ŠTA MU SE DESILO? MOKA SLAVNIĆ SE HITNO OGLASIO I NAJAVIO JEDNO Zvezdan će doživeti nervni napad, neće moći da veruje!
Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Zvezdan Slavnić je nakon tri meseca ljubavne veze sa Anđelom Đuričić, zbog koje je ostavio svoju nabračnu suprugu Anu Ćurčić, uplovio u odnos s Majom Marinković.

Od tog trenutka, retko Zvezdan i Anđela uđu u konflikt, ali kada se on i dogodi, dođe do veoma teških reči i uvreda. Takođe, Anđela je u jednom konfliktu sa Zoricom Marković izrekla niz monstruoznih uvreda, te joj je bez blama prišla i slomila joj naočare koje je u tom momentu nosila.

ŠTA MU SE DESILO? MOKA SLAVNIĆ SE HITNO OGLASIO I NAJAVIO JEDNO Zvezdan će doživeti nervni napad, neće moći da veruje!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, više nije mogao da ćuti, te se svojoj nesuđenoj snajki Anđeli obratio javno.

Ja, Moka Slavnić, javno se obraćam Anđeli Đuričić i imam samo jedno da kažem, da smo uz nju do kraja rijalitija i da kad izađe saznaće istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim, kao i Mića Pržulj, da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja i samo nastavi još jače i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje i Tamarino ime stavlja više u svoja prljava i pokvarena usta. - napisao je Moka, pa dodao.

- Neka te tuži, ja ću platiti sve sudske troškokve i naočare koje si joj polomila, lomi i dalje. Ja nisam protiv svog sina to svima treba da bude jasno i on i njegovo zdravlje mi je na prvom mestu, to znači da mora da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane slušati naređenja, jer ne postoji novac koji može zameniti pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja, sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je, nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja podržavamo te Moka i Slavica Slavnić, Tamara i Dragana iz Goteborga - napisao je Zoran na svom instagram profilu.

ISPLIVALA FOTKA STEFANA KARIĆA S LICICAMA NA RUKAMA Pokušao da pobegne policiji, sada je sve gotovo, oglasio se i njegov otac! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading