Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Folk zvezda Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Kada su se upoznali, Dragana je već bila jedna od najpoznatijih pevačica, ali Toni to nije znao, s obzirom na to da je odrastao u Austriji, te da nije pratio domaću estradu. Uprkos tome, biznismen se u pevačicu zaljubio na prvi pogled.

Godine 2000. par se venčao, a ono što je tada svima bilo čudno jeste da njeni roditelji i sestra nisu prisustvovali venčanju.

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im napravim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - otkrila je ona svojevremeno za domaće medije.

Toni tada nije posedovao bogatstvo. Živeo je u iznajmljenom stanu od 50 kvadrata, dok je Dragana imala jednu od najvećih i najlepših kuća u Požarevcu, ali to nije smatrala preprekom.

Dragana i Toni

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imala sam 32. godine. Htela sam decu i nekoga ko nije sa estrade. Nisam puno ni birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla - rekla je Dragana, te prokomentarisala poreklo Tonija koji je Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini.

- Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam rizikovala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: "Zašto za njega, a ne za nekog drugog?". Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili to što je on Hrvat, više su mi to u inostranstvu zamerili. Sve sam ostavila. Došla sam s mišlju da se nikad više neću baviti muzikom. Trebao mi je beg od svega što me je okruživalo. Imala sam potrebu da pobegnem - rekla je Dragana Mirković i dodala:

- On je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde. Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela - ispričala je pevačica za 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading