HOROSKOP ZA VIKEND Zvezde će biti naklonjene Ovnu i Raku, Devici fokus na novcu
Foto: Shutterstock

Ovan

Mesec u Devici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na  zdravlje, navike, ali i blagostanje. Sutrašnji mlad Mesec učiniće ovaj period idealnim za sprovođenje promena koje će vam poboljšati život, istovremeno se uticati da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas se potrudite oko veze sa osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvezda.

Bik

Neverovatno ste kreativni u periodu kada Mesec u Devici spaja vašu vladajuću planetu, Veneru sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vreme da predstavite neki novi projekat ili unapredite postojeći. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mesec u Devici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Usmerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost i u porodicu. U nedelju, mlad Mesec u Vagi spaja sunce, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvezde vas podržavaju.

Rak

Sa Mesecom u Devici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veze i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, a koja će vam pomoći da planove sprovedete u delo. Nedeljni Mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u porodici. Zvezde su blagonaklene prema vama vezano za novac, očekujte poboljšanje finansija. 

Lav

Mesec u Devici u konjunkciji sa Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmeravai vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake da s ezaštitite i izbegnete malverzacije. Mlad Mesec u Vagi povezuje se sa suncem, podstičući vas da pordite na odnosu sa prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smeše vam se nove poslovne prilike.

Devica

Ovaj vikend je posebno umeren na Device, Mesec u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefinišu, preispitaju ko su, kako ih drugi doživljavaju. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce, u fokusu je novac. Imate dobru priliku da započnete neke poslove, ideje sprovedete u delo a koje će vam dugoročno doneti finansijsko blagostanje. 

Vaga

Mesec u Devici u konjunkciji sa Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osećanja koja vam se javljaju gotovo skriveno, a koja vas ne napuštaju. Bićete ispunjeni mudrošću i imate jasan cilj. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste pravili i kako da ih ispravite.

Škorpija

Ovog vikenda, konjukcija Meseca u Devici sa Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući podstiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedanaesta kuća takođe upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

Strelac

Ovog vikenda, Mesec u Devici je u konjunkciji sa Merkurom, a Venera usmerava vašu pažnju na profesionalni život. Podstiče vas da preduzmete korake koji će vas pokrenuti napred u karijeri koju ste izabrali. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatićete svoj život.

Jarac

Zemljani Mesec u Devici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, podstičući vas da se prepustite provodu, zabavi sa prijateljima i avanturi. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte da propustite ovu priliku.

Vodolija

Mesec u Devici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu sa partnerom. Ovog vikenda vodite računa o "papririma", ugovorima, imovini i projektima koje delite sa drugima. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, a ovaj tranzit je usmeren na proširenje vidika, širenje polja delovanja, ali i avantura.

Ribe

Mesec u Devici ovog vikenda je u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će uticati navaš odnos sa partnerom. Šta možete da učinite da produbite vezu, ljubav i komunikaciju? Nedeljni mlad mesec u Vagi spaja se sa suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost sa partnerom, ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading