Mensur Ajdapašić
Foto: Alo/Printscreen

Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić nedavno je napustio Elitu. 

Nekoliko dana po izlasku on je otkrio da je imao ugovor na šest meseci, koji nije želeo da produži zbog devojke koja ga je čekala napolju. 

Ajdarpašić nije krio koliko mu je ona bitna i da u rijalitiju nije mogao da funkcioniše zbog razdvojenosti od partnerke, a kako se navodi Mensur je već zaprosio. 

Naime, bivši rijaliti učesnik navodno planira svadbu na jesen. 

- Mensur se povukao, jer je čekao dan kada će da izađe i sazna da li ga je devojka sačekala. Kada je shvatio da ga je sve vreme čekala, bio je presrećan, nikada se nije ovoliko zaljubio, sa njom planira da stvara porodicu. Iz dobre je kuće, nema veze sa javnim životom i Mensur je presrećan što je nije izgubio zbog rijalitija. Zaprosio je i nije želeo da čeka, niti da razmišlja da li će ga odbiti. Ona je pristala da se uda za njega i na jesen prave svadbu u Baru. Mensurova majka je takođe presrećna, ona je sa snajkom sve vreme bila u kontaktu. On se u rijaliti sigurno više vraćati neće - govori njegov drug za "Star".

Mensur i Milena

Printscreen

 

Podsetimo, Mensur nije krio koliko je jedva čekao da napusti rijaliti upravo zbog nje. 

- Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi,porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode - otkrio je Mensur.

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - priznao je Mensur za "Blic".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading