HOROSKOP ZA 17. MAJ: Biku sledi nagrada, Škorpije čeka dobar provod i prilika za uživanje, Vage imaju probleme na poslu
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vama je ovaj dan veoma povoljan za poslovno polje. Možete da očekujete i sklapanje novih, veoma važnih biznis kontakata. Sve što sada budete pokrenuli će vam ići od ruke.

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva. Osoba koja vam je prišla ima veoma neobičan smisao za humor koji vam se dopada. U narednom periodu možete da očekujete postepeno zbližavanje.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe ili probleme na tom polju. Možete da se nadate veoma dobroj situaciji. Puni ste pozitivne energije danas!

BIK

POSAO: Važno je da budete hladne glave ako planirate da se upustite u neke nove poslovne projekte i da ne brzate sa odlukama. Dajte sebi dovoljno vremena da neke stvari analizirate.

 LJUBAV: Moguće je da prestrogo sudite voljenoj osobi u vezi nekih grešaka koje je pravila. Ljubav znači pokazati razumevanje i praštanje sa vremena na vreme. Razmislite o tome.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Prilično ste napeti i zbog stresa vam i zdravlje na neki način može biti narušeno. Pokušajte da nađete način da se malo relaksirate.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate stabilnoj situaciji na polju finansija. Pred vama je veoma povoljan period za posao. Dosta toga ide onako kako ste se nadali i generalno ste zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv kontakt sa osobom koja nije iz istog mesta kao i vi. Moguće je da ćete se upustiti u vezu na daljinu. Pred vama je period u kojem su moguće zanimljive ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Povedite računa pogotovo kada je u pitanju predeo nogu. Takođe, postoje naznake za neke probleme sa proširenim venama.

HOROSKOP ZA 17. MAJ: Biku sledi nagrada, Škorpije čeka dobar provod i prilika za uživanje, Vage imaju probleme na poslu

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Važno je da budete otvoreni za dijalog sa saradnicima. Nije samo vase mišljenje jedino ispravno. Pokušajte da pokažete da ste spremniji na kompromise nego što deluje.

LJUBAV: Moguće je da trenutno imate sasvim stabilnu situaciju na polju ljubavi i da vas ništa ne brine. Uživate pored voljene osobe i opušteni ste. Pred vama je jako lep dan za emotivno polje.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija. Imunitet bi mogao da vam bude oslabljen u narednom periodu pa vam se generalno preporučuje da sada vodite malo više računa o zdravlju.

LAV

POSAO: Moguće je da samo od vas zavisi kako će se stvari na ovom planu na dalje odvijati. Potrudite se da donesete ispravne odluke. Nemojte da slušate druge, oslonite se na sebe.

LJUBAV: Pored voljene osobe se osećate sigurno. Nemate veće zamerke. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo. Moguće je da vam pogotovo prija osoba rođena u znaku Strelca.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Generalno vam je urinarni trakt u ovoj fazi naglašen kao osetljiv. Ukoliko primetite bilo kakve tegobe, obavezno se javite vašem lekaru.

DEVICA

POSAO: Rešili ste da se uhvatite u koštac sa svim obavezama koje vas očekuju. Shvatili ste da je vreme da prihvatite odeđene odgovornosti. Maksimalno se posvetite svom poslu i bićete nagrađeni.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja je veoma sigurna u svoja osećanja. To vam se dopada. Možete da se nadate veoma zanimljivoj komunikaciji i ostvarenju intimnije atmosfere.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni. Povedite računa o svoj ishrani danas, a pogotovo pazite na probavu koja je naglašena kao veoma osetljiva. Unosite dovoljno tečnosti.

HOROSKOP ZA 17. MAJ: Biku sledi nagrada, Škorpije čeka dobar provod i prilika za uživanje, Vage imaju probleme na poslu

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Ukoliko budete bili preterano svojeglavi, možete biti samo na gubitku. Potrudite se da poslušate nečiji savet. Sada je važno da pratite znakove koji se nalaze pored puta.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma neobična. Moguće je da ni sami niste sigurni na koji način da joj priđete. Neke stvari će se spontano desiti. Pokušajte da se ne opterećujete.

ZDRAVLJE: Današnji dan vam nije naročito povoljan i moguće je da ćete imati nešto manje energije nego inače. Posvetite se tome da odmorite i da regenerišete svoju energiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nove informacije vam dolaze i konačno imate pravi uvid u situaciju. Poslovi idu onako kako ste očekivali. Možete da očekujete da će današnji dan biti jako dobar za vas i vaš posao.

LJUBAV: Vi ste veoma zanimljiv spoj sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Očekuje vas dobar provod i prilika za uživanje. Pred vama je uzbudljiva atmosfera koja će vam uneti neka nova osećanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Generalno se potrudite da se držite podalje od poroka ili bilo kakvih štetnih materija. Mogli biste da imate probleme sa jetrom u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Vama je ovaj dan veoma povoljan. Ne biste trebali da imate bilo kakve problem na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati prilično mirnu i stabilnu situaciju.

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva sa malo mlađom osobom koja vas šarmira u jednom potezu. Ostajete bez daha u njenom prisustvu! Uskoro ćete imati priliku za početak veze.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Danas bi vam prijala intenzivnija fizička aktivnost i bavljenje sportom. Osećate se jako dobro kada ste u pokretu i kada imate dobru formu i kondiciju.

HOROSKOP ZA 17. MAJ: Biku sledi nagrada, Škorpije čeka dobar provod i prilika za uživanje, Vage imaju probleme na poslu

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti da li ćete imati dovoljno sredstava ali do kraja dana ćete uspeti da rešite finansijske probleme. Dolazi vam odličan period za poslovno polje.

 LJUBAV: Vraća vam se ljubav iz prošlosti. Osoba sa kojom niste još sve raščistili vam dolazi da obnovite vašu priču. Možete da očekujete veoma zanimljiva emotivna dešavanja danas.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili imate neki višak energije koji niste utrošili na pravi način. U ovoj fazi ste na neki način psihički malo opterećeni i imate određene unutrašnje dileme.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da niste baš ispravno postupili u nekim trenucima i da vam se to sada polako vraća. Potrudite se da ispravite greške koje ste pravili i uspećete da ostvarite poboljšanje na poslu.

LJUBAV: Vi živite za trenutak! Kada nađete osobu koja vas fatalno privlači, ne odustajete od nje! Nemate trenutno neke velike planove za budućnost, ali postajete nestrpljivi oko pokretanja veze.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam noge prilično osetljive. Povedite računa ako se aktivno bavite nekim sportom kako ne bi došlo do manje povrede. Generalno budite obazriviji danas.

RIBE

POSAO: Imate viziju poslovne budućnosti koja se nekako razlikuje od trenutne situacije. Uradićete sve što je do vas da promenite okolnosti koje vam ne odgovaraju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u nekom restoranu ili kafiću, odnosno na nekom javnom mestu. Pred vama je jako povoljan dan za nova dešavanja na polju ljubavi i flerta.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Moguće je da ćete imati manjih problema sa kilogramima u narednom periodu, pa je važno da na pravi način regulišete svoju ishranu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading