ZEMLJA ĆE SE TRESTI OD PROMENA Surovi uticaj prvog koridora pomračenja Sunca 20. aprila najviše će osetiti ovi znaci
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkrila je zašto će prvi koridor pomračenja u 2023. godini biti strašno težak za sve znake horoskopa. Zaboravite na maštanja, stiže surova realnost!

"Zemlja će se tresti od promena", kaže astrološkinja.

Prvo pomračenje se dešava 20. aprila u znaku Ovna - i ovo je prva astrološka pozicija koja će se javljati u naredne dve godine. Njegov efekat će trajati još 3 meseca, ali 20. aprila će većina znakova Zodijaka doći do važnih otkrića.

Evo kako će koridor pomračenja uticati na sve zankove horoskopa:

Ovan

U trenutku pomračenja osetićete impuls da unesete promene usvoj izgled, da doterate liniju ili, pak, da se udarnički "bacite" na karijeru. U naredne 2 godine (od ovog pomračenja) rešićete neka pitanja vezana za ljubav, sve je u opticaju - brak, razvod, rođenje deteta. To znači da tokom pomračenja 20. aprila ćete vrlo verovatno razmišljati o proširenju porodice, ili će se javiti želja da kupite stan, zemljište ili izgradite kuću.

Bik

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prošlosti i onoga što je bilo skriveno. Velika je verovatnoća da ćete saznati neku tajnu ili otkriti nešto što niste hteli da priznate sebi. Javiće se i želja da odete negde i osamite se. Postoji mogućnost poslovnog puta ili posete rodbini.

Blizanci

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prijatelja i ambicija – najverovatnije ćete imati novu ideju koju ćete razraditi kroz razgovor sa nekim iz vašeg užeg kruga saradnika. Reč je o ideji, pooslu koji bi trebalo da vam donese bolju zaradu ili, pak da vam pomogne da mudrije baratate finansijama. Takođe, pomračenje će vas možda pokrenuti da budete aktivniji na društvnim mrežama.

Rak

Pomračenje se dešava u vašem polju karijere - očekuje vas novi ciklus u okviru profesije, statusa i ličnih dostignuća. Vrlo je verovatno da ćete sebi postaviti neke nove ciljeve koji će vam pomoći da se usavršite - na primer da naučite neku novu veštinu ili da konkurišete za neki projekat.

Lav

Pomračenje se dešava u vašem polju putovanja u inostranstvo, studija... Što znači da će generalno uticati na to kako gledate svet i svoje mesto u njemu - u šta verujete i da li vas vode pogrešni ideali kroz život. U trenutku pomračenja imaćete potrebu da sebi priznate nešto što je bilo skriveno, nešto o čemu ne želite da razmišljate. Takođe je verovatno da ćete promeniti firmu ili otputovati u inostranstvo da radite.

Devica

Pomračenje se dešava u polju porodičnih finansija. Najverovatnije će partner imati neke vesti u vezi sa platom ili ćete odlučiti da podignete kredit. Dublje gledano, pomračenje vam donosi početak ciklusa rada kroz vašu unutrašnju krizu - započinjete veliku samotransformaciju koja će vas potpuno promeniti do 2025. godine.

Vaga

Pomračenje se dešava u polju veza. Moguće je da ćete naći novog partnera ili ćete započeti nov ciklus u sadašnjoj vezi, moguće i braku. Na primer, počećete ponovo da razmišljate o raskidu ili razvodu, ali postoji mogućnost i da se desi ono potpuno suprotno - odlučićete se za venčanje. Takođe je verovatno da ćete potpisati novi ugovor o radu, biće promena na radnom mestu, svakako!

Škorpija

Pomračenje se dešava u vašem sektoru rada - započinjete novi posao, imaćete novog kolegu ili ćete vi lično zaposliti nekog. Takođe, isti sektor je odgovoran za vaše zdravlje - uradite analize i proverite zdravstveno stanje. Takođe je verovatno da će ovi noviteti na poslu biti povezani sa planovima za selidbu.

Strelac

Pomračenje se dešava u vašem sektoru ljubavi, dece i hobija - i velika je verovatnoća da ćete na svim tim poljima započeti nešto novo. Na primer, aktivno ćete razmišljati o proširenju porodice, istovremeno ćete započeti novi kreativni posao ili neku vrstu hobija. Uzgred, moguće je i da ćete se naprasno zaljubiti ili ćete otpočeti tajnu vezu.

Jarac

Pomračenje se dešava u polju nekretnina - završićete kupovinu ili prodaju stana, kuće ili zemljišta. Takođe je verovatno da ćete zbog partnera početi da živite na novom mestu, na primer, zajedno ćete iznajmiti stan ili ćete se samo useliti kod njega. Pomračenje može biti povezano i sa vestima u vašoj porodici, neko od roditelja može da saopšti važne vesti ili ćete dobiti novog rođaka.

Vodolija

Pomračenje se dešava u sektoru kretanja, putovanja i kurseva vezanih za neke majstorske veštine. Zapoičinjete jedan nov ciklus i put na kom ćete biti naredne dve godine. Promena mesta rada, bolja kancelarija, nova pozicija - takođe nisu isključeni. Do 2025. ćete se posvetiti i obrazovannju, dodatno se usavršavate.

Ribe

Pomračenje se dešava u finansijskom sektoru – počinjete novi ciklus u okviru svoje plate. Na primer, dobićete oaveštenje o promeni plate po ugovoru ili ćete imati novi izvor prihoda. Takođe započinjete novi ciklus u razvijanju samopoštovanja – shvatićete da je vreme da se brinete o sebi, učinite sebe srećnijim i shvatite šta vam zaista donosi ispunjenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading