NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA AVGUST: Zvezde predivađaju turbulencije na polju ljubavi, ali i karijere, a jedan znak dobija veliki novac
Foto: Shutterstock

Kod nekih horoskopskih znakova, zvezde predivađaju turbulencije na polju ljubavi, ali i karijere. Očekuju nas, generalno, snažne promene koje će uticati na buduća vremena, pa je dobro da se pripremimo, kako bi u takvim trenucima pronašli balans. 

U nastavku saznajte šta vaš horoskopski znak može da očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Za Ovnove, ovo će biti mesec pun ljubavnih događaja. Partner je uz vas i učiniće sve da budete zadovoljni, srećni i da ponovo vidi iskren osmeh na vašem licu. Bilo je mnogo prepreka između vas i sada je prava prilika da nastavite dalje, u drugačijem ritmu i da budete posvećeni jedno drugom u potpunosti. U ovom periodu nema negativnih emocija, pa neće biti ni svađa ni razmirica. Budite spokojni i sigurni u sebe i u svoje odluke. Spremni ste za dublju komunikaciju, za iskrene razgovore, za otvaranje polja iz prošlosti. Napredujete u svojoj vezi i to će vam veoma prijati. Slobodni Ovnovi će stupiti u vezu sa osobom koju poznaju već duže vreme i ovo može da bude sjajna ljubavna priča. 

Što se tiče poslovne sfere,  u mesecu avgustu možete da očekujete saradnju sa novim partnerima. Moguće je da će oni biti i iz inostranstva. Ukoliko planirate rad u inostranstvu, ovaj mesec će biti idealan za to. Vaši poslovni planovi se podižu na viši nivo i imaćete mnogo novih prilika da ostvarite svoje planove. Zvezde vas podržavaju u ovim namerama i imaćete puno podrške ako se odlučite za menjanje karijere, ili započinjanje privatnog biznisa. Ostanite fokusirani da biste mogli da završite svoje poslovne obaveze do kraja.. 

Obratite pažnju na ishranu i pokušajte da se zdravije i laganije hranite. 

BIK

Zaljubljeni Bikovi mogu da očekuju lep period u ljubavi u avgustu. Dugo ste težili ka stabilizaciji odnosa, i sada je došlo vreme da sve dođe na svoje. Odnos sa partnerom postao je snažniji, iskreniji i veoma ste zadovoljni time. Avgust vam donosi mnogo zajedničkih momenata, nežnosti, trenutke pune sigurnosti. Poradite na odnosu sa porodicom, jer je moguće da će doći do svađa koje su već nastale u prošlosti. Zato je dobro da odmah u startu rešite sve nedoumice koje vas muče i zbog kojih se osećate loše. To mogu biti odnosi sa vašim roditeljima ili sestrom, bratom. Što se tiče slobodnih Bikova, do kraja meseca ćete upoznati osobu, koja može da bude vaša srodna duša. Pred vama je lep ljubavni period i uživajte u njemu. 

Mesec avgust odličan je za nove poslovne poduhvate. Ako nastavite istim tempom kao i do sada, uspećete da ispunite sve poslovne obaveze, i da uradite više nego što se od vas očekivalo, što će zasigurno dovesti do poboljšanja vaše reputacije, ali je moguće da će vas baš to dovesti do unapređenja, do veće plate ili do nove poslovne ponude. Atmosfera na poslu je pozitivna i imate sjajan odnos sa kolegama, koji će vam veoma pomoći pri timskom radu. Kontakti na poslu su vam veoma korisni u ovom periodu! Vaši nadređeni će zasigurno primetiti vaš trud i zbog toga ćete biti nagrađeni. Uživajte u svojim poslovnim uspesima.

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA AVGUST: Zvezde predivađaju turbulencije na polju ljubavi, ali i karijere, a jedan znak dobija veliki novac

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI


Blizanci u ovom mesecu imaju priliku da sa partnerom skroje planove za buduća vremena i radićete na tom polju, kako bi obezbedili sigurnost. Uglavnom se radi o kupovini zajendničkih nekretnina ili ulaganja u neki novi biznis. Osim što ste partneri, moguće je da ćete ovog meseca postati i poslovni partneri, u čemu će vas zvezde i podržati. Veliki planovi su pred vama i treba da ih se držite, a definitivno je da će se održati i da ćete uspeti ako budete vredno radili na njima. Ovo je produktivan mesec za vas i vaše bliske ljude, pa umesto odmora radije birate da budete usmereni na konkretna dešavanja. 

Fokusirani ste da odradite sve od poslovnih obaveza i bićete napeti zbog toga. Ipak, do kraja meseca, sve dolazi na svoje i moći ćete da postignete i više nego što ste očekivali. Izdržite još malo, doći će i dani za odmor. Bilo bi svakako dobro da uzmete nekoliko slobodnih dana i da se odmorite, da napunite baterije i da budete sami, da preispitate svoje poslovne odluke kako biste mogli da se usmerite, jer često gubite fokus. Ovog meseca ćete biti usmereni na stvaranje novih kontakta, pa je moguće da ćete ostvariti i nove poslovne ponude. Finansije se poboljšavaju, a možete da očekujete krajem meseca dobitak. Ako igrate igre na sreću, možda vam se sreće osmehne!

Čuvajte se sunca, mogući su problemi sa kožom. 

RAK

Avgust je za vas mesec koji vam donosi mnogo ljubavnih izazova, ali biće lepih, romantičnih trenutaka u kojima ćete uživati sa partnerom. Partner ima mnogo iznenađenja za vas, pa je moguće da ćete svoju vezu da podignete na viši nivo i da razmišljate o sledećim koracima. Zvezde vas podržavaju i u zajedničkim poslovima i u kreiranju planova za budućnost, pa je dobro iskoristiti ovaj period za uživanje sa voljenom osobom. Porodica i prijatelji su tu vam vrate osmeh na lice čak i u teškim situacijama i njihova podrška vam je uvek dobrodošla. Pred vama je lep mesec pun ljubavi i čestih izlazaka, pa ćete biti dobro raspoloženi i zadovoljni. Slobodni Rakovi biraju da ostanu solo u avgustu, ali će imati ponude i udvaranja od strane suprotnog pola, pa je moguće da će se romansa izroditi tek u narednim mesecima. 

Rakovi mogu da očekuju promene na poslovnom planu. Moguće je da ćete promeniti posao ili da ćete promeniti poziciju na trenutnom poslu. Osetićete veliki stres i pritasak na kraju meseca, ali ovo je prolazni period i ne treba toliko da brinete oko svega. Iako očekujete da će avgust biti mesec u kom ćete odmarati, čeka vas mnogo poslovnih obaveza koje morate da završite. Ono što vam najviše stvara stres jesu finansije, koje su konstantno promenljive i ne možete zbog toga da pravite dugoročnije planove. Situacija će se stabilizovati, ali morate još malo da sačekate i da ostanete mirni i fokusirani na svoj posao.

Mogući su problemi sa hroničnim bolestima. 

 LAV

Avgust zauzetim Lavovima donosi harmoničan odnos sa partnerom i dovoljno vremena u kome će moći da se posvete jedno drugom. Ovaj period ste dugo čekali i sada je potrebno samo se da se opustite i da uživajte. Avgust je mesec u kome ćete odmarati, družiti se, provoditi vreme sa porodicom i prijateljima. Jednom rečju, uživaćete, a to ste i zaslužili. Treba da budete obazrivi u komenikaciji, jer vaše iskrene i dobronamerne reči mogu nekog da povrede od vaših bliskih ljudi. Partner vam je velika podrška i veoma mu je drago što ćete uspeti da izdvojite vreme samo za njega. Slobodni Lavovi ovog meseca neće ulaziti u ozbiljnije veze, ali biće mnogo udvaranja od strane suprotnog pola. 

Avgust vam donosi stabilizaciju na poslovnom planu i moći ćete malo da se odmorite od svih obaveza za koje ste bili odgovorni u proteklom periodu. Dali ste svoj maksimum i sada je prava prilika da uživate u plodovima svog rada. Biće ovo period kada ćete moći da radite na sebi i na svojim starim idejama za koje niste imali dovoljno vremena. Što se tiče finansija, one su se stabilizovale i veoma ste zadovoljni trenutnim stanjem. Ugodite sebi, počastote se i uživajte u rođendanskom mesecu!

Osećate se dobro, ali vam je potreban odmor. 

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA AVGUST: Zvezde predivađaju turbulencije na polju ljubavi, ali i karijere, a jedan znak dobija veliki novac

Foto: Shutterstock

 

 DEVICA

Zauzete Device imaju naglašene emocije sve do kraja avgusta.Biće i ljutnje, i suza, i smeha, malo ljubomore. Partneru nije jasno šta se dešava, pa ćete svakako morati da pričate o svojim osećanjima i mišljenjima. U ovom mesecu donosićete i bitne odluke koje se tiču vaše budućnosti sa partnerom. Imate želju da se stabilizujete i da ojačate odnos, a u tome ćete i uspeti. Budite otvoreni, iskreni i razgovarajte o partneru o svemu što vam leži na srcu. Samo tako ćete pronaći balans i zajednički jezik. Slobodne Device će upoznati osobu koja im veoma odgovara i koja će im biti velika podrška, pa je moguće da će se roditi emocije. Ove veze mogu da budu veoma lepe, duge i iskrene. 

Što se tiče poslovnog plana za Device, ovo je mesec u kome neće biti mnogo napornih sastanaka, mnogo novih obaveza. Možete da se opustite i da radite laganim tempom, jer u ovom mesecu sve dolazi na svoje. Imate dosta energije i elena, pa je moguće da ćete prihvatiti i neke dodatne poslove ili ćete se posvetiti svom hobiju. U avgustu vam sve ide od ruke, pa ćete uspeti da obavite i više nego što očekujete. Finansije su stabilne, dosta ste uštedeli u proteklim mesecima i možete da potrošite novac na sebe i svoje najmilije, što će vam veoma prijati. 

Zdravlje je stabilno. 

VAGA

Kada je reč o ljubavi, veoma izazovan mesec je pred vama u kome će partner biti na testu. Razmislite da li vam veza u kojoj ste trenutno potpuno odgovara ili biste bili srećniji da ste sami. Jednostavno, neki brakovi i neke veze će u avgustu biti prekinute i kada se to desi, važno je da ostanete usmereni na sebe i da nastavite da brinete o sebi i svojim ciljevima. Vage koje su u stabilnoj vezi takođe mogu da očekuju razmirice sa partnerom, jer je ovo period za odlučivanje, za istinu, za pronalaženje kompromisa. Slobodne Vage imaju priliku da upoznaju interesantnu osobu sa kojom imaju dosta zajedničkih tema, ali ne mora nužno da znači da će započeti novu vezu. Ovo može da bude jedno sjajno prijateljstvo. 

U Avgustu Vage mogu da očekuju stabilnije poslovanje, jer će biti mnogo sigurnije u sebe i u svoje odluke. Prethodni meseci su bili velike lekcije za vas kada je posao u pitanju i sada imate priliku da uzmete stvar u svoje ruke i da zablistate! Drago vam je što je vaše mišljenje jednako cenjeno kao i od starijih kolega i ponosni ste na sebe. Imate mnogo elena za rad i čini se da ćete u ovom mesecu postići najviše od početka godine. Dugo ste čekali na pravu priliku i sada kada je ona tu, ostaje samo da nastavite da se trudite i da budete uporni u ostvarenju svojih karijernih ciljeva. 

Moguće su alergije.



ŠKORPIJA

Avgust zaljubljenim Škorpijama donosi mir, harmoniju, ali obnovu starih strasti. Napokon ćete moći da se relaksirate i da uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom.Isplanirajte odmor ili zajednički vikend, jer će vas upravo to zbližiti i odmorićete se od svakodnevnih obaveza koje vas zamaraju i postaju vam monotone. Avgust je mesec u kome ćete da budete posvećeniji partneru, pa ćete dosta pričati o budućnosti, o zajendičkim planovima. Moguće je da ćete se odlučiti i za krupniji korak u vezi, za proširivanje porodice, venčanje ili tome slično. Sve u svemu, biće mnogo lepih, iskrenih emocija i na vam je samo da zagrlite partnera i da prihvatite lep period koji je pred vama. Slobodne Škorpije će upoznati osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled i biće to veoma zanimljiva letnja ljubavna priča.

Škorpije u avgustu mogu da očekuju stabilizaciju poslovnog plana, u vidu unapređenja ili stalnog zaposlenja. Ovaj period je veoma važan za vašu budućnost. Istina je da ste morali da se trudite, da radite prekovremeno i da se dokazujete u prethodnim mesecima. Sve se to sada vidi i isplatiće vam se u velikoj meri. Ovakva vrsta stabilizacije je nešto čemu ste težili i sada već možete da se opustite i da planirate kako ćete se relaksirati, odmoriti i napuniti baterije za nove radne pobede. Očekuju vas krajem meseca dobici, u vidu povećanja plate, možda čak i nasledstva. Pred vama je sjajan mesec i iskoristite ga najbolje što znate!

Pod stresom ste. Prijao bi vam kratak odmor i predah od svakodnevnih obaveza. 

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA AVGUST: Zvezde predivađaju turbulencije na polju ljubavi, ali i karijere, a jedan znak dobija veliki novac

Foto: Shutterstock


 STRELAC

Ovo je sjajan ljubavni period za sve Strelčeve! Prethodni meseci su bili veoma izazovni, ali sada možete da uplovite u mirnu luku i da se opustite, da se relaksirate i da uživate u stvarima koje vas čine srećnim. Pronađite malo vremena i za sebe, jer je ovaj period godine najbolji za Strelčeve i njihov emotivni rast i razvoj. Uspećete da vidite ko su vam pravi prijatelji, a koji ljudi su u vašem životu toksični i koji vam crpe energiju. Za takve ljude neće više biti mesta, jer ćete se okrenuti pozitivnim ljudima i pozitivnim aktivnostima. Partner je takođe zadovoljan ovim periodom u vezi, jer ste mnogo opušteniji i mirniji i to mu veoma prija. Sledi vam harmoničan mesec i dosta romantičnih i lepih trenutaka. Slobodni Strelčevi će upoznati novu osobu sa kojom će zaploviti u ljubavnu vezi i biće mnogo strasti i jakih emocija na samom početku. 

Imaćete energije i volje da sve obaveze završite i pre roka i da izmirite sve novčane obaveze. Najviše stresa se pojavljuje zbog novca, jer imate velike planove i ne možete da ih ostvarite onako kako ste planirali. Krajem meseca je moguće povećanje plate ili unapređenje, pa već sada možete da se radujete malim poslovnim pobedama. Strelčevima se savetuje da budu uporni u postizanju ciljeva ovog meseca jer ih čeka sjajna prilika i ostvarenje starih planova. Ako imate privatni biznis, zvezde su vam naklonjene i uspećete da lako prođete kroz poslovne izazove i da naučite nove poslovne lekcije koje će vam biti značajne u budućnosti. 

Zdravlje je stabilno. Više se krećite, šetajte, plivajte ili radite vežbe. 

JARAC

Zauzeti Jarčevi prolaze kroz jedn buran period sa svojim paertnerom u avgustu i biće mnogo razvoda u ovom mesecu. Ukoliko želite da sačuvate svoj brak i da se za njega borite, morate da popričate sa partnerom, o svemu, iskreno i da otvorite svoje srce i progovorite o skrivenim emocija i mislima koje vas muče. Mnogo toga ste prećutali u prethodnom periodu i mnogo ste propatili u sebi. Sada je pred vama prekretnica, pa morate da odlučite da li ććete ostati sa partnerom i zajedničkim snagama se boriti za bolja vremena ili ćete odustati i potražiti sreću sa nekim drugim. Ove odluke nisu lake, i ne treba ih olako donositi. Dobro o svemu razmislite. Slobodni Jarčevi imaju priliku da upoznaju osobu koja ih inspiriše i koja može da ih pokrene. Iz prijateljstva se lako može roditi ljubav. 

Što se tiče vaše karijere u avgustu, imaćete mnogo novih ponuda i to će vas veoma iznenaditi. Istina je da neke neočeivane ponude mogu da budu mnogo bolje od tenutnog posla koji radite, pa je dobro da razmislite da li ste spremni za promenu. U vama će se sukobljavati razna pitanja, jer ste mnogo vremena i truda uložili na trenutnom poslu, ali ako ste sigurni u nove promene, idite ka poslu koji će vam pružiti bolju i stabilniju budućnost. Hobi kojim se bavite možda će baš ovog leta da postane isplativ, pa će i to biti još jedan vid prihoda koji će vam veoma značiti. Nastavite da štedite i redovno izmirujte svoje obaveze. 

Ne zaboravite da će vam redovni treninzi mnogo značiti tokom leta, jer su u suprotnom mogući problemi sa viškom kilograma.

VODOLIJA

Vodolije u avgustu mogu da očekuju mnogo više druženja sa prijateljima, kao i provođenje kvalitetnog vremena sa partnerom. Ipak, i pored svega toga, osećate se nezadovoljno. Dobro je da zastanete i da odmorite od svih obaveza, da budete neko vreme sami kako biste videli u čemu je problem i zbog čega se osećate loše. Kada saberete misli, videćete da je sve u redu i da pored sebe imate ljude koji vas vole i poštuju i koji su uvek tu za vas. Moguće su razmirice sa partnerom, zbog negativne energije koje se oseća u vazduhu, ali to je ovog puta, prolaznog karaktera. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju i lako će se javiti snažne emocije i hemija. 

U mesecu avgustu, možete da očekujete probleme na poslu u prvoj nedelji, i to su uglavnom problemi koji se tiču odnosa sa kolegama ili nadređenima. Ovaj period je veoma izazovan i može da vam stvori dozu stresa, koja će se preneti i na sve druge aspekte života. Preuzeli ste više obaveza nego što možete da izvršite, pa vam to stvara dodatni pritisak. Bilo bi dobro da kada dođete kući, zaboravite na posao i da se više odmorite, kako biste sutradan donosili lakše odluke. Što se tiče finansija, situacija je za vas povoljna, pa se očekuje da ćete uspeti da izmirite dugovanja i obaveze koje vas nerviraju i opterećuju. Savetuje se samo da budete oprezni u poslovnoj komunikaciji i da ostanete smireni i ljubazni. 

Glavobolja, nemir, nesanice. Više se odmarajte.

RIBE

Avgust mesec mesec Ribama donosi pravo olakšanje na polju ljubavi. Sada je idealno vreme da se posvetite partneru, da organizujete zajednički odmor i da radite i dalje na poboljšanju svog odnosa. Odmor, uživanje, druženje, zajednički izlasci - sve će to doprineti da se osećate bolje i zadovoljnije. Možda nisu svi problemi rešeni, ali ste na dobrom putu da napredujete u svom odnosu i da pokažete partneru svoje prave emocije. Ovog meseca, treba da preispitate odnose sa porodicom ili bliskom familijom, jer postoje problemi koji nisu rešeni dugo vremena i lebde u vazduhu da se ponovo pokrenu. Budite iskreni i imajte razumevanju i strpljenja pri rešvanju porodičnih problema. Slobodne Ribe uživaju u pažnji suprotnog pola, ali nema predispozicija za pokretanje ozbiljnih ljubavnih veza.

Ribe će u avgustu osetiti potrebu za menjanjem karijere, i upravo je ovaj mesec veoma značajan za njih u ovoj godini, jer im donosi promene na karijernom putu. Vi težite ka boljim poslovnim mogućnostima i želite više da zarađujete. Sada je idealna prilika da se posvetite traženju posla i da šaljete svoj CV na ona mesta koja su vam se učinila zanimljiva. Zaposlene Ribe naići će na nesuglasice i rasprave sa nadređenima, što ih može dovesti u lošu situaciju. Ukoliko ste nezadovoljni, bilo bi dobro da to saopštite bez drame, bez vike i ružnih reči. Bilo bi takođe dobro da izbegavate da donosite radikalne odluke, i da dajete otkaz na sigurnom poslu. 

Zdravlje je osetljivije i moguće su upale, infekcije, i povećanje rizika od hroničnih bolesti. Bilo bi dobro da posetite lekara. 
 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

30.07.2021 21:05

Slobodne Škorpije će upoznati osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled i biće to veoma zanimljiva letnja ljubavna priča.STVANO??? Moze da se ovo dogodi vec prekosutra???