Amina Jusović OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anđela se uključila tokom finala Zadruge, pljušte čestitke zbog uspeha! (FOTO) 22:30 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN I ANĐELA GOLIŠAVI U KREVETU Rijaliti par najavio novu emisiju koja uskoro počinje na "Hype" televiziji! 19:51 Vip 0
Milica Veličković OVO SU DETALJI ZVEZDANOVE I ANĐELINE EMISIJE! Najintrigantniji rijaliti par spreman za novi projekat, uskoro premijera! 12:25 Vip 0
Vesna Đorđević ANĐELI RODITELJI POSTAVILI ULTIMATUM: Samo pod ovim uslovom možeš da budeš sa Zvezdanom! 09:30 Vip 0
Ermin Biberović VELIKA NEPRAVDA MI JE UČINJENA! Anđela Đuričić van sebe nakon dolaska kod roditelja, prelomila i razvezala jezik o svim šok detaljima 17:33 Vip 0
Milica Veličković PIJE KOKTELE I NAZDRAVLJA SA POPADIJOM Anđela Đuričić uživa u rodnom gradu, a evo kako se provodi bez Zvezdana! 12:10 Vip 0
Milica Veličković ISPLIVAO SNIMAK ZVEZDANA I NEPOZNATE DEVOJKE! Dok Anđela sređuje odnose sa roditeljima, Slavnić ne gubi vreme, kada ovo vidi nastaće lom! 09:35 Vip 0
Marija Kostić NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA NJOM Fran Pujas otvorio sve karte, pa precrtao Anđelu Đuričić 23:00 Vip 0
Nina Denda OBAVILA SAM RAZGOVOR SA RODITELJIMA Prvo oglašavanje Anđele Đuričić iz Đenovića! 19:30 Vip 0
Milica Veličković ANĐELA STIGLA U ĐENOVIĆE KOD RODITELJA! Na aerodromu je sačekao brat, a evo kako je susret protekao! (VIDEO) 14:40 Vip 0
Milica Veličković NOVI UDARAC ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Mnogi su joj okrenuli leđa, a sada se i on odrekao njihovog prijateljstva! 13:25 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA OTIŠLA U CRNU GORU Đuričićeva objavila fotografiju iz aviona, pa otkrila da je stigla kod svojih roditelja! (FOTO) 12:59 Vip 0
Sonja Andrić RIJALITI UČESNICI MENJAJU KARIJERU Anđela i Zvezdan postaju voditelji, ovo su svi detalji 09:00 Vip 0
Marija Kostić "RAZOČARAO SAM SE U ANĐELU" Bivša simpatija Đuričićeve ne može da sakrije očaj, sumnja da je omađijana 00:45 Vip 0
Marija Kostić "ZVEZDAN I ANĐELA NEĆE OSTATI ZAJEDNO" Bivši zadrugar bez dlake na jeziku raskrinkao zadrugare 00:00 Vip 0
Nina Denda ANĐELA ME ISKORISTILA Matora progovorila o vezi Đuričićeve i Slavnića, zadrugari na nogama! 18:30 Vip 0
Amina Jusović JA SAM SAVRŠENA I DAMA SAM Anđela se potpuno pogubila, pa pobesnela na javne uvrede! 14:40 Vip 0
Amina Jusović MOKA SE ISELIO IZ STANA?! Slavnić ostavio Zvezdanu i Anđeli stan, evo gde se sada nalazi! 13:52 Vip 0
Amina Jusović POLUPALA MOKIN STAN Anđela saznala za još jednu Zvezdanovu prevaru i to u spoljnom svetu, pa vrištala i histerisala! 13:08 Vip 0
Aleksandar Vulić NIJEDNA ŽENA GA NE BI POŽELELA ZA MUŽA Potez mladoženje o kom bruje mreže - ša to radi u crkvi? (VIDEO) 17:08 Razonoda 0
Miloš Rangelov NIKOLA JOKIĆ IMA JAKU LJUBAVNU PRIČU Natalija je uz njega na svakoj utakmici, sve je počelo na klupici, a onda je palo "kuliranje" 11:00 Sport 0
Nedeljko Kiš JA SAM PEVAČ, NE AUTOMEHANIČAR Darko Lazić besno progovorio o porocima, pa otkrio da se nikada neće smiriti 21:39 Vip 0
Milica Jovanović ŠOK SNIMAK GNUSNE KRAĐE U BEOGRADU! Muškarac uhvaćen u besramnom činu: Ljudi zgroženi onim što vide (VIDEO) 17:39 Hronika 0
Amina Jusović NISAM JOJ ČESTITAO VERIDBU Fran Pujas progovorio o Pauli, pa isprozivao njen muzički rad! (VIDEO) 08:33 Vip 0
Nedeljko Kiš BIO JE UZ MENE KADA SAM BIO NIKO I NIŠTA Sloba Radanović otkrio koji kolega ga je podržao na početku karijere 22:00 Vip 0
Aleksandar Vulić POČELE DA SE ČUPAJU ZA KOSU USRED RADNJE Pesnice u glavu sevale samo tako, kamere snimile svaki trenutak (VIDEO) 13:39 Vesti 0
Alo.rs "SUDITI MU KAO IZDAJNIKU" Bivši američki marinac bez dlake na jeziku - Prodali su ukrajinski narod za novac 08:00 Vesti 0
D.K. MESEC DANA ŽIVELI U DŽUNGLI! Deca preživela pad aviona, vojska Kolumbije ih pronašla u improvizovanom skloništu 07:22 Vesti 0
Darko Lučić ŠOU U SVLAČIONICI Meloun uručio nagradu Jokiću, pa se našalio: "Nisi imao tripl-dabl, razočarani smo" (VIDEO) 09:41 Sport 0