NAJMOĆNIJI ČISTAČ SINUSA OD 2 SASTOJKA Kad ne pomažu ni najjači lekovi uradite ovo pre spavanja ujutro ćete "prodisati"
Foto: Youtube/Printscreen

Sa prvim jakim vetrom i hladnim danima, patnja se vraća svima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolja je obavezan pratilac upale sinusa, u kojoj često ne pomažu ni najjači lekovi.

Infekcija sinusa nastaje kada sinusi postanu otečeni, što sprečava prirodno stiskanje, što dovodi do bola, pritiska i otežanog disanja.

Prirodni lek za sinuse sa renom

Uveče, pre spavanja, stavite na ringlu kašiku rendanog korena rena. Pokrijte glavu većim peškirom, sagnite se i udišite dim. Ponavljajte postupak najmanje 5 uzastopnih dana.

Recept sa vinskim sirćetom i renom

Preporučljivo je narendati svež ren i preliti ga vinskim sirćetom, pa staviti u flašu od pola litra i zatvoriti. Smešu držati na sobnoj temperaturi deset dana uz povremeno mućkanje. Kada ovaj period istekne, udišite pare pet minuta nekoliko puta dnevno kroz otvoreni vrat flaše.

Natopite krpu u istu tečnost i držite je na čelu ili potiljku preko noći. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da ljuti i jaki miris rena u sirćetu reši upalu sinusa i neprijatne glavobolje.

Jedno rešenje je da narendate 50 grama rena, stavite u pet decilitara vode i prokuvate. Nakon toga stavite glavu preko šerpe, pokrijte je peškirom i udišite paru.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading