HOROSKOP ZA NEDELJU, 21. MAJ Ovnu kriza u vezi, Vagi prilika da promeni posao, Lavu pojava petnog trna
Foto: Pixbay

Ovan

Posao: Uspešna saradnja sa nekom stranom kompanijom i vrlo važan poslovni sastanak obeležiće ovaj period. Možete imati i neočekivano poslovno putovanje. Što je najvažnije, čak i pomalo rizični poslovni potezi mogu vam doneti značajan finansijski dobitak.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom tokom ovog perioda može da prolazi kroz krizu, ali posebnog tipa. Reč je potpuno različitim stavovima što se tiče nekog bitnog pitanja. Neophodno je da to prevaziđete nekim kompromisnim rešenjem. U suprotnom dolazi do veoma ozbiljnih problema.

Zdravlje: Problemi sa gornjom vilicom.

Bik

Posao: Povoljni aspekti utiču na vaše polje prometa i donose vam povećan obim posla, što za sobom povlači značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas uspeh u okviru saradnje sa stranom kompanijom, pravnih rešenja i turizma. Profesionalno usavršavanje doneće vam napredak u karijeri.

Ljubav: Ovo je povoljan period da prevaziđete nesuglasice sa partnerom i stabilizujete vašu vezu. Uspešno ćete rešiti neki problem koji postoji u okviru vašoj porodice. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Škorpije.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Prisustvo Merkura u vašem polju komunikacije doneće vam proširenje kruga saradnika i uspeh u javnim nastupima i ličnim prezentacijama. Akcenat je na saradnji sa inostranstvom, kao i na čestim putovanjima tokom ovog perioda. 

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da imaju veliki broj prilika da sretnu svoju srodnu dušu. Međutim, izazov je kako prepoznati onu pravu i odabrati kvalitet umesto kvantiteta. Blizanci koji su u vezi kreću se u pravcu daljeg zbližavanja.

Zdravlje: Osetljivost želuca na pojedine sastojke, ukazuje da morate otići na ispitivanje.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 21. MAJ Ovnu kriza u vezi, Vagi prilika da promeni posao, Lavu pojava petnog trna

Foto: Pixbay

 

Rak

Posao: Prisustvo planeta u vašem polju poslovanja mogu vam doneti talas veoma pozitivne energije i doprineti proširenju obima posla i uspeh u uslužnim delatnostima, poslovima koji se tiču finansija i uopšte rada sa klijentima. 

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da uđu u vezu s osobom u znaku Jarca ili Device. U početku mogu imati pomešana osećanja i preispitivati se da li su načinili pravi izbor. Rakovi koji su u vezi mogu imati nesuglasice s partnerom, ali će ih vrlo brzo prevazići.

Zdravlje: Loša probava vas muči, zanemarite brzu hranu, pređite na domaću kuhinju.

Lav

Posao: U ovom periodu povlačite veoma bitne poslovne poteze, koji mogu da imaju dugoročan značaj i da vam donesu uspeh na finansijskom planu na duže staze. Očekuje vas potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Možete ostvariti veliki napredak u karijeri. 

Ljubav: Slobodni Lavovi imaju veliki broj prilika da pronađu svoju srodnu dušu. Veoma zanimljivu osobu možete da sretnete na nekom putovanju ili preko prijatelja. Lavovi koji su u vezi mogu imati ljubomorne scene od strane partnera, ali će problem brzo prevazići.

Zdravlje: Bolovi u peti, moguća je pojava petnog trna.

Devica

Posao: Ovaj period donosi vam uspeh u okviru oblasti kao što su prosveta, uslužne delatnosti i sva kreativna zanimanja. Pruža vam se prilika da ostvarite veliki korak napred u karijeri, i to kroz neki program specijalizacije ili profesionalnog usavršavanja. Izuzetno povoljan finansijski period. 

Ljubav: Budući da negativni aspekti planeta su sve vreme prisutni u vašem polju emotivnih odnosa, to vam može doneti potencijalne nesporazume sa partnerom i osećaj da ste neshvaćeni. Zato je veoma važno da pažljivo izražavate svoje stavove.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 21. MAJ Ovnu kriza u vezi, Vagi prilika da promeni posao, Lavu pojava petnog trna

Foto: Pixabay

 

Vaga

Posao: Povoljni aspekti doneće vam priliku da  značajno unapredite svoju finansijsku situaciju. Pored toga, planete vam pružaju podršku da proširite krug poslovnih saradnika, pa čak i da promenite posao, ukoliko vam trenutni posao ne odgovara.

Ljubav:  Vaš odnos sa partnerom, uprkos njegovim povremenim ljubomornim scenama,  sve više dobija na kvalitetu. Uspešno ste prevazišli neki problem i sada sve kreće ka daljoj harmonizaciji vašeg odnosa. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa jednim šarmantnim Lavom.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Posao: Pruža vam se jedinstvena prilika da ostvarite veliki finansijski uspeh. Veoma je važno da se sada aktivirate i da povučete pažljivo unapred osmišljen poslovne poteze, jer će vam to doneti uspeh na dugoročnom nivou. Poseban uspeh očekuje Škorpije koje se bave umetnošću, prosvetom i uslužnim delatnostima.

Ljubav: Pozitivni aspekti planeta doprinosi svojim povoljnim aspektima kvalitetu vašeg ljubavnog života. Škorpije koje su u vezi trajno će stabilizovati svoj odnos sa partnerom i uspešno će prevazići neki problem. 

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

Strelac

Posao: Ovaj period je veoma povoljan jer vam donosi priliku da postavite temelje budućeg poslovanja i proširite krug poslovnih saradnika. Veliki uspeh mogu da postignu oni Strelčevi koji se bave trgovinom, turizmom i saobraćajem. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi razmišljaju ozbiljno o ozvaničenju svog odnosa sa partnerom. Sve ima dublji i dalekosežniji značaj, pa će mnogi Strelčevi razmišljati o zasnivanju porodice. Slobodni Strelčevi će upoznati veoma privlačnu osobu preko posla.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 21. MAJ Ovnu kriza u vezi, Vagi prilika da promeni posao, Lavu pojava petnog trna

Foto: printscreen/in a scene from "Sex and the City."

 

Jarac

Posao: Sada možete da donesete bitne odluke na poslovnom planu. Moguće je unapređenje, odnosno proširenje kruga dužnosti i novi elementi u opisu vašeg radnog mesta. Veliki uspeh očekuje one koji se bave marketingom, koji predstavljaju lidere i koji nastoje da započnu privatni biznis.

Ljubav: U ovom periodu postoji velika mogućnost da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Pa ipak, to vam može doneti neku dilemu u pogledu potencijalnog pojavljivanja nekog starog problema koji je postojao između vas.

Zdravlje: Reumatični zglobovi. Uradite neophodne analize.

Vodolija

Posao: Ovaj period može vam doneti unapređenje finansijske situacije. Neophodno je da povučete pažljivo osmišljene poslovne poteze kako biste ostvarili dugotrajan napredak. Pa ipak, vaš odnos sa nekim od nadređenih na momente može postati problematičan. Sada nije vreme za pobune.

Ljubav: Možete se naći u velikom iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni i dobro razmislite da li je ta osoba ona prava za vas ili ne.  Vodolije koje su u vezi  očekuje poboljšanje u kvalitetu veze sa partnerom.

Zdravlje: Loša periferna cirkulacija.

Ribe

Posao: Ovaj period donosi vam priliku da završite rad na nekom dugoročnom projektu. Dobićete pohvale od strane kolega i nadređenih, a moguće je i unapređenje. Veliki uspeh očekuje vas ukoliko sarađujete sa nekom stranom kompanijom i ako radite u okviru informacionih tehnologija.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja. Očekuje vas ljubav na prvi pogled. Ribe koje su u vezi, ulaze u jedan stabilan i veoma lep period u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u nogama, a mogu poticati od tesne obuće. Za početak obratite se fizijatru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading