodnevnica, vreme da pređete svoje granice i učinite nešto novo. Vreme je okrente novi list i zaplovite u novi život.

Astrolozi tvrde da će ovi znakovi krenuti u novu i srećniju fazu života:

BIK

Ljudi rođeni u ovom znaku mogu da odahnu što se tiče finansija, jer ih čeka ogromno razrešenje tih problema.
Za neke Bikove, ovo je sjajan period za početak novog posla. Najbitnije je da ovaj period pametno iskoristite, zvezde su vam naklonjene.

VAGA

Prvi dana proleća za Vage će biti ključni da otpuste sve što što im je stvaralo neku stegu i nelagodu u proteklom periodu. Stiže vas energija da možete sve, lepršavo idete ka novim lepšim danima. Izlazak iz zone sigurnosti neće biti jednostavan ali je neminovan za sve lepo što vam sledi, piše Najžena.

RIBE

Za Ribe ovo je odličan period da svoj život u svakom smislu dovedu u red. Posvetite se više poslu, poslovnim ciljevima i videćete kako uspeh polako ali sigurno dolazi. Prestanite da se brinete i da strahujete, jer ovaj period je kao stvoren za vas i vaše želje.

OVAN

Za razliku od ostalih znakova, za Ovnove sledi period ljubavi. Izgubićete se u romasi, ljubavi, zaljubljivanju. Jedan romantičan period u kom imate svu moć i ceo fokus je na vama. Želja da dokažete da ste baš vi taj pravi izbor je ogromna. Imate svu pažnju i naklonjenost celog univerzuma da možda bas sad nađete tu vašu savršenu osobu za kojom već dugo tragate.

RAK

Sve loše stvari i svi neuspesi, ostaju iza vas. Proleće vam donosi period mira, period opuštanja.

Shvatićete koliko je porodica bitna i bićete oduševljeni koliko su vam odnosi zaista dobri. Ovo je period samo za lepe događaje, lepe stvari. Opustite se, ne osvrćite nazad i uživajte u povoljnom periodu za vas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading