"BOŽE, GOSPODE, OD SRAMOTE..." Oglasila se Anđelina popadija nakon drame sa Zvezdanom, Đuričićevu čeka još jedan nervni slom kada čuje ovo!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđeli Đuričić su, po svemu sudeći, svi najbliži okrenuli leđa zbog njenih skandaloznih postupaka u "Zadruzi" - uskršnju čestitku nije joj poslala porodica, za koju se spekuliše da je se odrekla, ali ni najbolja prijateljica, popadija Aleksandra Miljanić.

Đuričićevoj je teško palo što nema ni traga ni glasa od njene popadije, koja joj je bila bezrezervna podrška prošle sezone. Popadija se, pretpostavlja se od sramote, više ne oglašava, niti pruža javnu podršku svojoj drugarici, koja je rano jutros doživela nervni slom kada je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom, a potom završio sa Majom Marinković, sa kojom je imao žestoki seks.

Tim povodom "Pink.rs" je kontaktirao popadiju, kako bi čuli njen komentar, međutim - blokirala je broj telefona ove redakcije. Kada smo je pozvali sa drugog broja i dalje se nije javljala, a Anđelu, po svemu sudeći, javno više nikada neće komentarisati.

Podsetimo, društvenim mrežama kruže priče da joj je čak suprug, sveštenik, strogo zabranio da se oglašava budući da, kako se priča, ima puno nedaća zbog Anđelinog skandaloznog ponašanja u "Zadruzi"!

USLEDILA NOVA TURA Maja Marinković ne može da se obuzda, ušunjala se Zvezdanu u krevet, pa uradila ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading