HOROSKOP ZA VIKEND Škorpiji se stara ljubav vraća u život, Bik dobija važnu vest, Ovan ne ispunjava obećanja
public.wmo.int

 

OVAN

Ovo je vreme nagrađivanja razgovora i razmene ideja. Imajte na umu da je Merkur retrogradan još tri dana, pa biste kasnije mogli preispitati odluke koje sada donosite. Najbolje je da neke važne stavri odložite za kasnije. Pokušajte da tražite inspiraciju od voljene osobe, jer bi neko mogao u vama probuditi novu perspektivu ili način razmišljanja.

BIK

Vreme je odlično za rešavanje problema sa novcem ili problema sa partnerom. Najbolje je da stvari ostavite otvorene. U dobroj ste formi da popravite probleme u vezi. Najverovatnije možete imati vredan uvid u svoj ljubavni život, intimne stvari, a možda i u svoj unutrašnji rast. Dan bi mogao doneti neke korisne informacije, vesti ili kontakte.

public.wmo.int

 

BLIZANCI

Zapamtite da se vaša vizija širi sa otvorenošću prema drugim gledištima, a vaša iskrenost dolazi do izražaja. Danas biste možda poželeli dobrodošlicu nekim prijatnim ljudima u svom životu. Dan je odličan za prirodno sticanje poštovanja i uvažavanja bez potrebe za dokazivanjem.

RAK

Bićete produktivni u poslu ili zdravlju. Što se tiče vašeg ljubavnog života, izgleda da ste spremni i voljni da pronađete osećaj mira. Više ne želite da se takmičite, već da uspostavite harmoniju. Tražićete mir u svom porodičnom životu, u poslu ili svakodnevnim poslovima, što će na kraju dovesti do srećnih dogovora i povoljnih okolnosti.

LAV

Iako možda čekate neki posao ili poslove vezane za kancelariju, vikend je dobar i za društveni život, romantiku, uživanje kod kuće i finansije. Zvezde navode da zračite pozitivnom energijom i dobre stvari vam dolaze sasvim prirodno. Sposobni ste da s lakoćom izrazite svoja osećanja i ideje. Hrabro otvaranje srca pomoći će vam da učvrstite vezu.

DEVICA

Dobar je trenutak za izlečenje i bolje razumevanje vaših osećanja i naklonosti. Harizmatični ste i šarmantni, a optimističan stav vam je uvek pomagao da ostavrite ono što želite. Iako ste možda više radili na preispitivanju svog društvenog života, vikend je idealan za postizanje razumevanja sa nekim pitanjem iz prošlosti.

VAGA

Možete uspostaviti značajne veze, a sada ćete voditi razgovore u pozitivnom smeru. Verovatno ćete privući povoljnu pažnju, posebno romantično ili kreativno. Za vikend ćete pružiti podršku ljudima u svom životu i uživaćete u razgovoru o svojim interesima.

ŠKORPIJA

Ljudi će vam verovati, ceniti vaše neobične i jedinstvene kvalitete. Približavanje srcu onoga što zaista želite dolazi prirodno. Ono za šta se odlučite možda će biti potrebno kasnije revidirati jer Merkur je još uvek retrogradan. Možda ćete smisliti uzbudljive ideje o tome kako možete poboljšati svoje finansijsko stanje. Postoji mogućnost da prošla ljubav sada može da padne na pamet ili da se ponovo pojavi u vašem životu.

STRELAC

Umesto da zatvarate oči pred svojim ranjivostima, predlaže se da ih identifikujete i možda svoju nesigurnost podelite sa nekim posebnim. Hrabriji ste u ljubavi i vera u nekoga može ih motivisati da stanu uz vas. Ovih dana ćete biti u kontaktu sa nežnijom stranom vaše prirode.

JARAC

Iako neke stvari više volite da držite za sebe, dobro je vreme da se uskladite sa ljudima oko sebe i uživate u opuštenom pristupu. Dobra energija je za izražavanje svojih osećanja, gradnju mostova poverenja i poštovanje drugih. Možda ćete se otvoriti nekome. Pokušajte da budete iskreni prema sebi kako se osećate.

VODOLIJA

Savetuje se da stvari posmatrate, a ne zaključavate. Vaš društveni život, studije, romansa i komunikacija mogu napredovati. Krajnje je vreme da shvatite da vam je drugarstvo važnije od toga da budete u pravu. Odlično je vreme za izgradnju vere u odnos kroz prihvatanje i uvažavanje. Zapamtite, lepe i tople reči imaju isceliteljsku moć.

RIBE

U snažnoj ste poziciji da učite stvari, govorite o planovima za budućnost ili planirate neke dugoročne ciljeve. Bićete mudri da sačekate sa odlukama i vidite razvoj situacije, a s obzirom da je Merkur još uvek retrogradan, takav pristup će vam koristiti. Postoji šansa da lako i ležerno dođete do zanimljivih činjenica.

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

15.10.2021 15:38

Kao 1: Kod mene je finansijski super. Kao 2: Bivse ljubavi ne trebam,kojima je prvo slovo imena: S i to 2x znaci 2 zene i jedna sa K.ove ne trebam.Moze sam jedna osoba da bude a prvo slovo ima M.

SKORPION - AUSTRIJA

15.10.2021 18:35

Ajda javite se prosle ljubavi da napravimo reprizo hahaha.