Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

 Anđela Đuričić nakon niza skandala u "Zadruzi 6" postala je voditeljka Hajp televizije, a posle šest meseci poslovnog angažmana, dobila je otkaz.

Anđela je tik pre saradnje sa pomenutim medijima tvrdila da je Pink nije ispoštovao, te da više ne želi da sarađuje sa njima.

Anđela Đuričić

Foto: ATA Images

 

S obzirom na okolnosti, sve je začudilo to što su Anđelu nakon svega ponovi videli na ružičastoj televiziji. Osim toga, Đuričićeva je pričala da je rijaliti više ne zanima, ali se sada predomislila i rešila da komentarisanje dešavanja u "Eliti".

Ona je prvo komentarisala vezu Maje i Stanislava:

- Tek je početak, lep je , nadam se da će takva i veza biti. Lep su par, videćemo da li Stanislavu nešto smeta kod Maje i obrnuto - rekla je Anđela.

Osvrnula se na odnos Mione i Ša:

Anđela Đuričić

TV Pink/Printscreen

 

- Šaki je sve gore i gore, nije Miona samo kriva on je i pre imao to, ali uništiće ga skroz, ona je hladna ima emocije prema Stanislavu, a njemu je teško da prihvati. Nemaju budućnost ni do kraja - rekla je Anđela.

Usledio je i komentar na račun veze Anđela i Anite i njihove veze:

- Meni oni kao par nisu inspirativni, ali nisu kompatibilni, fizički da ali ovako ne, može da bude staloželnije, ona je klinka, neozbiljna, a on je uplovio u mirnu luku, da su se zaljubili jesu, ali Anđelo manje voli - rekala je Anđela u emisiji "Premijera Vikend - specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading