Teya
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Večeras se održava prvo polufinalno veče Evrovizije, u kojem će nastupiti i naša predstavnica, Teya Dora, pod rednim brojem dva.

Ovogodišnja predstavnica Srbije otkrila je kakva atmosfera vlada u Malmeu. 

- Prezadovoljna sam. Neke stvari mi se nisu svidele na prvim probama, uglavnom oko kadrova, ali su uslišili naše žalbe i promenili su ono što nam je smetalo. Pao mi je kamen sa srca. Kada sam odlazila na ovu probu osetila sam "taj" momenat koji sam osetila i na PZE u jednom trenutku, tako me je "lupilo" sve što se dešava. Jedva čekam da nastupim i da dočaram u potpunosti pesmu, da bude najbolje dosad, pa, ako da Bog, da prođemo u finale i da tad bude još bolje.

Teya Dora

Foto: AtaImages

 

- Oni žele da pokažu svoju scenu, svoju tehniku, sve to razumem. To je bilo očekivano, ali ovo je ipak intimna pesma koja zahteva da bude snimljena kao spot. Najviše bih volela da kamere sve vreme prate moju facijalnu ekspresiju, to je ovde jako bitno, ali nije izvodljivo tehnički, pa smo napravili neki kompromis.

- Prvi put sam na "Evroviziji" pa ne znam šta je tačno ta evrovizijska atmosfera, da li je drugačija nego prošlih godina, ali više sam u nekom svom fokusu. Nismo imali te neke događaje koje je trebalo da imamo, ne znam kako inače funkcioniše, ali se ovde osećam bezbedno. Ni u jednom trenutku se nije desilo nešto što sam osetila kao potencijalnu opasnost.

Teya Dora

Profimedia

 

Kako kaže, za početak bi volela da prođe u finale Evrovizije 2024, a najviše poena bi dala Baby Lasagni.

- Volela bih da prođem u finale, ostalo ne bih otkrivala. Neke želje kad kažeš naglas, manje su šanse da se ostvare. Bolje da zadržim za sebe, ali svakako, ni na PZE nisam očekivala da ću da pobedim. Postoji neki unutrašnji osećaj da će ovo da bude jako lepo i da će da bude dobro, a šta to znači, ne znam - rekla je ona za "Telegraf". 

Podsetimo, prvo polufinale održava se večeras, drugi deo takmičenja u četvrtak, dok je veliko finale, u kojem će nastupiti 26 zemalja, zakazano za subotu, 11. maj.

BONUS VIDEO: 

Prvo polufinale održava se večeras, drugi deo takmičenja u četvrtak, dok je veliko finale, u kojem će nastupiti 26 zemalja, zakazano za subotu, 11. maj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading