Novi trendi stajling Milice Pavlović: Spojila nespojivo i napravila hit kombinaciju u kojoj izgleda "boli glava"
Foto: printscreen/tvpink

Pevačica Milica Pavlović ima odličan smisao za modu i postavlja trendove, tako da pored lepog glasa pleni i drugačijim izgledom. Kao i svako od nas Milica izabere komad iz trenda koji je u tom trenutku aktuelan i uklopi uz onaj koji mu najviše leži po građi, ukusu i stilu.

"Zašto se interesujem za modne trendove iako ih ne pratim slepo? Zato što se moda uvek vraća i volim to što ostavlja utisak večnosti, uz prisećanje na neka prošla vremena. Zato što uvek iz nekog trenda izvučem ono što meni odgovara i što mi se lično sviđa. Zato što, kao  i svaka žena, uživam u krpicama", kazala je svojevremeno!

Sada se odlučila za interesantne boje i dezene, pa bi mnogima mogla da da ideju. Proleće 2021. je u znaku udobnog, pa su nam se vratile pantalone širokih nogavica i osvojile dame širom sveta.

Milica je odabrala baš taj model u ljubičastoj boji, a da sve bude još zanimljivije obukla je top "animal" printa. Preko je nabacila teksas jaknu koja je takođe trend proleća. Sve zajedno čini njen stajling veoma zanimjivim i upečatljivim.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading