HOROSKOP ZA SREDU, 13. OKTOBAR: Rak upada u ozbiljnu ljubavnu krizu, Strelac treba da pripazi na srce, Vodoliji sve ide od ruke
public.wmo.int

OVAN

POSAO: Imate velika očekivanja na poslovnom planu i nadate se unapređenju iako možda još nema pravog osnova za to. Važno je da ipak zaslužite pozicije ka kojima težite.

LJUBAV: Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja da vam je stalo do nje. Uživate u lepim i romantičnim trenucima sa njom. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive doživljaje.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas kao i problemi sa niskim pritiskom. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično često skloni malaksalosti. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Trudite se da pokažete nadređenima da ste spremni da se posvetite poslu kako bi kasnije bili nagrađeni. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta prilika da se dokažete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju još uvek ne poznajete dovoljno dobro ali ste spremni da joj pokažete svoja osećanja. Možete da očekujete povoljno stanje na polju ljubavi danas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas očekuje odlična situacija. Prijaće vam druženje sa dragim osobama ili bilo kakav vid opuštanja koji volite.

BLIZANCI

POSAO: Preporučuje se saradnja sa vatrenim znacima sa kojima se generalno nadopunjujete u svemu kada je posao u pitanju. Možete da očekujete pozitivne poslovne preokrete.

LJUBAV: Nova poznanstva vam dolaze tokom današnjeg dana. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu. Očekuje vas povoljan period za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje kojim ćete biti zadovoljni. U sebi nosite mnogo pozitivne energije.

public.wmo.int

 

RAK

POSAO: Moguće je da trenutno niste spremni za preterano velike odgovornosti. Radije se držite po strani kada je u pitanju posao. Promene vas očekuju u kasnijem periodu.

LJUBAV: U vašem odnosu sa voljenom osobom nema uvek dovoljno poverenja, a to je ono što vas najviše boli. Možete da očekujete da ćete imati veću krizu u vezi zbog toga.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju i vreme je da se sa vašim lekarom posavetujete oko toga. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima sa zdravljem.

LAV

POSAO: Pomoć od osobe iz inostranstva bi mogla da vam dođe u pravi čas- baš onda kada vam je najpotrebnija. Potrudite se da budete iskreni po pitanju poslovne situacije u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Prija vam sloboda koju imate iako niste generalno neko ko voli da bude sam. Neko vreme ćete se odmoriti od veza. Spremni ste da budete malo sami i da se posvetite sebi.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i budite aktivni. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja ako budete bili preterano pasivni.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i ne želite da pravite drastičnije promene, za sada. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete se baviti uobičajenim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna, lako bi moglo da se desi da na kraju odustanete od te veze. Ipak niste spremni za tajna ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i potrudite se generalno da budete oprezniji kada je u pitanju vaše zdravlje. Naredni period bi mogao da vam donese neke manje komplikacije na ovom polju.

public.wmo.int

 

VAGA

POSAO: Niste spremni za sve poslovne izazove koji vas očekuju danas i moguće je da ćete praviti manje greške. Očekuje vas teži dan u kojem vam koncentracija neće biti jača strana.

LJUBAV: Niste zainteresovani za vezu u kojoj partner nema šta da vam ponudi. Zanima vas ozbiljan odnos i brak. Spremni ste samo za vezu koja bi mogla da napreduje.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su naglašeni kod vas i možete da budete skloni upalama ali i infekcijama na ovom polju. Možete da očekujete teži period za zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati srećne okolnosti na poslovnom planu i da će vam sve ići od ruke danas. Spremni ste da preuzmete inicijativu na poslovnom polju.

LJUBAV: Imate utisak da između vas i partnera postoje neke stvari koje se prećutkuju. Kao i uvek, vaša intuicija ne greši i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen i možete da očekujete prilično napet period kada je u pitanju vaše zdravlje. Pred vama je period u kojem bi trebali da se javite lekaru.

STRELAC

POSAO: Niste zainteresovani za novi posao. Pred vama je faza u kojoj želite da napravite predah od svih obaveza. Možete da očekujete da ćete imati priliku da se malo opustite.

LJUBAV: Očekuju vas veliki preokreti. Moguće je da ćete imati brojna iznenađenja na ovom polju. Od partnera više ne znate šta da očekujete i spremni ste da pravite neke promene.

ZDRAVLJE: Ubrzan rad srca je naglašen kod vas i možete da očekujete probleme sa zdravljem zbog toga. Posavetujte se sa kardiologom i potrudite se da uzimate svoju terapiju na vreme.

public.wmo.int

 

JARAC

POSAO: Nije povoljan trenutak za rizične poslove niti za nova ulaganja. Najbolje bi bilo da sada ne očekujete previše na poslovnom polju i da se pozabavite samo svakodnevnim obavezama.

LJUBAV: Vaše emocije nisu sasvim definisane ovaj put. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da biste shvatili šta osećate. Trenutno se ponašate distancirano u odnosu na partnera.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osetljiv kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa plućima i tegobama koje su vezane za kašalj.

VODOLIJA

POSAO: Možete da računate na pozitivnu atmosferu kada je u pitanju posao. Sve vam ide od ruke i nemate probleme. Poslovno stanje bi moglo da vam krene u boljem pravcu polako.

LJUBAV: Niste raspoloženi za svađu iako je partner pun tenzije. Moguće je da sa njegove strane postoji preterana količina nezadovoljstva koja vas opterećuje u većoj meri.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi i imate sklonost ka većim zdravstvenim problemima. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama na polju zdravlja.

RIBE

POSAO: Oscilacije koje se dešavaju na ovom polju kod vas, vam unose osećaj nervoze i straha. Moguće je da nekada imate utisak da je vreme da pravite određene promene na ovom polju.

LJUBAV: Vaš partner je pokazao da mu nije stalo do vas na pravi način. Spremni ste razmislite o završetku veze koja nije ono što ste mislili da jeste. Vreme je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen kod vas. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati generalno dobro stanje, zdravlje vam je stabilno i prilično ste zadovoljni.

Komentari (0)

Loading