Svojeglavi i vole da spletkare: Ovi horoskopski znaci važe za teške osobe
Foto: Shutterstock

Škorpija

Ako joj iko stoji na putu, ili ona to samo misli, Škorpija pokazuje žaoku i ne bira koga će ubosti. Nema s njom kompromisa, komplikovana je za dogovor, uvek će naći način da sabotira sve, a teško vama ako joj se zamerite.

Vodolija

Deluje jednostavno i prijateljski nastrojeno, do te mere da nećete znati šta vas je snašlo kada pokaže pravo lice. Vodolija je užasno osetljiva, zbog čega je i užasno komplikovana. Očekuje da joj svi čitaju misli i osećanja i kada nije tako, pretvara se u potpuno nepredvidivu osobu s kojom je vrlo teško naći zajednički jezik. Vodolija ima jako malo empatije zbog čega se teško slaže s drugim ljudima - jednostavno ne vidi njihov ugao razmišljanja niti se trudi da ga vidi.

Devica

Ko se zamerio Devici, jedva je izašao živ iz tog razgovora! Devica ne preza od toga da vas iskritikuje i uvredi na najgori način, čak i kada zna da uopšte nije u pravu. Osuđuje svakoga oko sebe i ne stidi se da to kaže, a sve to polazi iz njenog manjka samopouzdanja.

Blizanci

Ne daju mira ljudima oko sebe, bukvalno! Neophodna im je pažnja i kada osete da je nemaju, napraviće haos. Ironično, Blizanci nemaju puno koncentracije i pažnje i vrlo im je teško da se "svrte" i učestvuju u dogovoru. Ono što sami ne daju, očekuju od drugih zbog čega su ponekad pakao za saradnju ili vezu.

Ovan

Sam je sebi najveći prioritet, ima nula strpljenja i neće vam nikada priznati da je pogrešio. Ovan je prvi koji će svaliti krivicu na druge, sam započinjati konflikte i svađe, a sve to polazi iz činjenice da je samom sebi najvažniiji - vi ste nebitni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading