Najgori su po sebe: Ovi horoskopski znaci su najskloniji autodestrukciji u vezama
Foto: Shutterstock

Evo ko je u Zodijaku najskloniji autodestrukciji u vezama:

1. Škorpija

Od svih znakova, Škorpion će najprije implodirati u odnosu. Uništava ne samo sebe, već i one oko sebe. Iako su puni ljubavi, zbog čega i privlače ljude, imaju naviku da u vezi budu preterano posesivni i ljubomorni.

2. Bik

Kao i Škorpija, Bik je poznat po svojoj strasti. Imaju neobičnu sposobnost da obaraju ljude s nogu svojom simpatičnošću. Dopustite da vaša strast izvuče najbolje iz vas umesto da budete preterano opsesivni u vezi do tačke gušenja svog partnera.

3. Blizanci

Blizanac može izgledati kao vrlo energično. Uvijek uspeva da projektuje sliku pozitivnosti i neograničene energije. Međutim, iznutra stvari i nisu baš takve. Stalno se bori s anksioznošću, nesigurnošću i nepoverenjem i to uteče na dinamiku odnosa. Glavni problem je nemogućnost da se otvori drugima kada se radi o njihovim problemima.

4. Lav

Poznat kao sjajan partner kada su stvari nove i sveže u vezi. Uvek zrači ​​osećajem uzbuđenja i radosti kad je veza još uvek nova. Ali, kada se dublje uvuče u vezu, demoni ponosa i taštine počinju izranjati i uzrokuju probleme.

5. Rak

Uglavnom su vrlo osetljivi i konzervativni. Također vrlo su ekspresivni kada se radi o emocijama i ljudi uvek znaju na čemu su s njima. Međutim, imaju naviku da dugo zameraju. Teško zaboravljaju svađe i nesuglasice s partnerom.

Komentari (0)

Loading