MALI TRIKOVI ZA VELIKE ZAVODNICE Koliko god imali uspeha kod suprotnog pola, uvek postoji prostor za poboljšanje
Foto: Shutterstock

Hajde da krenemo redom - neki od ovih malih uvrnutih trikova će vas sigurno iznenaditi…

Neka nanjuši ovulaciju

Američko istraživanje u kojem su hrabri ispitanici morali da mirišu oznojene majice pripadnika suprotnog spola otkrilo je da je nivo testosterona raste kod muškaraca koji su nanjušili ženu koja ovulira. Zato, drage dame, usred meseca ne zaboravite da odbacite parfem i pustite svoj prirodni zavodnički miris da odradi posao.

Foto: Shutterstock

 

Pronađite suprotnost

Jedna antropološka studija dokazala je da se suprotnosti zaista privlače. Odabirom partnera koji je naša genetska suprotnost povećavamo šanse da dobijemo snažnu i zdravu decu. Pa ako tražite partnera onlajn, zašto ne biste malo bolje proverili onog koji obeležava sva pogrešna polja. Možda je to muškarac vaših snova!

Foto: Shutterstock

 

Spustite tonalitet

Naučno istraživanje iz Pensilvanije otkrilo je da su muškarcima i ženama privlačniji pripadnici suprotnog pola koji pričaju dubokim glasom. I zato kad sledeći put s prijateljicom odete na parti, zaboravite na kikotanje i vrištanje. Dakle, donja laga!

Stilizujte se simetrično

Mnoga su istraživanja potkrepila teoriju po kojoj su simetrična lica privlačnija suprotnom polu. Ako niste Kejt Mos, ne očajavajte. Uz dobar ajlajner, olovku za usta i četkicu za rumenilo, i vi možete na jednostavan način da izbalansirate svoje lice.

Foto: Shutterstock

 

Potražite muškarca u nevolji

Zaboravite alfa mužjake jer istraživanje kaže da žene privlače muškarci u opasnosti. Otkriveno je da mužjaci antilopa puštaju lažne signale za opasnost kako bi zbunili ženke i podlo iskoristili priliku u vreme parenja. Zato kad u kafiću sretnete ranjivog muškarca, znajte da možda ima skrivene motive.

Slušajte!

Jednoličan, monoton muški glas dosadan je do te mere da vam dođe da se rasplačete? Poslušajte ponovno. Naučnici kažu da monoton glas označava autoritet i samostalnost, što znači viši status. Pa dobro, ajde, može biti…

Ne budite previše prirodne

Možda muškarci tvrde da vole prirodan izgled, ali analize potvrđuju da im se više sviđaju žene sa ful šminkom na očima i puderom. Razlog? Mnogo je veći kontrast između tamnih očiju i usana kad je ten svetliji zbog pudera, a lice nekako sija.

Foto: Shutterstock

 

Šepurite se

Zaboravite XS veličinu, jer žene s oblinama prirodno privlače muškarce. Zapravo, suočen sa zaobljenim bokovima, bedrima i stražnjicama, muški mozak pali se na isti način kao kad konzumiraju alkohol ili drogu. Samo bez mamurluka!

Pronađite oca u njemu

Užasava vas Frojd i sva ona njegova naklapanja o tome kako svi mi tražimo nekoga ko je sličan našim roditeljima? Pa, neka istraživanja pokazuju da je možda bio u pravu. Izgleda da nas sve privlači izgled i miris ljudi sličnih našim roditeljima. I tako kad vas sledeći put privuče lik sličan tati, setite se da bi baš zbog toga mogao biti onaj pravi.

Komentari (0)

Loading