I ON JE TAKOĐE PRAVIO HAOS PO ZADRUZI! Taki čuo da je Maja bila sa Mensurom, odmah se oglasio i otkrio kakvo zapravo mišljenje ima o Ajdarpašiću!
Alo/printscreen

Nakon što je Maja Marinković na svom profilu na Instagramu pokazala kako uživa sa Mensurom Ajdarpašićem u noćnom provodu u Budvi, gde su uživali i nazdravljali, njen otac Taki otkrio je šta misli o zbližavanju njegove ćerke sa Mensurom i u kakvim su oni odnosima jer je Mensur uhvaćen u Takijem društvu dok je boravio u Beogradu nedavno.

- Sa Mensurom sam u sjajnim odnosima. Nemam apsolutno ništa protiv njenog druženja sa njim na moru. Mensur i ja smo čak nekoliko puta i izašli zajedno kada je bio u Beogradu i imam super mišljenje o njemu. Iskreno, ne bih se bunio da mi on bude zet, nikad se ne zna - rekao je Taki o nekadašnjem zadrugaru, koji je, baš kao Majin bivši Janjuš, takođe lomio i tukao po "Zadruzi".

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

Maja i Mensur su imali kratku aferu pre njenog ulaska u "Zadrugu 4", što joj je Janjuš uvek zamerao. Kada su se Maja i Janjuš svađali, ona je često pominjala Mensura kako bi ga povredila.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zzz

26.07.2021 09:09

Sad malo taticu u rijaliti! Pa i Maju,vise da zarade Dosadni su........fuj,umišljena bagra