Znaju šta rade: Ova tri horoskopska znaka su najbolji ljubavnici
Foto: Shutterstock

Škorpija

Najstrastveniji znak Zodijaka definitivno je Škorpija. Za ovaj znak kažu kako je neverovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpija voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donje rublje, igrati igrice u krevetu, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli da otkriva i osvaja pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se ‘nude na tanjiru’.

Takođe, za vreme seksa mu je jako bitno da ukloni sve barijere između sebe i partnera kako bi stvorio seksualno jedinstvo potpuno ‘ogoljeno’ od svih inhibicija.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantuje nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je seks jako važna stavka u životu.

Ovan

Ovaj znak poseduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Ako želite da kod njega upalite iskru, koja vodi eksploziji emocija, morate da mu budete zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov.

Upusti li se u vezu s nekim ko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi i zabavu će potražiti negde drugde jer mu je zabava podjednako važna kao i dobar seks.

Za Ovna kažu kako je vrhunski ljubavnik, prepun strasti, a njegove seksualne apetite svi ne mogu da isprate. Što se njega tiče, vođenja ljubavi nikad nije dosta, a strastima se može prepustiti više puta dnevno. Za njega je seks samo u krevetu previše dosadan, pa ga praktikuje gde god se nađe i ima priliku.

Lav

Za Lava kažu da je zver u krevetu, toliko strastven da iskre frcaju na sve strane. Ipak u isto vreme je vrlo nežan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tokom vođenja ljubavi.

Voli da mu partner ispunjava seksualne želje, ali spreman je da uzvrati istom merom.

Seks u krevetu Lavu je sasvim dovoljan jer je pomalo tradicionalno nastrojen. Ali, iako nije sklon ispoljavanju strasti na različitim lokacijama kao Ovan, ipak voli kada ga partner iznenadi nekim neobičnim mestom, posebno ako je to vrlo prijatno, romantično i intimno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

19.12.2021 08:36

Barem nesto pogodite!🙋‍♂️🦂!