Slađa i Mensur
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Beloj kući nastao muk kada je saopšteno da je Mensur Ajdarpašić zauvek napustio Elitu.

Iako je prethodnih nedelja često nagoveštavao da će uskoro napustiti rijaliti, učesnici, ali i gledaoci ostali su u šoku kada je on spakovao stvari i otišao sa imanja u Šimanovcima.

Ajdarpašić uveliko bio spreman za to, pa je iskoristio priliku da se obrati Samiru Ramoviću i pošalje mu bitnu poruku, koju nikada ne sme da zaboravi.

Mensur Ajdarpašić

Printscreen

 

Mensur je održao predavanje Ramoviću i podsetio ga da Milena Kačavenda ne zaslužuje takvu njegovu pažnju i da bi trebalo da zapamti šta mu je rekla, a tiče se njegove dece:

- Samire, ja tebe gotivim, ali moram da ti kažem nešto... Ti si bio u nekom odnosu sa Milenom Kačavendom, ali... nisu njena deca ništa bolje od tvoje, svakom su svoja deca najbolja - govorio je Mensur Samiru.

- Objasnila sam ja u kom je to kontekstu bilo - uključila se Milena Kačavenda.

- Ne razumem ja te definicije - rekao je Mensur kratko.

Mensur Ajdarpašić

Printscreen

 

- Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ih opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvari koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena kroz suze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading