Da bi izbegli bedu i oticanje novca, za vreme opadajućeg Meseca, nikako ne radite ove 3 stvari
Foto: Shutterstock

U ovom periodu ne započinjete ili završavate velike novčane transakcije.

Ljubitelji astrologije dobro znaju da položaj Meseca može imati snažan uticaj na naš svakodnevni život. Na primer, ako on raste, onda je to odlično vreme za ljubav i prosperitet. Na pun Mesec je praksa da se poželi želja, jer su velike šanse da se ona i ostvari. Međutim, postoje i neka pravila koja se tiču opadajućeg Meseca.

U periodu kada se nebesko telo smanjuje, po pravilu se izvode rituali koji pomažu da se nečega oslobodite. Na primer, od viška kilograma, dugova i drugih stvari. Međutim, veoma je važno rešiti sva finansijska pitanja sve dok sija Sunce. Nakon zalaska Sunca, upozoravaju astrolozi, čak ni brojanje novca nije preporučljivo.

U tom trenutku ne bi trebalo da započinjete velike poslove, niti se upuštate u kupovinu. Takođe je malo verovatno da će kontakti ostvareni tokom opadajućeg Meseca biti uspešni. Još jedna loša ideja jeste renoviranje. Bolje je sve globalne promene u životu odložiti za povoljnije vreme.

Ako vas muče dugovi i finansijska nestabilnost, postoji jednostavan ritual koji će vam pomoći da povratite svoje blagostanje. Da biste to uradili, prvo morate da vratite novac koji dugujete najmanje jednoj osobi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading