Mensur i Milena
Foto: Alo/Printscreen

Ulazak Stanislava Krofaka Pantere u Elitu je uneo nemir, te su svađe Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović sve češće,, 

Odnos ovo dvoje učesnika sve više intrigira, pa se tako oglasio i bivši učesnik Mensur Ajdarpašić koji je celu situaciju imao priliku da sagleda iz spoljnog sveta, obzirom da je nedavno napustio rijaliti. 

- Veoma skandalozna veza i skandalozan odnos, jako toksičan, štetan, u potpunom su haosu. Ne znaju gde biju, dosta ih je poremetio Stanislavov ulazak, meni se čini, sve navodi na stranu da je pametnije bilo da je ostala sa Stanislavom. Mislim da se kaje, tako deluje iz njenih izlaganja. Ukoliko bi Stanislav dozvolio, došlo bi do pomirenja, nažalost. U jednom trenutku će sigurno doći do razgovora, namestiće se situacija, da li bi trebalo ili ne, nije na meni, ali verujem da će morati. Ne sumnjam da će organizovati da obave razgovor, jer sigurno ima nešto na duši što bi rekli jedno drugome - istakao je Mensur, a onda se osvrnuo na Stanislavovo učešće u rijalitiju. 

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

On kaže da mu se dopada Maja, a on je sličan Mioni. Kakva je ona, takav je i on, oni pokazuju ljubav na neki umeren način, u smislu, doziraju očigledno ili kontrolišu svoje emocije ili im se nije desila prava ljubav. Kada ne znaš zašto nekoga voliš i ne možeš da se odvojiš, to su prave ljubavi. Ne deluje mi da je lud za njom, zašto je ušao ako ga ne zanima?! Mislim da je ušao da ispadne faca, kulira u ćošku, kad ga pita nešto odgovori, ne verujem da bi oprostio prevaru - istakao je Mensur za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading