NEVEROVATNO OTKRIĆE Ovaj vitamin leči upalu pluća za samo 3 sata
Foto: Shutterstock


Tokom 1940-ih, lekar Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući upalu pluća. Iako počinje osećajem drhtavice i kašlja, virus koji izaziva upalu pluća može izazvati i nakupljanje tečnosti u plućima, što u većini slučajeva dovodi do smrti.

Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljen imuni sistem i zaustavljen limfni sistem su osnov za pojavu bronhitisa, koji, kao i većina drugih bolesti, zahteva veliku pažnju u lečenju.

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

Ovaj vitamin je poslednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidans može da ojača imuni sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti telo protiv stranih napadača. Takođe je poznat kao lek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesne mikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.

Nakon intervjua dr. Andrjua Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj lekar je izneo podatak da je za samo 3 sata izlečio sebe od upale pluća. U videu možete da vidite i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla detetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.

Vitamin C je esencijalan za telesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svežem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maja

14.11.2022 15:53

Srpski narod nije ni slep, ni glup. Sramno je ponašanje Trajkovićeve.